reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Ano piękne lato mamy tej wiosny...

Ja nie mam dość pracy hehehe Bardzo lubię to co robię. Atmosfera póki co nienajgorsza a moze mam zlewke na wszystk. Kierownica dalej nie ma czasu mnie widziec a i ja juz jej oglądac nie chce;-)

Jutro ostatni dzień przed długim weekendem. Nasza była kierownica wzieła wolne wiec będziemy harcowac hehehe Zamierzam wziaśc do pracy gofrownice i upiec troche dla wszystkich hehehe

Ogólnie po pracy wychodze z Hanią na spacerek na 1-2 h, potem troche bawimy się i idziemy spać, a potem ja mam czas na dobowe obowiązki i juz nie zawsze jest chcec popisac...zat o podczytuje;-)

dzisiaj zamiast spacerku byliśmy u koleżanki. hance z wrazenia przepadła jedna drzemka i zasneła mi w spacerówce. Próbowałam ją przeniesc delikatnie do łóżeczka ale się nie dało. Raz ze miała spodnie na sobie, które trzeba było zdjąć. Dwa że chciałam jej dac czopa na noc na ząbkowanie żeby spokojnie spała. I kiedy zasadzałam czopa się rozbudziła...narobiła chwile później wielkie kupsko i musiałam kolejnego czopa dać. Teraz leży w łóżeczku i moze zasnie...mam nadzieje Tylko zawsze chodzi spac przed 20stą...miejmy nadzieje ze jutro o 5tej się nie obudzi.

Dorotko współczuje szefa. Wiem jak to okropnie pracowac w nocy z chorobą.

Faktycznie nie wiadomo jak dziecko ubrać. My dziś mieliśmy bodu z dł, ogrodniczki, czapeczka i skarpety i było ok. Wieczorem tylko kocykiem ją nakryłam.

idu dalej poczytac.

reklama
Kaka ech ta kierowniczka.
A Hanusia oby przespała ładnie nockę.

Mój już śpi 3 godzinki i nie wiem czy go obudzić czy poczekać do 20.00 ... ale chyba poczekam.
Później kąpiel i karmienie oraz spanie.

Wczoraj przed snem wypiłam 2 butelki Karmi i na dziś nie mam :sorry::-p
No trudno ... ale za to jak się spało.

Chodzi za mną jakieś takie mocniejsze piwko :-p

WANILIA buty superowe. Mi by tam humor poprawiły. I tobie też poprawią jak przyjdą i zobaczysz je na żywo:tak:
DOROTKO nadal obstawiam angine. Mam nadzieje ze sie szybko wykurujesz. Ja miałam angine jak mały miał 3 miesiące. Ale A sie małym zają a ja w łóżku leżałam i to z maską na twarzy bo sie bałam żeby mały sie nie zaraził. Ale jakos sie udało tego uniknąć. U ciebie też będzie dobrze.A jeśli chodzi o prace to tak własnie jest jak chce sie być wporządku w stosunku do innych. Niestety jak ma sie miękkie serce to trzeba mieć twardą du..

U nas po drzemce. Zrobione naleśniki z serem czekają na mojego mężulka. Jak wróci to jeszcze podjade sobie do sklepu bo pieluchy i chusteczki sie kończą. Może sobie coś kupie bo dostalismy dziś zwrot podatku. Tak że 1500zł wpadło. MAłemu zamówiłam parasolke do wózka i sobie takie spodnie żeby mieć na spacery
EKSTRA ALLADYNKI PUMPY !!!! (619857861) - Aukcje internetowe Allegro
Może jeszcze czegoś sobie poszukam :-p

A my rozliczyliśmy się niedawno no i wiadomo na kasę trzeba poczekać.

A spodnie śliczne - oj ja chyba jutro sobie coś wyszukam ale nie na allegro tylko z Quelle albo BonPrix.

Ja nie mam dość pracy hehehe Bardzo lubię to co robię. Atmosfera póki co nienajgorsza a moze mam zlewke na wszystk. Kierownica dalej nie ma czasu mnie widziec a i ja juz jej oglądac nie chce;-)

Jutro ostatni dzień przed długim weekendem. Nasza była kierownica wzieła wolne wiec będziemy harcowac hehehe Zamierzam wziaśc do pracy gofrownice i upiec troche dla wszystkich hehehe

Ogólnie po pracy wychodze z Hanią na spacerek na 1-2 h, potem troche bawimy się i idziemy spać, a potem ja mam czas na dobowe obowiązki i juz nie zawsze jest chcec popisac...zat o podczytuje;-)

dzisiaj zamiast spacerku byliśmy u koleżanki. hance z wrazenia przepadła jedna drzemka i zasneła mi w spacerówce. Próbowałam ją przeniesc delikatnie do łóżeczka ale się nie dało. Raz ze miała spodnie na sobie, które trzeba było zdjąć. Dwa że chciałam jej dac czopa na noc na ząbkowanie żeby spokojnie spała. I kiedy zasadzałam czopa się rozbudziła...narobiła chwile później wielkie kupsko i musiałam kolejnego czopa dać. Teraz leży w łóżeczku i moze zasnie...mam nadzieje Tylko zawsze chodzi spac przed 20stą...miejmy nadzieje ze jutro o 5tej się nie obudzi.

