reklama
A my już po kąpieli i Hanka śpi.
Mial nam facio dziś rolety zawiesić ale się okazało, ze źle pomierzyłw hanki pokoju i jeszcze kilka dni będziem bez...Skusiłam sie w końcu na zielone;-)
A dzis słyszałam, ze babka po zwolnieniu chciała wynieśc z firmy 126 par rękawiczek bawełnianych i ją na tym przyłapali no i dyscyplinarke dostała. Ja nei wiem gdzie Ci ludzie maja głowe. Ile kasy w plecy - odszkodowanie za zbiorowe wypowiedzenie (2 pensjie miesięczne) i wypowiedzenie też pensja conajmniej 2 miesięczna. Drogie te rękawiczki.
Kurde ale głupia
Kasia jak masz fajnego lekarza to nie powinno byc problemów

Patrycja widze że Kamilek już kasuje dolnymi jedynkami. GRATULACJE!!!! widze ze wiele straciłam przez swoja nie obecnosc

Kasia Niki ok dostałą no-spe i przestało boleć

A ja sobie ogarnełam chałupke i nawet pomyłam podłogi

HEJ Mamusie, miałam już nie zaglądać, ale nie mogłam się powstrzymac. Przeczytałam 10 stron (a miało Was nie być)... i tylko szybko
KAKA wiem od Dorotki o pracy, może i Tobie wyjdzie na dobre i znajdziesz coś lepszego. Trzymam kciuki.
TRINA miło Cię słyszeć!!!
AGAMIR fajnie, że z maluszkiem ok, ściskam mocno!
DOROTA dobrze, że tak się skończyło
My super, wypoczęci, Marika była jak aniołek... pokazaliśmy jej nasz kościółek i miejsce, gdzie wesele było, a mi się łezka w oku zakręciła. Jutro opiszę więcej i wkleje fotki, bo bateria od aparatu się ładuje (inaczej pewnie bym siedziała pół nocy
)
Do usłyszenia rano!!!
A... Mariczka skończyła właśnie pół roczku
KAKA wiem od Dorotki o pracy, może i Tobie wyjdzie na dobre i znajdziesz coś lepszego. Trzymam kciuki.
My super, wypoczęci, Marika była jak aniołek... pokazaliśmy jej nasz kościółek i miejsce, gdzie wesele było, a mi się łezka w oku zakręciła. Jutro opiszę więcej i wkleje fotki, bo bateria od aparatu się ładuje (inaczej pewnie bym siedziała pół nocy
Do usłyszenia rano!!!
A... Mariczka skończyła właśnie pół roczku
Evelajna
Październikowa mama
Poczytałam niestety piąte-przez-dziesiąte.
Dorota pech i fuksior w jednym. Mam nadzieję, że dogadaliście wszystko i już będzie ok. Nutella... Boshh... Czekoladyyyyyy!!!! A tu dupa, bo karmię
Agamir dbaj o siebie i fasolkę!! Duża buźka!
Trina miło poczytać, że rehabilitacja przyniosła efekty
Kaka witaj w klubie mam odprawionych. Trochę dziwne uczucie, że to oni NAS a nie my ICH w pole wystawiamy
Cóż...
Patrycja jakbym czytała o swoim dniu
Masakra...
Marma przytulasy dla Kacperka i dla Ciebie. Będzie wszystko w porządku.
Wiola franca i malepeta z tej rodzinnej. Może zmienisz?
Czarna hmmm... pierwsza miesiączka... to już panna duża;-)
Patuśce choróbsko wróciło. Katarzy i rycha jak tata dwa dni temu. Także pierwotny katar sprzedany tacie został ulepszony do nowego wymiaru zapalenia oskrzeli i oddany córeczce
Jutro lekarz. Moherów nie będzie, bo tutejszy system nie przewiduje czasu na pierdoły, ale za to ograbi mnie na 65 eu
W zamian pewnie usłyszę, że wszystko jest osłuchowo ok, stosować sterimar i olbas do inhalacji, ściągać katar fridą. Ale lepiej dmuchać na zimne.
Andy, że się lepiej czuje, to szaleje po domu- kucharzy i porządkuje. Przekofanego mam męża. Choć do komputera się nie dobiję, jak jest w domu
Dlatego mam sporo zaległości na innych wątkach- wybaczcie.
Jutro ostatni dzień laby.
Dobranocki
Dorota pech i fuksior w jednym. Mam nadzieję, że dogadaliście wszystko i już będzie ok. Nutella... Boshh... Czekoladyyyyyy!!!! A tu dupa, bo karmię

Agamir dbaj o siebie i fasolkę!! Duża buźka!
Trina miło poczytać, że rehabilitacja przyniosła efekty

Kaka witaj w klubie mam odprawionych. Trochę dziwne uczucie, że to oni NAS a nie my ICH w pole wystawiamy

Patrycja jakbym czytała o swoim dniu

Marma przytulasy dla Kacperka i dla Ciebie. Będzie wszystko w porządku.
Wiola franca i malepeta z tej rodzinnej. Może zmienisz?
Czarna hmmm... pierwsza miesiączka... to już panna duża;-)
Patuśce choróbsko wróciło. Katarzy i rycha jak tata dwa dni temu. Także pierwotny katar sprzedany tacie został ulepszony do nowego wymiaru zapalenia oskrzeli i oddany córeczce

Andy, że się lepiej czuje, to szaleje po domu- kucharzy i porządkuje. Przekofanego mam męża. Choć do komputera się nie dobiję, jak jest w domu

