reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie po oknach sprzątnęli, nawet okna szmatą przelecieli i podłogę :tak: Ale i tak musiałam poprawić, ale zawsze to mniej roboty :tak:

Moja Helena też powyrastała :szok: Ale ja mam nachomikowane :-D:tak: Powyciągałam tylko, a za małe dzisiaj będę przeglądać i pakować :blink:

to bedziesz miala dla maluszka:-):-):-):-)

doczytalamsie w postach o tych kotletach z mortadeli i jes dzis zrobie bo mam:-)

reklama
Moje nosza rozmiar 68 a niektore 74:tak:Te letnie rzeczy to prawie wszystki maja 62 lub 0-3 miesiecy:szok:

A mówią, żeby nie kupować dużo na 62 bo dzieci szybko wyrastają :-D;-)

A z tymi rozmiarami to różnie... Ja wyciągnęłam spodnie na 86 i chyba będą za duże, natomiast drugie na 104 są na styk :baffled:

bo to cale Twoje szczypiorki:-D:-D:-D:-D:-D:cool2:
ale pus taki ze szybko nie wyrastaja z ubran:-)
Masz racje;-)Ja mam w szafach juz ubrania do rozmiaru 80 ale jeszcze troszke pewnie poleza:-):tak:No ale nie musze Im nic kupowac-ani butow ani ciuchow:tak::tak::tak:

Dominik tez mi pomalutku rosnie bo w sumie ciuchy ma z zeszlego roku a nosi teraz tak 98-110 zalezy od firmy;-)

Oliwka zawołała przed chwilą siku i nasikała do nocnika.
Ale super :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Od godz 7.00 żadnej wpadki a dwa razy zrobiła siku na nocnik.
Bardzo się cieszę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
M jest zdziwiony że Oliwka tak szybko zaczęła wołać bo uważał że jest na to za mała.Bo mu się nie chciało pilnować wysadzania i tyle.
A teraz mu głupio i przyznał mi rację :-D:-D:-D:-D

jestem T nadrobilam i teraz tu nadrobie.dzien jakos minal,spacer,zakupy obiad itd itd.
to oc bylo pozniej jest naT,no i jestem.
pamietajcie-w nastepny wtorek mam zebranie w szkole!
w ten piatek jade do centrum a w czwrtek Paulina ma urodziny.cigle mam cos do zlatwienia...nie mam juz sily szczerze mowiac.
ide czytac
no to juz jutro urodzinki:-D bede pamietac :tak:

jejku,ledwo zdołałam przeczytać to co nabazgrałyście od rana...:eek:
no dobra,ja chociaż się zmusiłam i w tą słotę przeszłam się do morrisona,kupiłam włoszczyznę i inne duperele na obiady,zrobiłam spaghetti ze słoika knorra i tyle tego było. Później znowu zamieniłam sie w lenia kanapowego. Ludzie ,ja mam dopiero 24 lata!!!
Beatko,przykro słyszeć o twojej babci:no:trzymaj się...
Dowikla,to jak ty z Jerzyc jesteś to pewnie słyszałaś o książkach Małgorzaty Musierowicz?? Uwielbiam jej serię Jeżycjadę i zawsze chciałam zobaczyć jak wygląda kamienica na Roosvelta...hehehe Jejku idę spać,ja nie wiem jak wy to robicie? Miałam więcej czasu na pisanie jak byłam w ciąży z Dominikiem i mieszkałam u mamy. O tak, a teraz to tylko skype,tvn style i sprzątanie,ew spacer i pranie. Ot,całe moje życie
:-D:-D:-D
Witam sie i pierwsza jestem:szok::-DUnas nocka dobra pobutka już o 6:00:dry:Kamilek wypił mleczko a ja zaraz ide sobie kawke zrobic.Czytac nie mam co bo wszystkie spały:confused:Miłego dnia i wstawać spiochy:cool2:
wstalam tak samo jak Ty :cool2::cool2:
witam sie i ja
cos mnie moj komp nie lubi.jak tylko wlazam Opere jest dobrze.ale jak wejde na BB i chce cos napisac to sie Opera wylacza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze mam IE to jestem ale wkurza mnie ten komp.zaraz po wlaczeniu sam sie zrestartowal.chyba mu sie postawienie systemu klania..

