reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam w to gorace popoludnie przy popołudniowej kawie;))))
w domku sprzatniete,2 prania wyschły,P pojechal na egzamin,spacer do szkoly zaliczony w krotkich spodenkach!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:cool2:
mała spi w wzoku,duza na hamaku a ja odpoczywam rzed dentysta:sorry2:

no i ide nadrabiac zalglosci
Witaj tak sie właśnie zastanawiałam gdzie sie podziewasz a wiesz że dzisiaj jest dzień Piekarza bo jak dobrze pamiętam twój jest piekarzem dobrze kojaże

reklama
Co wtorek chodzę z mini na dwugodzinne zajęcia przedprzedszkolne. Przychodzą tam również inne mamy z dzieciakami w wieku do 3 lat. Dzieci się bawią, potem wspólnie spiewamy piosenki, wyliczanki i wierszyki, a potem wszyscy razem jemy sniadanie. Po zjedzeniu dzieci idą się same bawić a mamy plotkują.
A to fajne takie spodkanie ale to płatne

Cześć dziewczynki!
Jak tam majowy weekendzik? :-)
U nas intensywnie. W piątek byliśmy z chrzestnymi Piotrusia w dino parku, a później na dłuuuuugim spacerze - cały dzień na świeżym powietrzu :tak: W sobotę robiliśmy mega sprzątanie - mieszkanko lśni! :cool2: A w niedzielę zwiedzaliśmy łódzkie place zabaw! ;-):-)
Przepraszam was bardzo, ale nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego, bo mam dziś duużo papierkowej roboty. No i jeszcze w necie muszę posiedzieć i poszukać hoteli we Francji. Nasz wyjazd staje się coraz bardziej realny :-) Przerażają mnie tylko ceny w Paryżu. Stwierdziliśmy z m, że Paryżu posiedzimy ze 2 - 3 dni, a później będziemy zwiedzać dalsze zakątki, bo tam taniej ;-)
Uciekam, bo Piotruś właśnie wstał i jakiś marudny jest :baffled:
Miłego popołudnia! :-)

Co wtorek chodzę z mini na dwugodzinne zajęcia przedprzedszkolne. Przychodzą tam również inne mamy z dzieciakami w wieku do 3 lat. Dzieci się bawią, potem wspólnie spiewamy piosenki, wyliczanki i wierszyki, a potem wszyscy razem jemy sniadanie. Po zjedzeniu dzieci idą się same bawić a mamy plotkują.
fajna sprawa :tak::tak::tak: też bym tak chciała ale nie mamy nic takiego w poblizu a szkoda

Cześć dziewczynki!
Jak tam majowy weekendzik? :-)
U nas intensywnie. W piątek byliśmy z chrzestnymi Piotrusia w dino parku, a później na dłuuuuugim spacerze - cały dzień na świeżym powietrzu :tak: W sobotę robiliśmy mega sprzątanie - mieszkanko lśni! :cool2: A w niedzielę zwiedzaliśmy łódzkie place zabaw! ;-):-)
Przepraszam was bardzo, ale nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego, bo mam dziś duużo papierkowej roboty. No i jeszcze w necie muszę posiedzieć i poszukać hoteli we Francji. Nasz wyjazd staje się coraz bardziej realny :-) Przerażają mnie tylko ceny w Paryżu. Stwierdziliśmy z m, że Paryżu posiedzimy ze 2 - 3 dni, a później będziemy zwiedzać dalsze zakątki, bo tam taniej ;-)
Uciekam, bo Piotruś właśnie wstał i jakiś marudny jest :baffled:
Miłego popołudnia! :-)
Witaj no i fajny wyjazd do Paryża też bym pojechała

myszunia zazdroszczę Ci tego Paryża,tylko porób dużo fotek żeby nam sie tu pochwalić.
Mi zawsze marzył się paryż,hmmm może kiedys to marzenie sie spełni ,bardzo bym chciała :-)

A ja wstałam bo nie mogę już spać. O 8.45 mój miś wychodzi na autobus i nie zobaczę go do piątku do 17 :-( Wczoraj napiekłam mu bułek na wyjazd a zaraz będę robić naleśniki żeby miała na drogę.
Nie chce żeby jechał ale i tak wiem że nie mogę go zatrzymać :-(
Oj chyba dzisiejszy dzień spędzimy z Karola na dworze :-(
Sol a moj niby codziennie jest w domu ale wiekszosc to i tak jakby go nie bylo:baffled:

Witam się,dziś jako druga :-)
Pogoda się coś zepsuła jak zapowiadali,słońca zero :tak:,jakoś pochmurno,wiatr wieje.Do kitu a wczoraj tak pięknie było.nie chce zimna juz się przyzwyczaiłam do ciepełka :-):-):-):-)
u mnie od rana pieknie.24stopnie w cieniu i sloneczlko:-):-):-)

Witam sie i ja unas nocka zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie wyspałam sie jak cholera Kamilek obudził mi sie w nocy nawet nie wiem która godzina była i płakal i ciągle cyca chciał a mnie już tak bolało że niemogłam dałam m smoczek wziełam na rączki i na siedząco spałam po kilka minut bo jak zasną to zaraz sie budził i płakał.Może za dużo wrażeń miał wczoraj niewiem:no::no:A pogoda śliczna zaraz wystawie pościel na balkon i pralke musze puscic bo ubran tyle że:szok::szok::szok::szok::szok:A od połódnia pójdziemy na pole może będe dzisiaj kośic trawe bo znowu urosła:szok:
Wiktoria-lepiej mu bylo dac pic bo moze pic mu sie chcialo i dlatego tylko troche ciagnal bo na poczatku pokarmu jest wlasnie wiecej wody zeby sie dziecko napilo.

