reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wcinam chipsy i słodycze i nie żartuje. Nie robie nic od porodu bo mi się nie chce :sorry2: Miałam ćwiczyć, ale gdzie ja przy małym dziecku będę ćwiczyć :-D Właśnie zajadam się lodami a zaraz sobie wezmę kawałek sernika na zimno :-p Ja odkąd mała skończyła tydzień jestem z nią praktycznie codziennie na dworze - jak nie wózkiem w chuście ew na rowerku (od jej 1-wszych urodzin) (ptasie mleczko śmietankowe strasznie zamula :dry:)

Mój mąż już w szpitalu.

Karola mnie dzisiaj przeraziła - spała od 12 do 15.30

Joanna - a ja wole fantastyke. I po raz kolejny czytam "Sage Ludzi lodu" bo czekam na kolejne części moich serii :p
Zauważyłam ,że z ciebie fanka sagi od razu po twoim loginie moja droga,ja też uwielbiam:-D
a mam dzis wrazenie ze dzis nie jestem zauwazana na forum :zawstydzona/y: a moze ta pogoda mnie dobija :wściekła/y:
oooja cię widzę,też lubie czytać ksiązki ,codziennie teraz nie daję rady,ale był taki czas ,że codziennieinn ą czytałam ,ja lubię horrory ,romanse ,obyczajowe i wszystkie takie z domieszką czarów lekturę lekką i łatwą ,mnie ksoiążka ma odpręzać i przenosić w inny świat,z tego co tu widziałam co proponujecie to nic nie czytałam:zawstydzona/y:ale też nie ma tu żadnej biblioteki ,a jak mam sobie kupić ksiązkę to kupuję autora którego znam i wiem ,żem mi sie będzie podobało:-D

Joanna - jak chcesz to Ci mogę przynieść mam sporo Pratcheta.
Głowa mnie zaczyna boleć od tej pogody i od tej marudy. Miałczy i miałczy.

reklama
Joanna rodzinka dba o dietkę twą:)))))uszy do góry.Sol tak to bywa z dziećmi ,u mnie miauczący jest Ksawier ten to potrafi się łzami zalać moment niech tylko nie usłyszy.....

Do góry