Jutro ostatni dzień laby.
Dobranocki
Witam.
Przepisy owsze i są. Ale trzebya by było wrócić na pół etatu. Poza tym przy zbiorówkach to i tak nie wazne. A ja w zbiorówce poszłam...
Hanka dziś sie obudziła o 5,30 ale dała mi poleżec w łóżku do 7mej. Teraz kawka, a za chwile ubiore się, posprzatam troche i bede czekała na mame. Musze dzis zakupki zrobic...może zafunduje sobie jakąs gazete z ogłoszeniami. A jak młody wóci z pracy to sobie przysiade nad moim biznes planem hehehe
Przynajmniej jestem tu z Wami i z Hanią;-)
Przepisy owsze i są. Ale trzebya by było wrócić na pół etatu. Poza tym przy zbiorówkach to i tak nie wazne. A ja w zbiorówce poszłam...
Hanka dziś sie obudziła o 5,30 ale dała mi poleżec w łóżku do 7mej. Teraz kawka, a za chwile ubiore się, posprzatam troche i bede czekała na mame. Musze dzis zakupki zrobic...może zafunduje sobie jakąs gazete z ogłoszeniami. A jak młody wóci z pracy to sobie przysiade nad moim biznes planem hehehe
Przynajmniej jestem tu z Wami i z Hanią;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
JA TEZ MAM TAKA NADZIEJEDorotka wiesci super!!!!!!!! mam nadzieje ze nie bedzie swinia i niewreczy ci niespodziewanie wypowiedzenia!!!!!!!
Ludzie to maja czasem porabane pomyslyA my już po kąpieli i Hanka śpi.
Mial nam facio dziś rolety zawiesić ale się okazało, ze źle pomierzyłw hanki pokoju i jeszcze kilka dni będziem bez...Skusiłam sie w końcu na zielone;-)
A dzis słyszałam, ze babka po zwolnieniu chciała wynieśc z firmy 126 par rękawiczek bawełnianych i ją na tym przyłapali no i dyscyplinarke dostała. Ja nei wiem gdzie Ci ludzie maja głowe. Ile kasy w plecy - odszkodowanie za zbiorowe wypowiedzenie (2 pensjie miesięczne) i wypowiedzenie też pensja conajmniej 2 miesięczna. Drogie te rękawiczki.

Najpierw pogadalam z dziewczyna w biurze powiedzialam jej o wychowawczym Pozniej do szefa telefon A pozniej ONA MNIE SIE PYTA OD KIEDY IDE NA TEN WYCHOWAWCZY a tu ZONK nie ide ;-)Tak na powaznie to wsciekle na mnie dziewczyny tych ktorych to bezsposrednio nie dotyczylo MASAKRA dobrze ze mam teraz urlop to emocje opadna bo ATMOSFERA TO FAJNA NIE BEDZIE no nic musze przez to przejscA ja zaliczyłam spacerek, ale wieje i chłodnawo się zrobiło.
Zaraz kąpiel i karmienie.
Kwiatuszków nie posiałam :-(
Dorotko to dobre wieści a szef jednak lubi Cię.
A te dziewuszyska na drugi raz będą lepiej pilnować języka
Wiola ech co za babsko
Kasiu oby się udało ze zwolniwniem - bo z tego co wiem to niebardzo chcą wystawiać wsteczne.

Oj wspolczuje i poprawy zyczewitam nie poczytałam bo padam, mały marudził bo go brało dziś mi kaszle i ma katar, naszczęscie niegorączkuje, ale my padamy, wszystko oprucz cyca jest bleeee. A moje cyce pogryzione, może jutro dam rade was poczytać.

KATE WITAJ i czekamy na zdjatkaHEJ Mamusie, miałam już nie zaglądać, ale nie mogłam się powstrzymac. Przeczytałam 10 stron (a miało Was nie być)... i tylko szybko
My super, wypoczęci, Marika była jak aniołek... pokazaliśmy jej nasz kościółek i miejsce, gdzie wesele było, a mi się łezka w oku zakręciła. Jutro opiszę więcej i wkleje fotki, bo bateria od aparatu się ładuje (inaczej pewnie bym siedziała pół nocy)
Do usłyszenia rano!!!
A... Mariczka skończyła właśnie pół roczku![]()

U nas nocka Ok mala zasnela o 20,30 Wstala po 22 na mleczko a pozniej po 5 bylo mleczko wiec pieknie Ja sie obudzilam o 2 ale juz nie pamietam czy Oli mnie obudzila czy ja sama hehehe
Dzis pogoda do D...
Palnow brak Moze jakis niedlugi spacer ZOBACZYMY
KASIU powodzenia w zalatwianiu zwolnienia
EVELAJNA jaki dzis ostatni dzien laby ?ZDROWKA
CZARNA no pierwsza @ to juz nie przelewki

A swoją drogą gratki dla pierwszych 7 miesieczniaków, i wszystkich pół roczniaków, i wszystkich pierwszych i kolejnych ząków;-)

A swoja droga Sami musi zawsze wyprzedzac Hanię?? Widze biała kropeczke na dole na drugi zabek,a Samiemu juz górne idą;-)

A swoja droga Sami musi zawsze wyprzedzac Hanię?? Widze biała kropeczke na dole na drugi zabek,a Samiemu juz górne idą;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Gratki dla mariki :-)
reklama
No ja tylko na chwilkę. U Kacperka cały czas utrzymuje się temperatura. W prawdzie już 38 a nie 39 no ale mimo wszystko. Jedziemy za niedługo do chirurga. Kacperek ma stulejkę i w fifolku co jakiś czas robił się stan zapalny no bo wydzielina nie do końca wychodziła stamtąd. Myśleliśmy że uda się nam to jakoś "rozerwać" no ale niestety nie chce puścić i musimy ciąć. Strasznie się denerwuje. No ale wiem że to dla jego dobra. Uciekam. Odezwę się później co i jak.
Podziel się: