a z czego ten krwotok ona tak ma??no to znów się narobiło.
Klaudia dziś pojechała na zieloną szkołę do Łeby.
Wyjeżdżała zupełnie zdrowa.
Właśnie dostałam info,że miała drugi krwotok z nosa.
Wymiękam normalnie przy tych moich dzieciakach.![]()
reklama
Patrysia pojęcia nie mam.a z czego ten krwotok ona tak ma??
To silna zdrowa baba.
Dzwoniłam do pani powiedziałam co mają jej podac.
Oczywiście na moją odpowiedzialność mogą podać,ale na pewno dadzą.
Już nieco spokojniejsza jestem.
Kurcze a na weselu dziecku też krwotok tamowałam.
tamten mały też miał 2 razy w odstępie dosłownie kilkunasto minutowym.
Dobrze,że ja z apteką jeżdzę to dziecko się długo nie męczyło.;-)
Mam Klaudi wyniki kału ale nigdzie nie moge znalesc co one oznaczaja
Moze ktoras z Was sie orientuje
WKT 1,8 gr/100gr kalu
TO 1,3 gr/100gr kału
A nie wspomne juz ze na wyniki Wiktorii czekam ponad 3 miesiace
Stale jak dzwonie do szpitala to rozmawiam z innym lekarzem i stale slysze ze musza zadzwonic do labolatorium i sie zapytac

WKT 1,8 gr/100gr kalu
TO 1,3 gr/100gr kału
A nie wspomne juz ze na wyniki Wiktorii czekam ponad 3 miesiace

To superWpadłam Wam napisać,że właśnie Klaudia dojechała do Łeby.:-)
Podróż mają za sobą.Już mniej stresu.![]()

A do kiedy bedzie w tej łebie

Ja pamietam ze raz bylam na takiej zielonej szkole w szklarskiej porebie i to trwało chyba z dwa tygodnie
zaraz cos poszukamMam Klaudi wyniki kału ale nigdzie nie moge znalesc co one oznaczajaMoze ktoras z Was sie orientuje
WKT 1,8 gr/100gr kalu
TO 1,3 gr/100gr kału
A nie wspomne juz ze na wyniki Wiktorii czekam ponad 3 miesiaceStale jak dzwonie do szpitala to rozmawiam z innym lekarzem i stale slysze ze musza zadzwonic do labolatorium i sie zapytac
![]()
super wiesciWpadłam Wam napisać,że właśnie Klaudia dojechała do Łeby.:-)
Podróż mają za sobą.Już mniej stresu.![]()

Witam!
Chciałabym do Was dołączyć :-)
Mam na imię Marta mam 24 lata-skończę 17 majaNasza córeczka Oliwia urodziła się 5 stycznia 2009 W domku siedzę od samego początku ciąży :-) Mieszkamy w Gdyni
Pozdrawiamy
Witamy Cię,pewnie dołączaj się :-)
Jestem w szoku moja Martynka spi
nie za wczesnie?????

Witam nową mamuśkę!
Ja to dzisiaj nie do życie jestem. Byłam z mamą u babci w szpitalu. Jak ją zobaczyłam to od razu się poryczałam. Teraz mam ją cały czas przed oczami. Leży taka biedna bez siły, oczy raz otwiera raz zamyka ale to tylko odruch. Ordynator powiedział wprost że i tak skończy się to zgonem, ale nie wiadomo kiedy. Serce babcia ma zdrowe, na leki reaguje. Ale to może być różnie. Jak serce zacznie szfankować to będzie nie dobrze. A jak się wybudzi to nie wiadomo jakie uszkodzenia mózgu są. Może różnie być. Dobrze że nic nie czuje ani nic. Nie czuje bólu. Normalnie siedzę i ryczę. Nie mogę się z tym pogodzić. Jakby to był zły sen..... już nie wiem co mam robić. Chyba nie dam rady już do niej pójść. Nie wiem.... :--
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Beata bardzo ci współczuję.W żaden sposób nie mogę Ci pomóc,musisz byc teraz silna.
no to znów się narobiło.
Klaudia dziś pojechała na zieloną szkołę do Łeby.
Wyjeżdżała zupełnie zdrowa.
Właśnie dostałam info,że miała drugi krwotok z nosa.
Wymiękam normalnie przy tych moich dzieciakach.![]()
od czego ten krwotok?miała juz kiedys tak?
ja niestety nie pomogę bo sie nie znamMam Klaudi wyniki kału ale nigdzie nie moge znalesc co one oznaczajaMoze ktoras z Was sie orientuje
WKT 1,8 gr/100gr kalu
TO 1,3 gr/100gr kału
A nie wspomne juz ze na wyniki Wiktorii czekam ponad 3 miesiaceStale jak dzwonie do szpitala to rozmawiam z innym lekarzem i stale slysze ze musza zadzwonic do labolatorium i sie zapytac
![]()

reklama
Oliwka znowu ładnie sie załatwiła na nocnik no ale dzisiejszy dzień kończy się 6 wpadkami 

więc nie wiem czy jest az tak dobrze.czasem zachowuje sie jak by wiedziała o co cgodzi a czasem sie zapomina i częściowo sie posikuje ale zatrzymuje i resztę dosikuje do nocnika.

Podziel się: