alicjas0909
Zaciekawiona BB
Witam,
ja tak w sumie z innej beczki, może moje pytanie wyda się dziwne, ale bardzo mnie to nurtuje.
Czy krótki członek mężczyzny może mieć wpływ na trudności w zajściu w ciąże (9 miesięcy starań). Sperma nie trafia na szyjke macicy, jest blisko ujścia pochwy i szybko wypływa. Czy jakaś pozycja w trakcie stosunku i po ułatwi plemnikom dotarcie do celu? Dodam że mam tyłozgięcie macicy.
Może któraś z Was też miała podobne wątpliwości i zakończyły się powodzeniem ??
ja tak w sumie z innej beczki, może moje pytanie wyda się dziwne, ale bardzo mnie to nurtuje.
Czy krótki członek mężczyzny może mieć wpływ na trudności w zajściu w ciąże (9 miesięcy starań). Sperma nie trafia na szyjke macicy, jest blisko ujścia pochwy i szybko wypływa. Czy jakaś pozycja w trakcie stosunku i po ułatwi plemnikom dotarcie do celu? Dodam że mam tyłozgięcie macicy.
Może któraś z Was też miała podobne wątpliwości i zakończyły się powodzeniem ??
A tak jeszcze w temacie kasy- duża różnica w zarobkach między tobą i twoim M. U nas w Polsce tak nie ma zazwyczaj, bo tu wszyscy tyrają za grosze. Oczywiście są wyjątki, ale teraz znów straszą wszystkich kryzysem i ludzie pracują za marną kasę.
Nie wrocimy do polski bo moj maz jest norwegiem i chyba rozumiesz ze on raczej tu chce mieszkac:-).Tak on zarabia duzo wiecej ale ze wzgledu na to ze jest norwegiem i ma wysokie wyksztalcenie i w firmie siedzi juz 15 lat ,a ja kiedys zarabialam ok 20 tys na poskie ale to byla fizyczna praca i bardzo ciezka wiec zrezygnowalam,teraz zarabiam 5 tys na miesiac za 50% pracy wiec nie jest malo ,nie napracuje sie duzo
..wiec dla tych ludzi ktorzy nie maja wyksztalcenia i nie znaja jezyka nie zapowiada sie ciekawie...i szkoda mi tych ktorzy beda musieli wrocic do polski:-(W polce tylko mlodziesz uczy sie j,angielskiego a ci starsi nie...bo nie maja mozliwosci a zreszta jest juz za pozno,,trudno wchodzi:-(

bo dzidzius z tego co czytalam przybiera obecnie 450g/tydzien)..Co za tym idzie...