reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Nawet du zo tego nie było

No i gratuluje rzodkiewki. Ja mam dzis na śniadanie BO skończyłam dietę na reszcie!!!
Zaraz się zważę, zmierzę i powiem, czy było warto.Na T.
Sol świetne zdjęcia, czy to nie szynszyle?
Anabuba jak ząb? A mężem się nie przejmuj, zda, tylko niech się więcej za dupami nie ogląda ( zwłaszcza na skrzyżowaniu )ja sie w koncu prztoczylam i wszytskie uciekaja?
dobranoc spiochom:-)
dla mnie jakas mloda godzina
pogoda sie troce popsula,wieje ale narazie nie pada,w nocy by moglo bo nie podlewalaam ogrodka
rzodkiewka juz mi wzeszla:-):-):-)
a P niestety nie zdla
zagapil sie iwjechal na czerwonym swietle na skrzyzowanie.ehhh...

No i gratuluje rzodkiewki. Ja mam dzis na śniadanie BO skończyłam dietę na reszcie!!!
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam porannie.jest slonko ale ciut chlodniej jak wczoraj.
a moje dziecie juz wstalo
Zab ok.tzn nie ok. bo nadal mam zatrucie ale nie bolalao.za 2 tyg powtorka
a moje dziecie juz wstalo

czyzby plany na kolejne dziecko?fotki superJa za drugim razem zdałam ale stare egzaminy![]()
To mam nadzieje że nikt się rzodkiewką nie zatruje;-)
Napisałam esej
Jak byłam na staraczkach (zresztą niedługo się tam wybieram ponownie) to jak miałam dzień do nadrobienia to było max 10 stron, a tu 10 stron się potrafi w 2 godziny wymnożyć![]()
Nawet du zo tego nie było
Anabuba jak ząb? A mężem się nie przejmuj, zda, tylko niech się więcej za dupami nie ogląda ( zwłaszcza na skrzyżowaniu )
Zab ok.tzn nie ok. bo nadal mam zatrucie ale nie bolalao.za 2 tyg powtorka
wiktoria12
Mama i żona :)
Sliczne fotkiNo i bym zapomniała a obiecałam - taki misz masz ale coś wynalazłam w miarę świeżego.
1. Karoli samodzielne jedzenie
2. My i nasze zwierzaki
3. Ja i moi chrzestni (ich ślub)
Ja już jestemHej dziewczęta
U nie słonko, cos nieprawdopodobnego. Ciekawe jak długo...
Póki Was nie ma jeszcze ide zobaczyć co się działo wczoraj wieczorkiem
Na zrazie:-)

wiktoria12
Mama i żona :)
Witam sie i ja nocka super Kamilek spał dobrze ale i tak sie nie wyspałam bo wstał już przed 07:00.A ide dzisiaj ja do detysty a pod wieczór przyjedzie koleżanka mi pasemka zrobic.
No a ja sobie kawe zrobiłam Kamilek mleczko pije a Martynka poszła bajki ogladc

witam wtorkowo

pogoda za oknem z lekka zdechła:-(wieje ponuro pewnie zaraz lunie a na termometrze aż 11 stopni
a ja mam w lodówce tylko światło więc chcę czy nie muszę dupsko ruszyć na zakupy:-
-
-(
dziewczyny antocha na majówce dał popalić budził się po 10-15 razy w nocy i to z rykiem
było ogólnie miło z ,alusimi wyjątkami ale to już opiszę na T jak tylko ta moja gangrena gangreniasta da złapać oddech

pogoda za oknem z lekka zdechła:-(wieje ponuro pewnie zaraz lunie a na termometrze aż 11 stopni

dziewczyny antocha na majówce dał popalić budził się po 10-15 razy w nocy i to z rykiem

I jestem i ja :-)
nocka przespana,Oliwka sie obudziła ,wysadziłam ją na nocnik po nocy i wysikała się od razu i zrobiła kupę.Ale była radocha

a pampers z nocy był suchy jak nigdy dotąd.
Biega już bez pampersa,ciekawe jak dziś sobie poradzi.
Pogoda zapowiada się ładnie,słońce świeci,to dobrze bo pójdziemy sobie na dłuższy spacer.M jest dziś w domu więc go zagonię żeby z małą spędził więcej czasu.
A na mnie dziś czeka to prasowanie.
nocka przespana,Oliwka sie obudziła ,wysadziłam ją na nocnik po nocy i wysikała się od razu i zrobiła kupę.Ale była radocha

Biega już bez pampersa,ciekawe jak dziś sobie poradzi.
Pogoda zapowiada się ładnie,słońce świeci,to dobrze bo pójdziemy sobie na dłuższy spacer.M jest dziś w domu więc go zagonię żeby z małą spędził więcej czasu.
A na mnie dziś czeka to prasowanie.
Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) MALINKA tęsknilam za Tobą ;-) a ja od rana pędze jak maly samochodzik bo mam jechac do SOL w odwiedziny
zaraz biore sie za prasowanie a potem jak sie upierze to wywiesze nakarmię Gabi i moge jechać
zaczęłam wczoraj czytać Monikę Szwaję "Jestem nudziarą "i powiem szczerze ze śmialam sie cały czas
bardzo pogodna i łatwa lektura jestem na 102 stronie i mma nadzieję ze przy następnych stronach teżsie bede smiać
Milego dnia - e- ciocie ;-)

reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Joanna a kiedy mi prześlesz te przepisy na potrawy lekkostrawne/???????

Ostatnia edycja:
Podziel się: