reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Mnie też strasznie głupio bo tylko o sobie ,Magda zdrówka dla lali.

U mnie urwanie głowy bo K robi 2 część mieszzkania więc jest co robić a w wolnym czasue musz3e pisać prace mgr a tego wolnego czASU JEST TAK MAłO żE WIECZOREM O 20 PADAM ZMęCZONA JAK NIE WIEM,Teraz będzie mnie mało ale myślami z wami mam nadzieje że u was wsio ok.Buziaki

reklama
czarna zdrówka dla Lali i wyjscia jutro
dorotko i jak po wizytach
My po jednym spacerku, ściągam mleczko, a M daje małemu obiadek. I zaraz na 2 spacerek, chyba porobimy ogrodzenia:)

Witam!!!

Dziewczyny!!

Mam prośbę !! zagłosowałybyscie proszę na nawóz iglaków PLANTON??
ArchitekturaKrajobrazu.info - portal przyjaciół ogrodów - Produkt Roku 2009
Będę Wam bardzo wdzięczna!! i z góry dzięki !!
Już sie robi:tak:

Kochana tam w picassie masz po prawej strony link do galerii. W PhotoFiltre (to ja pisałam) najpierw wrzucasz zdjęcie (masz w lewym rogu folder i nim otwierasz skąd chcesz wkleić, potem jak już załaduje Ci sie zdjęcie to klikasz na nim prawym przyciskiem myszki i pokazuje się zmniejsz rozmiar i tam sobie obrabiasz. Inaczej nie umiem wytłumaczyć. Napisz mi na priv maila to zrobię Ci print screeny i wyślę :) :)

Dorotka napisała przed 19, że się rozłożyła i umiera - leży w łóżku i nie zajrzy. Życzymy zdrówka!!!

Dzięki dziewczyny! Fajnie, że cieszycie się razem ze mną, bardzo mi miło! Ja to chodzę cały dzień z takim powerem :) że mogę góry przenosić.<b>
Marika wykąpana i w łóżeczku. M. na piłce, a ja zaraz ogarnę trochę i siadam do TV :). Kurde, mogłam szmapana kupić, sierota ze mnie...

No wiec z tym photofiltre juz mam zrobione zakumalam ale tego linku w picassie nadal nie moge znalezc:zawstydzona/y:chodzi ci o picassa web albums???to musze tam konto zlozyc:baffled:

Gratuluje nowej pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALE DZIEKUJE WAM ZA POMOC :)))

Dorotka dużo zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak:

I ja wam zazdroszcze tych wypadow na weekend u mnie to nie mozliwe bo moj jutro popoludniu w pracy a ja UWAGA!!! 01.05 ide do pracy na 6-14!!!!!!wiec kolorowo:angry:

Wiele razy mi pisalyscie zebysmy z M sami gdzies wyszli ale sie nie da bo nikt z mlodymi mi nie zostanie niestety:-(a o wyjezdzie to juz nie marze nawet.Moj ojciec jest tego zdania ze on swoje dzieci juz wychowal i my mamy sami sobie radzic

DOROTKO mi to sie wydaje że to angina, ale czekam na relacje z wizyty u lekarza.
CZARNA ty sie nic nie martw i tak sie cieszymy że wogóle znajdujesz dla nas choć chwilke. Jesteśmy z tobą. Bardzo sie ciesze ze już dobrze i czekamy tu na was:tak:
MINISIA u mnie też nikt mi nie pomoże przy małym bo rodzice daleko a z teściową to wiecie jak a jest sytuacja. Więc tak jak ci pisałam dzieci spać a wy w domu urzadzacie sobie w domu restauracje, albo kino, kapiel itp. Inewncja twórcza mile widziana:-p
Ja dziś byłam u siebie w pracy bo potrzebowałam pare papierków. I oczywiście sie wq... Już mi sie wcale nie chce tam wracać. Szkoda gadać.
Gorąc dziś taki że poprostu masakra. Małego ubrałam w dresik ale w samochodzie taki ukrop że już później wracał w krótkim rękawku. Potem pojechałam na pobranie krwi bo w końcu sie zebrałam żeby te próby wątrobowe zrobić i tak mnie ręka naoierdziela że nic nie moge nia robic.
Aha i chciałam sie pochwalic że jednak sie zebrałam i ćwicze od poniedziałku tak jak mówiłam . Dziś zrobiłam 6 serii po 60 brzuszków. Ale lepiej sie potem w ciągu dnia czuje i jak narazie mam chęci:tak:

My właśnie wróciłyśmy, a wyszłyśmy z domu o 10. Byłam w pracy, rzuciłam wypowiedzeniem i ogólnie wszyscy mi mówili, ze tu nie ma po co wracać. Marika miała frajdę, śmiała się do wszystkich i ludzie z pracy w szoku, że się nie boi i taka śmiała. Dziś tak ciepło, ze obie śmigamy w krótkich rękawkach, szkoda było do domu wracać. Cycek na ławce i już nogi mi w d... weszły i przyszłyśmy na obiadek.