Faktycznie nie wiadomo jak dziecko ubrać. My dziś mieliśmy bodu z dł, ogrodniczki, czapeczka i skarpety i było ok. Wieczorem tylko kocykiem ją nakryłam.

idu dalej poczytac.
To dobrze ze masz tak fajnie w pracy. Ja też niby na swoją nigdy nie mogłam narzekac. Ale jak tam dziś poszłam to jest tyle nowych twarzy i jakoś tak sie dziwnie czułłam jak intruz jakiś. Jakbym tam nowa była:-(
Haneczka oby ładnie spała no i zeby jutro pyszne gofry wyszły:tak:

Kaka ech ta kierowniczka.
A Hanusia oby przespała ładnie nockę.

Mój już śpi 3 godzinki i nie wiem czy go obudzić czy poczekać do 20.00 ... ale chyba poczekam.
Później kąpiel i karmienie oraz spanie.

Wczoraj przed snem wypiłam 2 butelki Karmi i na dziś nie mam :sorry::-p
No trudno ... ale za to jak się spało.

Chodzi za mną jakieś takie mocniejsze piwko :-p

I tak zaśnie Ci bez problemu po drzemce. Mi się ledwo udało ją uśpić po 5 minutówce drzemki w spacerówce.

U nas po drzemce. Zrobione naleśniki z serem czekają na mojego mężulka. Jak wróci to jeszcze podjade sobie do sklepu bo pieluchy i chusteczki sie kończą. Może sobie coś kupie bo dostalismy dziś zwrot podatku. Tak że 1500zł wpadło. MAłemu zamówiłam parasolke do wózka i sobie takie spodnie żeby mieć na spacery
A mi tak dziś naleśniki po głowie chodziły...ehhh

Ja sobie musze jakies sandały na lato kupić i chciałabym na koturnie zółte;-)
To dobrze ze masz tak fajnie w pracy. Ja też niby na swoją nigdy nie mogłam narzekac. Ale jak tam dziś poszłam to jest tyle nowych twarzy i jakoś tak sie dziwnie czułłam jak intruz jakiś. Jakbym tam nowa była:-(
Haneczka oby ładnie spała no i zeby jutro pyszne gofry wyszły:tak:

Wiesz...w sumie w całej firmie zwolnili juz ok 1 tys osób. Wielu twarzy nie widzę...dziwnie jakos. Ja jeszcze siedze w takiej samej - prawie obsadzie i nie jest xle. Dziwnie tylko będzie jak moja była kierownica usiadze za biurkiem przy nas a nie w swoim gabinecie...

Hanka śpi uff

Dobry wieczór.
Dzień można zaliczyć do udanych.
Iza śpi, a mnie czeka sterta naczyń...
Już nie mogę doczekać się piątkowego wyjazdu.

U mnie urwanie głowy bo K robi 2 część mieszzkania więc jest co robić a w wolnym czasue musz3e pisać prace mgr a tego wolnego czASU JEST TAK MAłO żE WIECZOREM O 20 PADAM ZMęCZONA JAK NIE WIEM,Teraz będzie mnie mało ale myślami z wami mam nadzieje że u was wsio ok.Buziaki

To się będziemy dopingować, bo ja też teraz piszę :tak:

Dziś zrobiłam 6 serii po 60 brzuszków. Ale lepiej sie potem w ciągu dnia czuje i jak narazie mam chęci:tak:

Boże! Zmęczyłam się od samego przeczytania!
GRATULUJĘ!

Już zmykam i miłych snów życzę.
Oby tylko królewna nocnych występów nie robiła.

ZDRÓWKA DOROTKA!

No to masz co robic Powodzenia w pisaniu pracy :tak:

MINISIA dla POCIESZENIA ja jutro wychodze do pracy o 17 wroce 1 maja okolo 6,30 rano
2 maja wychodze do pracy o 5 wroce okolo 18,30
3 maja wychodze o 17 wroce 4 maja okolo 6,30:baffled:
POCIESZYLAM CIE ???????:rofl2:

MAMA MAKSA dobrze bapisala zrobcie sobie restauracje wieczorem w domu lub kino itp A ja wprost UWIELBIAM zdanie ze dziadkowie juz swoje dzieci wychowali i nikt im nie pomagal i teraz my mamy sobie radzic :baffled:

Bylam u lekarza ale nie powiedziala mi co mi jest A ja nawet nie mialam sil zapytac Wiem glupia jestem ale COS Z GARDLEM :-(
Co sie dzieje z tymi pracami Wszystkie mamy co jeszcze pracy nie zaczely juz maja jej dosc A ja sie dzis przekonalam ze jestem naiwna i na drugi raz zrobie inaczej (dalej napisze o co chodzi ;-))

No to dlugi i przyjemny spacer :tak:Cyc na lawce Musial to byc piekny widok :-DPewnie im szczeny opadly jak rzucilas im tym wypowiedzeniem NO I DOBRZE :tak:

Jak sobie na dzien dzisiejszy Amelcia RADZI w zlobku ??????

