Patrycja znalazłam aukcję na której mają dokładnie to samo co ja sobie kupiłam:-) Wklejam linka
Lusterko dla mamy/taty kierowcy (618235366) - Aukcje internetowe Allegro
Jest fajne, bo montuje się tylko jedno z tyłu na zagłówku i jest duuuże. A większość to takie maciupy i trzeba też pod wstecznym dodatkowe montować. Polecam!
Malena widzisz, a ja myślałam, że jak w Rzeszowie nie znajdę pracy po powrocie, to może w Mielcu się coś znajdzie - no bo u Was strefa:-)
Wiola u nas musowo szczepienie na pneumokoki i meningokoki było. Tu jest w pakiecie. A zdjęcie butów wklej. Niemożliwe, że buty albo torebka nie polepszyły babie nastroju
Asia pokonaj potwora komputerowego

A tych literek to przypadkiem nie da się zmniejszyć trzymając Ctrl i kręcą kółkiem myszki w dół??? Bo miałam kiedyś podobny problem.
Co do szantażujących nas dzieci, to niestety nadszedł ten czas....

Nie jesteś sama.
Mama Maksa po dzisiejszych breweriach Tuśki, zaczynam rozważać jak najszybsze poszukiwanie nowej pracy. Normalnie się cieszę, że jutro idzie do żłobka! A ja będę mieć chwilę dla siebie zupełnie nierutynową
Kasia chyba uruchomię grila na dobre, bo pomysłow na obiady brak, a szaszłyczki...hmmm... aż ślinka cieknie. Udanych zakupów!
Kate ja Ci się nie dziwię szampańskiego humoru - bombowo wyszło!
Aniaa na Tusine wrzaski też tylko cyc działa, ale bardzo chwilowo, a potem się zaczynają wygłupy z cycem w gębie, a tego nie chcę jej uczyć, bo jak przyjdą ząbki... to po jednym takim wygłupie nie będzie z czym działać

Mam nadzieję, że jutro Ci Szymuś da odsapnąć.
Dorotka zdróweczka dla Ciebie!!!!
Dzisiejszego dnia to mam dość okrutnie - z zakupów wróciłyśmy szybciorem, bo tata zachorzał i zadzwonił po transport do domu. Teraz leje mu się z nosa jak z kranu. Tuśka mu sprzedała. Ja - odpukać - nie przeczuwam dla siebie przeziębienia.
Zakupiłam dziecku pianinko grające - choć tyle radochy i oddechu dla nas. Niedługo tylko sami będziemy śpiewać "play with me!"

Nie sądziłam, że to napiszę: "jak dobrze, że jutro do żłobka!" Ufff. Dobranocki