Wieczorem pewnie na zakupy, bo w piątek rano wyjeżdżamy do Krasnobrodu i dopiero w pon wieczorem będę na bb.
Miłego popołudnia!!!

My właśnie wróciłyśmy, a wyszłyśmy z domu o 10. Byłam w pracy, rzuciłam wypowiedzeniem i ogólnie wszyscy mi mówili, ze tu nie ma po co wracać. Marika miała frajdę, śmiała się do wszystkich i ludzie z pracy w szoku, że się nie boi i taka śmiała. Dziś tak ciepło, ze obie śmigamy w krótkich rękawkach, szkoda było do domu wracać. Cycek na ławce i już nogi mi w d... weszły i przyszłyśmy na obiadek.

Wieczorem pewnie na zakupy, bo w piątek rano wyjeżdżamy do Krasnobrodu i dopiero w pon wieczorem będę na bb.
Miłego popołudnia!!!
KATE miłego wypoczynku życzymy :-)
CZARNA ja i tak się dziwie że masz dla nas czas!!!! buziaczki dla Twojego maleństwa niech szybko wraca do domku :tak:

Wiola u nas musowo szczepienie na pneumokoki i meningokoki było. Tu jest w pakiecie. A zdjęcie butów wklej. Niemożliwe, że buty albo torebka nie polepszyły babie nastroju:-D
Buty:

VENEZIA - NOWA KOLEKCJA WIOSNA 2009! (616737068) - Aukcje internetowe Allegro

faktycznie buty bardzo mi się podobają, ale atmosfery w pracy i pensji nie zmienią, a to mnie tak dołuje.:-(

I ja wam zazdroszcze tych wypadow na weekend u mnie to nie mozliwe bo moj jutro popoludniu w pracy a ja UWAGA!!! 01.05 ide do pracy na 6-14!!!!!!wiec kolorowo:angry:

Wiele razy mi pisalyscie zebysmy z M sami gdzies wyszli ale sie nie da bo nikt z mlodymi mi nie zostanie niestety:-(a o wyjezdzie to juz nie marze nawet.Moj ojciec jest tego zdania ze on swoje dzieci juz wychowal i my mamy sami sobie radzic
MInisiu współczuję, ja też zazdroszczę dziewczynom wyjazdu, ale z drugiej strony mieszkam na wsi, a tu świeże powietrze drzewa i wodę (choć w stawie;-) mam na codzień:-p
Ja dziś byłam u siebie w pracy bo potrzebowałam pare papierków. I oczywiście sie wq... Już mi sie wcale nie chce tam wracać. Szkoda gadać.
Gorąc dziś taki że poprostu masakra. Małego ubrałam w dresik ale w samochodzie taki ukrop że już później wracał w krótkim rękawku. Potem pojechałam na pobranie krwi bo w końcu sie zebrałam żeby te próby wątrobowe zrobić i tak mnie ręka naoierdziela że nic nie moge nia robic.
Normalnie jakbym siebie wczoraj czytała, najpierw strzykawa tak mi krew pobrała ze łapa mi omal nie odpadła a potem byłam w pracy i sie wq.... nieziemsko :no:

witam
niedawno wróciłam ze spacerku, wylądoałam u sąsiadki a ona sczęstowałą mnie winkiem no i mam wiry w głowie:-( dzizyssss w środku dnia, w środku tygodnia!!!! mały włąśnie zjadł mlenio i drzemie i mnie by się przydało.

Lecę zatem i moze wieczorkiem wpadnę.

Aaaaa \
Dorota zdrówka
Czarna powodzenia i wracajcie jutro do domu!!!

Mnie też strasznie głupio bo tylko o sobie ,Magda zdrówka dla lali.

U mnie urwanie głowy bo K robi 2 część mieszzkania więc jest co robić a w wolnym czasue musz3e pisać prace mgr a tego wolnego czASU JEST TAK MAłO żE WIECZOREM O 20 PADAM ZMęCZONA JAK NIE WIEM,Teraz będzie mnie mało ale myślami z wami mam nadzieje że u was wsio ok.Buziaki
No to masz co robic Powodzenia w pisaniu pracy :tak:
Witam!!!

