reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a z czego ten krwotok ona tak ma??
Patrysia pojęcia nie mam.
To silna zdrowa baba.
Dzwoniłam do pani powiedziałam co mają jej podac.
Oczywiście na moją odpowiedzialność mogą podać,ale na pewno dadzą.
Już nieco spokojniejsza jestem.
Kurcze a na weselu dziecku też krwotok tamowałam.
tamten mały też miał 2 razy w odstępie dosłownie kilkunasto minutowym.
Dobrze,że ja z apteką jeżdzę to dziecko się długo nie męczyło.;-)

PATRYSIU
Ja tez wyłam jak bobr po smierci mojej Babci:no::no::no:
Stalam oparta o meble i tak sie strasznie trząslam i nie moglam sie uspokoic:no::no::no:

AS
Mam nadzieje ze z Klaudia bedzie dobrze:tak::-)

Mam Klaudi wyniki kału ale nigdzie nie moge znalesc co one oznaczaja:no:Moze ktoras z Was sie orientuje:confused:
WKT 1,8 gr/100gr kalu
TO 1,3 gr/100gr kału

A nie wspomne juz ze na wyniki Wiktorii czekam ponad 3 miesiace:szok::no:Stale jak dzwonie do szpitala to rozmawiam z innym lekarzem i stale slysze ze musza zadzwonic do labolatorium i sie zapytac:wściekła/y:

Wpadłam Wam napisać,że właśnie Klaudia dojechała do Łeby.:-)
Podróż mają za sobą.Już mniej stresu.:tak:

To super:tak:
A do kiedy bedzie w tej łebie:confused:
Ja pamietam ze raz bylam na takiej zielonej szkole w szklarskiej porebie i to trwało chyba z dwa tygodnie

Mam Klaudi wyniki kału ale nigdzie nie moge znalesc co one oznaczaja:no:Moze ktoras z Was sie orientuje:confused:
WKT 1,8 gr/100gr kalu
TO 1,3 gr/100gr kału

A nie wspomne juz ze na wyniki Wiktorii czekam ponad 3 miesiace:szok::no:Stale jak dzwonie do szpitala to rozmawiam z innym lekarzem i stale slysze ze musza zadzwonic do labolatorium i sie zapytac:wściekła/y:
zaraz cos poszukam
super wiesci :tak:

PATRYSIU
Fajnie jakby udalo sie Tobie cos znalesc:tak::tak::tak:Ja wpisywałam rozne hasło w google i nadal nic nie wiem:szok::no::baffled:

Witam!
Chciałabym do Was dołączyć :-)

Mam na imię Marta mam 24 lata-skończę 17 maja :) Nasza córeczka Oliwia urodziła się 5 stycznia 2009 W domku siedzę od samego początku ciąży :-) Mieszkamy w Gdyni

Pozdrawiamy

Witamy Cię,pewnie dołączaj się :-)

Jestem w szoku moja Martynka spi

nie za wczesnie????? :szok::szok::szok::szok: przespi całą noc??? nie wierze :szok::szok::szok:

Witam nową mamuśkę!

Ja to dzisiaj nie do życie jestem. Byłam z mamą u babci w szpitalu. Jak ją zobaczyłam to od razu się poryczałam. Teraz mam ją cały czas przed oczami. Leży taka biedna bez siły, oczy raz otwiera raz zamyka ale to tylko odruch. Ordynator powiedział wprost że i tak skończy się to zgonem, ale nie wiadomo kiedy. Serce babcia ma zdrowe, na leki reaguje. Ale to może być różnie. Jak serce zacznie szfankować to będzie nie dobrze. A jak się wybudzi to nie wiadomo jakie uszkodzenia mózgu są. Może różnie być. Dobrze że nic nie czuje ani nic. Nie czuje bólu. Normalnie siedzę i ryczę. Nie mogę się z tym pogodzić. Jakby to był zły sen..... już nie wiem co mam robić. Chyba nie dam rady już do niej pójść. Nie wiem.... :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Beata bardzo ci współczuję.W żaden sposób nie mogę Ci pomóc,musisz byc teraz silna.

no to znów się narobiło.
Klaudia dziś pojechała na zieloną szkołę do Łeby.
Wyjeżdżała zupełnie zdrowa.
Właśnie dostałam info,że miała drugi krwotok z nosa.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wymiękam normalnie przy tych moich dzieciakach.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

od czego ten krwotok?miała juz kiedys tak?

WKT 1,8 gr/100gr kalu
TO 1,3 gr/100gr kału

ja niestety nie pomogę bo sie nie znam :no::no::no:

reklama
Oliwka znowu ładnie sie załatwiła na nocnik no ale dzisiejszy dzień kończy się 6 wpadkami :tak::tak::tak::tak::tak: więc nie wiem czy jest az tak dobrze.czasem zachowuje sie jak by wiedziała o co cgodzi a czasem sie zapomina i częściowo sie posikuje ale zatrzymuje i resztę dosikuje do nocnika.

Do góry