P
patrysia*
Gość
WITAJCIE KOBITKI:-)
trzymam kciukaski jak najmocniej
witaj i zwierzaj się jak najwięcej tu na BB jedna wielka rodzina
witam tak na BB jest milutko same sie o tym przekonacie
No a mnie boli brzuch cycuch teraz jeden mi sie tak ściąga śluz biały jest i to na tyle,ale jak pisałam ju z na innym wątku nie nakręcam się już bo po obliczeniu na tip top to by był 2 tydzień i 4 dzień ciąży więc co to mogą być za objawy tak więc zobaczymy jak to będzie w dzień @ może przyjdzie a może nie
chciałąm iść na betke ale mój M mówi że nie że mam zrobić test jak tak 3 dzień będzie mi się @ sóźniać i9 w sumie ma racje
co poczekam;-)
Witam Babeczki was z rana.
M śpi.
U mnie niestety od poniedziałku powódź @ a dzisiaj nie zapowiada się na ustąpienie.
Tak bywa.
Ale co nas pociesza to ten cykl już będzie na wspomagaczach.
Zobaczymy może coś to pomoże.
Miłego dnia
trzymam kciukaski jak najmocniej

hej dziewczyny jestem nowa ale tez sie staram od dwoch miesiecy.mam 23latka i od 3 lat jestem mezatka.bardzo mnie ciesz gdy czytam ze wam sie udalo ja tez bym chciala zasiasc w jednej lawie z oczekujacymi ale jak narazie mi wystarczy siedzenie ze staraczkami:-)caluje i sciskam kciuki
witaj i zwierzaj się jak najwięcej tu na BB jedna wielka rodzina

Witaj! Ja też dopiero co tu zawitałam
Milutko tu bardzo!!!
Pozdrawiam!
witam tak na BB jest milutko same sie o tym przekonacie

No a mnie boli brzuch cycuch teraz jeden mi sie tak ściąga śluz biały jest i to na tyle,ale jak pisałam ju z na innym wątku nie nakręcam się już bo po obliczeniu na tip top to by był 2 tydzień i 4 dzień ciąży więc co to mogą być za objawy tak więc zobaczymy jak to będzie w dzień @ może przyjdzie a może nie