MINISIA dla POCIESZENIA ja jutro wychodze do pracy o 17 wroce 1 maja okolo 6,30 rano
2 maja wychodze do pracy o 5 wroce okolo 18,30
3 maja wychodze o 17 wroce 4 maja okolo 6,30:baffled:
POCIESZYLAM CIE ???????:rofl2:

MAMA MAKSA dobrze bapisala zrobcie sobie restauracje wieczorem w domu lub kino itp A ja wprost UWIELBIAM zdanie ze dziadkowie juz swoje dzieci wychowali i nikt im nie pomagal i teraz my mamy sobie radzic :baffled:
DOROTKO mi to sie wydaje że to angina, ale czekam na relacje z wizyty u lekarza.
Aha i chciałam sie pochwalic że jednak sie zebrałam i ćwicze od poniedziałku tak jak mówiłam . Dziś zrobiłam 6 serii po 60 brzuszków. Ale lepiej sie potem w ciągu dnia czuje i jak narazie mam chęci:tak:
Bylam u lekarza ale nie powiedziala mi co mi jest A ja nawet nie mialam sil zapytac Wiem glupia jestem ale COS Z GARDLEM :-(
Co sie dzieje z tymi pracami Wszystkie mamy co jeszcze pracy nie zaczely juz maja jej dosc A ja sie dzis przekonalam ze jestem naiwna i na drugi raz zrobie inaczej (dalej napisze o co chodzi ;-))

Miłego popołudnia!!!
No to dlugi i przyjemny spacer :tak:Cyc na lawce Musial to byc piekny widok :-DPewnie im szczeny opadly jak rzucilas im tym wypowiedzeniem NO I DOBRZE :tak:
:-D za cały miesiąc i za cały dzień :-D ja na razie daję Amelcię na 2 godzinki żeby się przyzwyczaiła ;-)
Jak sobie na dzien dzisiejszy Amelcia RADZI w zlobku ??????

U mnie tak :
Po drzemce ubralam oli i poszlysmy do mojego lekarza Przepisala mi ANTYBIOTYK na gardlo i jakis syrop Osluchowo jestem czysta Tylko masakra z moim gardlem Boli jak cholera Wogole wsio mnie boli Kosci itp :baffled:
TEraz G poszedl z mala na spacer i do apteki po antybiotyk Mam go brac co 12 godzin wiec czekam na odpowiednia godzine coby pozniej sie w srodku nocy nie zrywac na ANTYBIOTYK
Ja Mialam isc z Niunia do pediatry ale juz nie mialam sil i czekalam na G jak wroci aby isc razem bo ja serio slaba :crazy:
Po spacerze usnelysmy razem z Oli na jakies 1,5 godzin Jak wstalam to bylam taka slaba ze nie dalam rady nigdzie isc
Teraz G wrocil z mala zostawil wozek i poszedl z nia w nosidelku do drugiej apteki po zageszczacz do mleka bo w jednej nie bylo

Wkurzylam sie na swoja prace Jutro mam nocke i jestem z inna dziewczyna wprawdzie jest koniec miesiaca i ona bedzie robila w biurze cos innego niz ja I dzwonie do szefa mowie mu ZE JESTEM CHORA ALE CHOROBOWEGO NIE WZIELAM BO PRACUJE CALY WEEKEND I NIE CHCIALAM ROBIC Z TYM ZAMESZANIE BO U NAS JEST SIE SAMEMU I NIE ZASTEPSTWA I zapytalam sie go CZY W CZWARTEK JAK JEST TAMTA DZIEWCZYNA CZY MOGE NIE PRZYJSC NP OPIEKE WZIASC I SIE DO SOBOTY WYKUROWAC TO WIECIE CO BYL BARDZO ZLY I MI NIE POZWOLIL I MUSZE JUTRO ISC DO PRACY
POWIEDZIAL ZE NAJWYZEJ SPRZATAC NIE BEDE ALE CO MI Z TEGO JAK CALA NOC MUSZE KLIENTOW OBSLUGIWAC I PROMOCJE NA NOWY MIESIAC POROBIC ITP
ROBOTY JEST DUZO A NAJGORZEJ CZLOWIEK CHORY W NOCY
ZLA JESTEM BO MOGLAM WZIASC CHCOROBOWE I ICH KICHAC NASTEONYM RAZEM TAK ZROBIE

reklama
Witam - ja już zaczynam długi weekend :-)
Pogoda cudna i cieplusio jest.
Fajnie tak.

Dorotko przykro mi, że szef nie pozwolił tobie wziąć dnia opieki.
Qrcze ... następnym razem nie szczyp się i bierz sobie zwolnienie, bo żadna firma zdrowia nie odda.
I kuruj się kochana.

Kate udanego wyjazdu.

A ja zrobiłam pranie, mały śpi więc korzystam z chwil kiedy mogę trochę ogarnąć chałupinkę.
Okna pouchylane i wietrzę na całego.
Na dworku dosłownie lato ... oj jak ja lubię taką pogodę :-D

Do góry