reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Myszunia Agnes mi sie buty podobaja ale wiecie jak to jest kobieta zmienna jest :))
Zamowie je a najwyzej kupoie jeszcze inne:-D

Juz mnie glowa boli od tego patrzenia w monitor:laugh2:

Anabuaba fajnie ze sie dogadaliscie:tak:

reklama
Rozumiem, że miało to jakiś związek z autyzmem?
A swoją drogą to przez 52 lata tak się kręcić... :-p:-p:-p No no no :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
oj tam.czepicie sie szczegolow!!!!!!!!11:-D:-D:-D
dobrze wiecie ze ja ciagle przestawiam lietry:rofl2:
mialo byc ze do 5 roku zycia sie krecila
i tak,to ma zwiazek z autyzmem

Na ciebie to można zawsze liczyć jak miło ,że mi odpowiedziałas ,na moje doliny,od razu człowiekowi milej na sercu ,że nie ja sama:tak::baffled:

:-D:-D:-D do uslug:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

jejku jak u mnie w jest gorąco,okno otwarte,Oliwka spi w samym body a jest mokra jak szczur,włosy to ma mokre jakby z wanny dopiero co wyszła.masakra

Myszunia ,wierz lub nie ,ale identyczny ksawek kwiatki ,listki do tej pory znosi ,a z tym kręceniem to różnie ostatnio dawno...ale też to ma ...chłopaki tak maja ...zwariowani wariaci i już:-D:-D:-D
Zwariowani wariaci :-D:-D:-D:-D:-D
No popatrz jakie czepialskie się znalazły...
....
:-p:-p:-p:-p:-p
Myszunia Agnes mi sie buty podobaja ale wiecie jak to jest kobieta zmienna jest :))
Zamowie je a najwyzej kupoie jeszcze inne:-D
...
I to jest najsłuszniejsza decyzja ze słusznych! :-) Te możesz nosić nawet na co dzień np do jasnych spodni czy spódnicy.
Jak kupowałam sobie buty do ślubu to musiały być przede wszystkim wygodne, a po drugie musiały mi się później przydać i rzeczywiście nosiłam je jeszcze później. Chyba nawet do dziś gdzieś tam na dnie szafy się kurzą. :-p

Ja swojej dzis pierwszy raz nie śpiochy, a bodziaki z krotkimi nogawkami i rekawkami założyłam. Tez gorąco, no ale nie az tak Wiatrzycho mam paskudne i albo przeciąg na maksa, albo zupelnienic

reklama
Do góry