mala zjdla o 7 kasze i spi:-D
w ogole to na noc zjada juz tylko 240kaszy i spi cala noc do 7 bez jedzenia:-D:-D
u nas pogoda tez niekawa,zimno,szaro,ponuro
a mnie to polaczenie przerywa i dupa blada... :dry::dry:
witam melduje się środowo:happy2:
a mi się dzisiaj przysneło:zawstydzona/y::zawstydzona/y:gangreniak dał w nocy popalić,piotr poszedł do pracy o 6.30 to jak gangrena zasnała to ja razem z nim:-Dale moje kochanie wyczuło że cosik się nie odzywam zero smsków to dzwoni-i pyta wstał adam ja obudzona spokojnie odpowiadam no jeszcze nie a moje słonko no to go budź bo 7.27:szok::szok:no i był expres:-D:-D:-D
a pogoda u mnie dzisiaj do bani pada deszcz wieje jest tylko 7 stopni w domu zimno i wilgotno do bani:no:a ja muszę iść młodego na szczepienie zapisać i do mięsnego po drodze a buuuuuu jak mi się nie chce:no:
no ppopatrz budzika nie potrzebujesz :-D
Malinka to Ty musisz na szczepienie zapisywac dziecko?u nas sie poprostu idzie i szczepi tyle ze jest jeden dzien na to wyznaczony.ja jeszcze musze Weronike zaszczepic na Hib itd,ostatnia dawka.

nie wiem czy zauwazylyscie ze nasze imiona sie powtarzaja ael imiona naszych dzieci praktycznie wcale:-D:-D:-D
u nas jest tak samo przychodzi sie w wyznaczony dzien i wtedy sie szczepi my mamy na 17 czerwca :tak:
musze sobie znalezc jakas robote dorywcza bo przyjdzie mi jesc tylko chleb:wściekła/y:
za 2 tyg mamy wesele w bliskiej rodzinie i isc trzeba,juz nie mowiac o 2 wyjazdach do wawy do lekarzy,a w czerwcu trzebby kupic ksiazki Paulinie do 2 klasy bo jest zawsze kiermasz i caly komlet mozna kupic za mniejsze pieniadze i nie trzeba potem po ksiegariach latac.ale co rok kosztuje wiecej wiec pewnie ok300zl trzebabedzie wydac.juz nie mwoie o oplatach.ciagle jade na debecie
i zas wydatki :shocked2:
kobiety dawac mi przepis na kotlety z mortadeli bo juz nie wiem co na obiad robic
o wlasnie ja ostatnio mialam ochote ale mi normanie wyszlo z glowy ja kroje na cienkie plastry obtaczam w jajku z przyprawami... dobra jest smakomyk :tak: i potem do bulki tartej lub do panierki chrupiacy przysmak (ja lubie czosnkowy) no i smazysz na patelni smacznego :-D
Kurczę tak przejrzałam ostatnio garderobę Oliwki to też będę musiała jej trochę rzeczy dokupić na lato.spodenki,bluzeczki z krótkim rękawkiem itp.
W przyszłym tyg będę musiała przejść się do lumpka :tak::tak::tak::tak: albo na allegro posiedzę i tam cos wynajdę :-)
ja tak samo chociaz wynalazlam ostatnio w auchanie tanie ciuszki... bede musiala teraz znow pokupywac bo bluzki za 9 zl :tak:
moje dziecko jeszcze spi:szok::szok::szok::szok:
tzn juz sie kreci ale jeszcze żółtko wciaga:-D:-D:-D:-D:-D
ooooo fajnie to sie ciesz bo moj juz buszuje pewnie szybciej pojdzie spac i dobrze... mam juz z rana z gorki na niego :sorry2:
My dzis też siedzimy w domu bo rozpadało sie na całego :tak::tak::tak::tak: beznadziejna pogoda.
a do tego @ dostałam dziś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u nas tez nie ladnie :no: masakra ja nie wiem kiedy mam dostac... ale niedawno chyba mialam czyli jeszcze nie pora :-)

Oliwka zawołała przed chwilą siku i nasikała do nocnika.
Ale super :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Od godz 7.00 żadnej wpadki a dwa razy zrobiła siku na nocnik.
Bardzo się cieszę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
M jest zdziwiony że Oliwka tak szybko zaczęła wołać bo uważał że jest na to za mała.Bo mu się nie chciało pilnować wysadzania i tyle.
A teraz mu głupio i przyznał mi rację :-D:-D:-D:-D
moj tez zaliczyl dwa razy nocnik a raz mial wpadke bo sie zasiedzialam na BB :zawstydzona/y:

reklama
Do góry