reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WITAJCIE KOBITKI:-)
Witam Babeczki was z rana.
M śpi.
U mnie niestety od poniedziałku powódź @ a dzisiaj nie zapowiada się na ustąpienie.

Tak bywa.

Ale co nas pociesza to ten cykl już będzie na wspomagaczach.
Zobaczymy może coś to pomoże.

Miłego dnia

trzymam kciukaski jak najmocniej:tak:

hej dziewczyny jestem nowa ale tez sie staram od dwoch miesiecy.mam 23latka i od 3 lat jestem mezatka.bardzo mnie ciesz gdy czytam ze wam sie udalo ja tez bym chciala zasiasc w jednej lawie z oczekujacymi ale jak narazie mi wystarczy siedzenie ze staraczkami:-)caluje i sciskam kciuki

witaj i zwierzaj się jak najwięcej tu na BB jedna wielka rodzina:tak:

Witaj! Ja też dopiero co tu zawitałam :)
Milutko tu bardzo!!!
Pozdrawiam!

witam tak na BB jest milutko same sie o tym przekonacie:tak:

No a mnie boli brzuch cycuch teraz jeden mi sie tak ściąga śluz biały jest i to na tyle,ale jak pisałam ju z na innym wątku nie nakręcam się już bo po obliczeniu na tip top to by był 2 tydzień i 4 dzień ciąży więc co to mogą być za objawy tak więc zobaczymy jak to będzie w dzień @ może przyjdzie a może nie:tak:chciałąm iść na betke ale mój M mówi że nie że mam zrobić test jak tak 3 dzień będzie mi się @ sóźniać i9 w sumie ma racje :tak:co poczekam;-)

reklama
AGNIESIAK kochana nasza oby fasolinka była w brzusiu:tak:a co do śluzu nie musi też go być a może jest ale w środku a ogólnie to masz inne objawy na fasolke co poczekaj ten 1-2 dni jak piszesz i testuj:tak:

Ja jeszcze dzieci nie mam, ale mam zamiar to szybko nadrobic:-p:-D

To by bylo moje pierwsze maleństwo..:tak:
Dziewczyny piszą, że jak były w ciązy to miały dużo białego śluzu a ja się martwię bo u mnie brak:-(
Cycuchy bolą po bokach, tempka normalna (choc jak nawet chora bylam to baardzo rzadko miałam podwyższoną), sennośc, brzusi nieraz pobolewa, kłuje w jajnikach i lekkie odbijanie:eek:

Kochana myślę, że do 3 maja będę wiedziec:tak:
ale ci dobrze tylko 3 dni a zarazem az 3 dni trzymam mocniutko kciuki

Ja jeszcze dzieci nie mam, ale mam zamiar to szybko nadrobic:-p:-D
To by bylo moje pierwsze maleństwo..:tak:
Dziewczyny piszą, że jak były w ciązy to miały dużo białego śluzu a ja się martwię bo u mnie brak:-(
Cycuchy bolą po bokach, tempka normalna (choc jak nawet chora bylam to baardzo rzadko miałam podwyższoną), sennośc, brzusi nieraz pobolewa, kłuje w jajnikach i lekkie odbijanie:eek:

Kochana myślę, że do 3 maja będę wiedziec:tak:
kochana ja w tamtym cyklu miałam potok białego śluzu i ciąży nie było.. śluz to sprawa indywidualna, jak było w poprzednich twoich cyklach? też nie miałas sluzu? masz moze gdzieś wykresik tempki, może pomoge..

A za mnie nikt nie trzyma kciuków :-(
Ja będę trzymała za Ciebie :tak:

Hej Dziewczynki,

Witam Wszystkie nowe Staraczki.

A za mnie nikt nie trzyma kciuków :-(

aguniak - no ja trzymam i to bardzo mocno. :-):-):-) Przecież wiesz ;-):tak::tak::tak:

Zaraz uciekam zrobić małe zakupki i jade na uczelnie, może wkońcu mój dyplom będzie gotowy. A potem jade poza Wawke, odpocząć. Tak więc dopiero jutro zajrze.

reklama
Do góry