Mnie też strasznie głupio bo tylko o sobie ,Magda zdrówka dla lali.
U mnie urwanie głowy bo K robi 2 część mieszzkania więc jest co robić a w wolnym czasue musz3e pisać prace mgr a tego wolnego czASU JEST TAK MAłO żE WIECZOREM O 20 PADAM ZMęCZONA JAK NIE WIEM,Teraz będzie mnie mało ale myślami z wami mam nadzieje że u was wsio ok.Buziaki
No to masz co robic Powodzenia w pisaniu pracy
Witam!!!
I ja wam zazdroszcze tych wypadow na weekend u mnie to nie mozliwe bo moj jutro popoludniu w pracy a ja UWAGA!!! 01.05 ide do pracy na 6-14!!!!!!wiec kolorowo
Wiele razy mi pisalyscie zebysmy z M sami gdzies wyszli ale sie nie da bo nikt z mlodymi mi nie zostanie niestety:-(a o wyjezdzie to juz nie marze nawet.Moj ojciec jest tego zdania ze on swoje dzieci juz wychowal i my mamy sami sobie radzic
MINISIA dla POCIESZENIA ja jutro wychodze do pracy o 17 wroce 1 maja okolo 6,30 rano
2 maja wychodze do pracy o 5 wroce okolo 18,30
3 maja wychodze o 17 wroce 4 maja okolo 6,30

POCIESZYLAM CIE ???????
MAMA MAKSA dobrze bapisala zrobcie sobie restauracje wieczorem w domu lub kino itp A ja wprost UWIELBIAM zdanie ze dziadkowie juz swoje dzieci wychowali i nikt im nie pomagal i teraz my mamy sobie radzic
DOROTKO mi to sie wydaje że to angina, ale czekam na relacje z wizyty u lekarza.
Ja dziś byłam u siebie w pracy bo potrzebowałam pare papierków. I oczywiście sie wq... Już mi sie wcale nie chce tam wracać. Szkoda gadać.
Gorąc dziś taki że poprostu masakra. Małego ubrałam w dresik ale w samochodzie taki ukrop że już później wracał w krótkim rękawku. Potem pojechałam na pobranie krwi bo w końcu sie zebrałam żeby te próby wątrobowe zrobić i tak mnie ręka naoierdziela że nic nie moge nia robic.
Aha i chciałam sie pochwalic że jednak sie zebrałam i ćwicze od poniedziałku tak jak mówiłam . Dziś zrobiłam 6 serii po 60 brzuszków. Ale lepiej sie potem w ciągu dnia czuje i jak narazie mam chęci
Bylam u lekarza ale nie powiedziala mi co mi jest A ja nawet nie mialam sil zapytac Wiem glupia jestem ale COS Z GARDLEM :-(
Co sie dzieje z tymi pracami Wszystkie mamy co jeszcze pracy nie zaczely juz maja jej dosc A ja sie dzis przekonalam ze jestem naiwna i na drugi raz zrobie inaczej (dalej napisze o co chodzi ;-))
My właśnie wróciłyśmy, a wyszłyśmy z domu o 10. Byłam w pracy, rzuciłam wypowiedzeniem i ogólnie wszyscy mi mówili, ze tu nie ma po co wracać. Marika miała frajdę, śmiała się do wszystkich i ludzie z pracy w szoku, że się nie boi i taka śmiała. Dziś tak ciepło, ze obie śmigamy w krótkich rękawkach, szkoda było do domu wracać. Cycek na ławce i już nogi mi w d... weszły i przyszłyśmy na obiadek.
Wieczorem pewnie na zakupy, bo w piątek rano wyjeżdżamy do Krasnobrodu i dopiero w pon wieczorem będę na bb.
Miłego popołudnia!!!
No to dlugi i przyjemny spacer

Cyc na lawce Musial to byc piekny widok

Pewnie im szczeny opadly jak rzucilas im tym wypowiedzeniem NO I DOBRZE

za cały miesiąc i za cały dzień

ja na razie daję Amelcię na 2 godzinki żeby się przyzwyczaiła ;-)
Jak sobie na dzien dzisiejszy Amelcia RADZI w zlobku ??????
U mnie tak :
Po drzemce ubralam oli i poszlysmy do mojego lekarza Przepisala mi ANTYBIOTYK na gardlo i jakis syrop Osluchowo jestem czysta Tylko masakra z moim gardlem Boli jak cholera Wogole wsio mnie boli Kosci itp

TEraz G poszedl z mala na spacer i do apteki po antybiotyk Mam go brac co 12 godzin wiec czekam na odpowiednia godzine coby pozniej sie w srodku nocy nie zrywac na ANTYBIOTYK
Ja Mialam isc z Niunia do pediatry ale juz nie mialam sil i czekalam na G jak wroci aby isc razem bo ja serio slaba

Po spacerze usnelysmy razem z Oli na jakies 1,5 godzin Jak wstalam to bylam taka slaba ze nie dalam rady nigdzie isc
Teraz G wrocil z mala zostawil wozek i poszedl z nia w nosidelku do drugiej apteki po zageszczacz do mleka bo w jednej nie bylo
Wkurzylam sie na swoja prace Jutro mam nocke i jestem z inna dziewczyna wprawdzie jest koniec miesiaca i ona bedzie robila w biurze cos innego niz ja I dzwonie do szefa mowie mu ZE JESTEM CHORA ALE CHOROBOWEGO NIE WZIELAM BO PRACUJE CALY WEEKEND I NIE CHCIALAM ROBIC Z TYM ZAMESZANIE BO U NAS JEST SIE SAMEMU I NIE ZASTEPSTWA I zapytalam sie go CZY W CZWARTEK JAK JEST TAMTA DZIEWCZYNA CZY MOGE NIE PRZYJSC NP OPIEKE WZIASC I SIE DO SOBOTY WYKUROWAC TO WIECIE CO BYL BARDZO ZLY I MI NIE POZWOLIL I MUSZE JUTRO ISC DO PRACY
POWIEDZIAL ZE NAJWYZEJ SPRZATAC NIE BEDE ALE CO MI Z TEGO JAK CALA NOC MUSZE KLIENTOW OBSLUGIWAC I PROMOCJE NA NOWY MIESIAC POROBIC ITP
ROBOTY JEST DUZO A NAJGORZEJ CZLOWIEK CHORY W NOCY
ZLA JESTEM BO MOGLAM WZIASC CHCOROBOWE I ICH KICHAC NASTEONYM RAZEM TAK ZROBIE