Mama Helenki
i Aniki :D
Mamo Helanki ato sa 2 pierwsze części?
Czarnoksiężnicy z krainy osobliwości - Philip K. Dick, C. Lewis, Terry Pratchett - Merlin.pl
Czarujące obiekty latające - Merlin.pl
tak, to są wcześniejsze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamo Helanki ato sa 2 pierwsze części?
Czarnoksiężnicy z krainy osobliwości - Philip K. Dick, C. Lewis, Terry Pratchett - Merlin.pl
Czarujące obiekty latające - Merlin.pl

ja tez ale co zrobic :-( to co odwiedzic Cie jutro?Ja chce na dwór !!!!!!!!!11
Duszę się w domu![]()

Ja jeszcze nie wiem na kiedy to przełozedowikla to mozemy sobie podac rękę bo ja też miałm dziś w planach prasowanie a przełożyłam na jutro![]()

Moze an wieczor a moze na kiedys tam;-):-)na pewno spróbuje bo juz jakies 4 lata temu mąz moje przyjaciólki mnie zachecal do tego autora ale nie wiem czy to trzeba miec jakis specyficzny umysl nie dałam radyJoanna73 Jeśli masz ochote rozpocząć przygodę z fantastyka polecam tego autora
To jest pierwsza część całej serii
Kolor magii - Terry Pratchett - Merlin.pl
Mnóstwo dobrego humoru dla starych i młodych![]()

moze teraz ? 
Zauważyłam ,że z ciebie fanka sagi od razu po twoim loginie moja droga,ja też uwielbiamWcinam chipsy i słodycze i nie żartuje. Nie robie nic od porodu bo mi się nie chceMiałam ćwiczyć, ale gdzie ja przy małym dziecku będę ćwiczyć
Właśnie zajadam się lodami a zaraz sobie wezmę kawałek sernika na zimno
Ja odkąd mała skończyła tydzień jestem z nią praktycznie codziennie na dworze - jak nie wózkiem w chuście ew na rowerku (od jej 1-wszych urodzin) (ptasie mleczko śmietankowe strasznie zamula
)
Mój mąż już w szpitalu.
Karola mnie dzisiaj przeraziła - spała od 12 do 15.30
Joanna - a ja wole fantastyke. I po raz kolejny czytam "Sage Ludzi lodu" bo czekam na kolejne części moich serii![]()

oooja cię widzę,też lubie czytać ksiązki ,codziennie teraz nie daję rady,ale był taki czas ,że codziennieinn ą czytałam ,ja lubię horrory ,romanse ,obyczajowe i wszystkie takie z domieszką czarów lekturę lekką i łatwą ,mnie ksoiążka ma odpręzać i przenosić w inny świat,z tego co tu widziałam co proponujecie to nic nie czytałama mam dzis wrazenie ze dzis nie jestem zauwazana na foruma moze ta pogoda mnie dobija
![]()
ale też nie ma tu żadnej biblioteki ,a jak mam sobie kupić ksiązkę to kupuję autora którego znam i wiem ,żem mi sie będzie podobało

a cały wok był talarków