dobrze że tak się wszystko ułożyło, przynajmniej masz mniej stresów przez tą zołzęhej dziewczyny....
Cieszę się że jej powiedziałam bo normalnie tak to załamka.....czułabym się potwornie,...
nie wiem co by się ze mną stało.....i co z dzidzią....wyszłabym naprawdę na idiotkę i jakąś głupią cipę ...!!!
a dzisiaj pracowałam 4h później mam 2h przerwy i wracam na 3h do pracy ... i ciągle się pyta czy wszystko ok....![]()
Dobrze że u dzidzi wszystko w porządku, ale w pracy nie pozwól się tak traktowaćOj ale mojego menadzera to nic chyba nie ruszy:-( we wtorek dzien wczesniej przed tym jak zaczelam krwawic bylam w pracy i akurat mialam na lini (bo pracuje w fabryce paczkow) przerwe nic nie lecialo to sobie przysiadlam na chwile i akurat on przechodzil i kazal mi wstac nikomu nie pozwala usiasc ani na sekunde jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy od razu poprosilam ich o krzeslo ale powiedzieli ze moze potem jak bede juz miala brzuchna nastepny dzien wyladowalam na pogotowiu
mam nadzieje ze mu sie chociaz glupio zrobilo

Witaj!!! Oczywiście trzymam kciukiWitajcie mamuśki :-)
Ja także chciałam się zameldować i przywitać jako że termin porodu ustalony mam na 15 listopada 2009!
W zbliżającym się tygodniu mam ustalony termin wizyty gdzie będę robiła test przezierności karku więc trzymajcie kciuki![]()
Ja przez weekend całe dwa dni sprzątałm, prałam, prasowałam