U mnie tak :
Po drzemce ubralam oli i poszlysmy do mojego lekarza Przepisala mi ANTYBIOTYK na gardlo i jakis syrop Osluchowo jestem czysta Tylko masakra z moim gardlem Boli jak cholera Wogole wsio mnie boli Kosci itp :baffled:
TEraz G poszedl z mala na spacer i do apteki po antybiotyk Mam go brac co 12 godzin wiec czekam na odpowiednia godzine coby pozniej sie w srodku nocy nie zrywac na ANTYBIOTYK
Ja Mialam isc z Niunia do pediatry ale juz nie mialam sil i czekalam na G jak wroci aby isc razem bo ja serio slaba :crazy:
Po spacerze usnelysmy razem z Oli na jakies 1,5 godzin Jak wstalam to bylam taka slaba ze nie dalam rady nigdzie isc
Teraz G wrocil z mala zostawil wozek i poszedl z nia w nosidelku do drugiej apteki po zageszczacz do mleka bo w jednej nie bylo

Wkurzylam sie na swoja prace Jutro mam nocke i jestem z inna dziewczyna wprawdzie jest koniec miesiaca i ona bedzie robila w biurze cos innego niz ja I dzwonie do szefa mowie mu ZE JESTEM CHORA ALE CHOROBOWEGO NIE WZIELAM BO PRACUJE CALY WEEKEND I NIE CHCIALAM ROBIC Z TYM ZAMESZANIE BO U NAS JEST SIE SAMEMU I NIE ZASTEPSTWA I zapytalam sie go CZY W CZWARTEK JAK JEST TAMTA DZIEWCZYNA CZY MOGE NIE PRZYJSC NP OPIEKE WZIASC I SIE DO SOBOTY WYKUROWAC TO WIECIE CO BYL BARDZO ZLY I MI NIE POZWOLIL I MUSZE JUTRO ISC DO PRACY
POWIEDZIAL ZE NAJWYZEJ SPRZATAC NIE BEDE ALE CO MI Z TEGO JAK CALA NOC MUSZE KLIENTOW OBSLUGIWAC I PROMOCJE NA NOWY MIESIAC POROBIC ITP
ROBOTY JEST DUZO A NAJGORZEJ CZLOWIEK CHORY W NOCY
ZLA JESTEM BO MOGLAM WZIASC CHCOROBOWE I ICH KICHAC NASTEONYM RAZEM TAK ZROBIE

Hmmm w sumie to jest jakieś pocieszenie:eek:
Ale ten szef to świnia ale tak jest z prywaciarzami:crazy:nastepnym razem sie nie pytaj i nie opowiadaj tylko L4 i heja:laugh2:zdrówko najważniejsze

idu dalej poczytac.

No Karola faktycznie piekne lato tej wiosny:laugh2: A w pracy widze luzik i SUPER!!!
Moja tez juz kima i o dziwo na jej dzisiejsze marudzenie usnela w sekundzie ale martwi mnie jej brak apetytu i marudzenie hmm moze jednak zabki sie szykuja co mowicie???
A moja dzis na samo body na krótki rekaw i skarpetki smigala;-)

WANILIA buty superowe. Mi by tam humor poprawiły. I tobie też poprawią jak przyjdą i zobaczysz je na żywo:tak:
DOROTKO nadal obstawiam angine. Mam nadzieje ze sie szybko wykurujesz. Ja miałam angine jak mały miał 3 miesiące. Ale A sie małym zają a ja w łóżku leżałam i to z maską na twarzy bo sie bałam żeby mały sie nie zaraził. Ale jakos sie udało tego uniknąć. U ciebie też będzie dobrze.A jeśli chodzi o prace to tak własnie jest jak chce sie być wporządku w stosunku do innych. Niestety jak ma sie miękkie serce to trzeba mieć twardą du..

Haa spodnie git!! takie sobie sprawie do pracy bo na hali w upaly w dzinach dupa mi sie uparuje:-pa w takich przewiewnie mi bedzie:laugh2:

No to pa mamuski do jutra a jak sie naucze tego linku to wam pokaze moja wike jak byla malutka az mi sie lezka w oku zakrecila:tak:zrobilam jej slajd z podkladem mjuzycznym ale to prze YOU TUBE tylko ze teraz zbyt mi muli to po 13.05
wam pokaze
DOBRANOC

reklama
I ja na chwilę, dawno nie byłam tak padnięta. Marice coś się przestawiło i spała od 18 do 20.30, więc zanim zrobiłam jej kaszę, wykąpałam (a M. wybył) i dałam cycka to dopiero usiadłam od 10 rano!!! Mam nadzieję, że mój smrodek zaśnie zaraz, bo strasznie późno już

Czeka mnie jeszcze zmywanie, ale nie mam już sił na nic. Chyba zerknę na You can dance i lulu.

Do góry