Ja tez spadam,
M zadzwonił do mojej mamy, z która jestem pokłócona i umówił nas do niej na działkę

No i co ja mam teraz zrobić
Ja bym mojego chyba zabiła jakby mi tak zrobił
a to moja mini ogrodek i mini ogrodek kwiatowo0-sadowy:-)
no i skalniaczek
Mini ale jest, też bym chciala swoj ogr ódek, nawet taki mini... wogóle domek bym chciała....
Czesc zdjec to dopoludnia a czesc z popoludnia
świetne
A fotki z dzisiejszego dnia :-):-):-):-):-):-)
Super:-)
Ah, jak ja bym chciała sobie też domek wybudowac:-(
No to fakt, wiekszosc wyjechala....
he he zazdroszczę bardzo , ja chyba nigdy tego nie powiem, ba jeszcze mi przez usta słowo "mamusiu" nie przeszło!!!
Ja mieszkam w centralnej Polsce, narazie z jednym mężem i jednym synkiem

mąż pracuje, ja czekam na papiery do założenia własnej działalności.
Witam nową mamusię

Będę kupować popsute monitory LCD, naprawiać i sprzedawać...juz się tym zajmuje, ale bardziej jako hobby. A ze mam szanse na pieniądze z dotacji to może się lepiej rozwinie.
No prosze to Ty zdolna kobita jesteś
Wiesz ostatnio w kinie byliśmy w listopadzie 1007-zaraz przed urodzeniem małego...a małż przy mnie jest, tyle ze np. jak inni mężowie w week. są w domu z rodzinami to mój jest w pracy.
A ja w tym domu dostaje skrętu kiszek.
pees. dziękuje wszystkim za tak ciepłe przyjecie
Ah ja byłam z M jak sie dowiedziałam że jestem w ciazy na walentynki

a wczesniej.. hohoho i jeszcze troche nie bylismy
Cześć - ja też jestem mamą siedzącą w domciu ;-)
Niby mi to nie przeszkadza, ale jak dzisiaj poszliśmy na grilla do teściów i nie musiałam się zajmować dzieckiem tylko pozwolono mi posiedzieć na krześle w słoneczku to dopiero poczułam jaka jestem zmęczona
Nie wiem skąd to małe cudo bierze tyle energii - rano wyszalała się z Gabrysią u
Joanny73 potem na działce biegała przez bite 4 godziny a potem jeszcze u teściów szalała a jak o 19 wróciliśmy do domu to siłą musieliśmy ją uśpić na drzemkę.
A w poniedziałek rano mój maż wyjeżdża w delegacje i wraca w piątek o 17 - nie wiem jak wytrzymam tyle bez niego :-(
Przepraszam, chyba mam doła i musiałam się wyżalić.
dawikla - ja sprzątam na zasadzie huraganu - pół godziny i po krzyku mieszkanie posprzątane, pranie nastawione, obiad nastawiony, zlew pusty, odkurzone, ciuchy poukładane - ale niech ktoś wejdzie mi w drogę w tym czasie to ... lepiej nie sprawdzać

(mamy 3 pokoje) ale potem padam jak szmaciana lalka

Witam kolejną nowa mamuśkę

Ja to porządku w pol godziny ni eumie zrobic

A mam kawalerke- w sumie z dwoma pokojami, jeden duży rozdzielony na pół

i pol godziny to same mycie podlog i kurze a ciuchy pranie obiad itd to hoho....
Anabuba z Wiktorią i Mama Helenki z Helenką :-)
sie objadają kiełbaskami i karkówką z grilla

[URL="http://www.glitterfy.com/"]
[/URL]
Ale Wam fajne, zazdroszcze
I ja i jaaaa
Ślicznie

Oliwka miała fajnie w kulkach, sama bm sie w tkich pobawila

Czesc babeczki
wpadlam Wam tylko napisac ze moj lezy w szpitalu i jestem sama z Laura w domku ZEby zlego bylo malo Laura dzis upadla jak trzymalam ja za reke i poplakuje ze ja raczka boli.Teraz spi ale jak jutro bedzie ja reka bolala to jade z nia do lekarza:-(
Wczoraj w nocy wzywalismy karetke bo moj na stole nie zauwazyl szklanki i tak sie zalatwil ze mial zerwane sciegno w rece w malym palcu:-(POjechalismy do szpitala o 2 w nocy a wrocilam o 6 rano i wstalam o 9 Padam na ryj Dzis jest juz po operacji ale wyjdzie dopiero w srode:-(Dzis jak bylam w szpitalu z Laura okazalo sie ze mial calkowite znieczulenie tzn uspali go i nie dalo sie z nim pogadac bo byl bardzo spiacy.Teraz dzwonilam jest juz dobrze

Laura zasnela na bolacej rece wiec mam nadzieje ze jutro bedzie zdrowa jak rybka
Pochwale sie jeszcze ze Laura nie miala ani dzis ani wczoraj wpadki z nocniczkiem

Puchne normalnie z tej dumy!!!
Oj to nieciekawie, życze powrotu do zdrowia Twojemu M, a dla Laury gratulacje d ciotki

Hej, i ja wstałam choć bardzo ciężko mi to szło.
Coś dzieje się z klawiaturą albo kompem. Nie mogę nic pisać. Od 7 rano się mączę, żeby poklikać i w końcu się udało. Wczoraj to samo. Zrzuciłam zdjęcia ze spaceru na kompa, weszłam na BB i na tym koniec.
Dziś od 8 będę wydzwaniać do stomatologa, żeby załatwic sobie szybszy termin niż 19 czerwiec

a Piotrka zarejestrować. Mam nadzieję, że się dodzwonię. Rejestracja tylko 1 dzoień w miesiącu i tylko telefoniczna. Masakra. Ale do niej na prawdę warto.
Agnes, Wasz wypad bombastyczny, nasz też wesoły
Solanki-1 i 2 posiadóki, bo bardzo zmęczona

3 i 4 cóż było robić dołączyłam się to chociaż mam zdjęcie

5 i 6 no tata nie gorszy

7 i 8 kocykowanie

9 i 10 piaskownica tuż pod blokiem

na szczęście
Fajnie fajnie, ja to zawsze zapomne wziac aparat jak gdzies jedziemy
Medeuska z okazji świąt rozgrzeszenie Ci fundnę. Majówka to majówka...
A ja maiłam siępochwalić moim pomyśłem na firanki, ale nie wyglądają tak ładnie na zdjęciach jak na oknie...
Jaaaaa Cie dziiieeeeki juz mysdlalam ze mi nie dacie rozgrzeszenia
No Kamilek spi więc lece sprzątać ale będe zaglądać do was
No Medeuska ja ci wybaczam bo była majówka
Ale Wy jestescie litosciwe

Patrysia byłas w tym parku w Marklowicach-Tropikalna Wyspa? Ja byłam 1 raz teraz 1.03 i powiem Ci ze fajniutko jest

aż baaaaaaaardzo fajniutko

czysto- zamykają go o 20 chyba czy jakos tak

super, duży plac zabaw dla dzieci jest, tylko raczej dla starszych bo nie ma piaskownicy

Ale ślicznie jest, jak nie byłas to sie przejedzcie
Ja ide sprzątac

nie chce mi sie ale cóż.....