Hej, i ja wstałam choć bardzo ciężko mi to szło.

Coś dzieje się z klawiaturą albo kompem. Nie mogę nic pisać. Od 7 rano się mączę, żeby poklikać i w końcu się udało. Wczoraj to samo. Zrzuciłam zdjęcia ze spaceru na kompa, weszłam na BB i na tym koniec.
Dziś od 8 będę wydzwaniać do stomatologa, żeby załatwic sobie szybszy termin niż 19 czerwiec:sorry2:a Piotrka zarejestrować. Mam nadzieję, że się dodzwonię. Rejestracja tylko 1 dzoień w miesiącu i tylko telefoniczna. Masakra. Ale do niej na prawdę warto.

Agnes, Wasz wypad bombastyczny, nasz też wesoły
Solanki-1 i 2 posiadóki, bo bardzo zmęczona:-D
3 i 4 cóż było robić dołączyłam się to chociaż mam zdjęcie:tak:
5 i 6 no tata nie gorszy:cool2:
7 i 8 kocykowanie:happy2:
9 i 10 piaskownica tuż pod blokiem:-pna szczęście
Luna super fotki.
ja dzis do dentysty sadysty no i chyba swojego P zapisze.juz go kiedys uprzedzlaam a teraz coz-jak go na sile nie zaciagne to nie pojdzie i bedecaliem szczerbaty:baffled:

Anabuba, o co chodzi z tym bezpieczeństwem ( zdjęcia ) , chyba jestem mocno niedoinformowana:baffled::baffled::baffled:.
chodzi o to ze to jest watke otwarty i kazdy moze skopiowac zdjecia o to mi chodzilo.i dziewczyny te ktore cytowaly zdjecia z naszej majowki to niech wykasuja te wpisy gdzie sa zdjecia dzieci ok?

A tak wogole witam :-D wczoraj caly dzień spędziliśmy u teściów nawet udalo mi sie odpocząc i pospac a mąz zajmowal się Gabi :tak: potem zrobilismy grilla a jak wrocilismy do domu to padły dzieci moment Dziś jeszcze nie wiem co będe robic i Wiem ze mam isc do biblioteki bo mąż dzis na noc także musze miec cos do czytania Pralka pierze A ja lece sprawdzic co Gabi porabia bo cos cicho jest:szok:
Joanna widze ze maz sie stara.dobrze:tak::tak::tak:

Dużo zdrówka dla twojej rodzinki, a dla Ciebie duuuużo siły :tak:

Powiedz, a ty w końcu chcesz karmić w nocy, czy zamierzasz już małego odstawić?? Bo chyba jestem nie na czasie... :baffled:

Dziewczynki, super fotki majówkowe :tak:

A ja wczoraj miałam spaskudzone popołudnie :baffled: Wzięliśmy się z M za sprzątanie, ja wprawdzie tylko na zmywaku ale z 1,5h mi się zeszło i nadwyrężyłam sobie więzadło i miałam straszne bule brzucha :wściekła/y: Całe szczęście do wieczora przeszło :tak:

U mnie dzisiaj piękna pogoda :tak: Ale jeszcze ne wiem czy zdecyduję się na spacer do parku :baffled: Nie czuje się pewnie.
Chyba bedę w końcu musiała zorganizować małej jakąś piaskownice na podwórku. Nie chiałam tego robić bo tu straszny ruch i chałas, ale chyba już nie mam wyjśćia...
OJ KOCHANA NIE SZALEJ TAK.A NA ZAMYWAM BYLO MEZA WYSLAC:-):-):-):-)
pamietaj musisz do konca maja wytrzyamc:-)

Mamo Helenki Miałam odstawić go ale mam jeszcze pokarm a każda z was mówiła żeby go jeszcze karmić więdz karmie ale tylko w nocy.Bo troche mi sie przykro zrobiło że Martynka cycała przez 2 lata a on tylko pare miesięcy ale dzisiaj znowu mnie ugryzł i rana sie powiekszyła no ale co zrobic kiedy pokarm jest i po całym dniu mam twarde piersi jak skały.:szok:
ale jak chcesz odtsawic to karm go w nocy ale nie6-7razy bo potem bedzie Ci sie caly dzien pokarm produkowal i bedzie go coraz wiecej!lepiej 3-4razy gora a tak to dac pic albo zrobic kaszke

reklama
Do góry