reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wszystkiego najslodzeszgo dla Kubunia i Martynki z okazji ukonczenia 11 i 10 mcy:-)

Witam z rana:-)

Marynia marudna kolejne zabki ida i to chyba 2 lub 3,dzisiaj pada i jest pochmurno no,ale w Polsce pewnie piekna pogoda bo tak cichutko na bb,ze ja juz post pod swoim postem pisze,zartuje oczywiscie

Bbakania dziekuje za Marysiowe zabki,udalo sie

Milego dzionka kochane:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego najslodzeszgo dla Kubunia i Martynki z okazji ukonczenia 11 i 10 mcy:-)
Polsce pewnie piekna pogoda bo tak cichutko na bb,ze ja juz post pod swoim postem pisze,zartuje oczywiscie
Witam i dołączam się do życzonek :tak:
Marlenka, z tą pogodą w Polsce różnie :-p ja mam dziś pochmurno i co jakiś czas kapie coś z nieba :sorry2:
Ola miała dziś znów fajną noc, chociaż późnym wieczorem trochę popłakała... może też kolejne ząbki, bo stoimy chwilowo na dwóch ;-) Teraz oczywiście śpi :tak: Kończę kawkę i zabieram się za poranny aerobik :-)
Bardziej obitego w słońce (niż mam ja) dnia! :tak:

witajcie:tak:

Ja rowniez dołączam sie do zyczonek dla naszych świętujących:tak:

U nas tez nocka udana... mała spała od 19:30 do 6..., ale jeszcze 45 minut pobawiła sie sama w łozeczku;-) a teraz padła na 1 drzemke... .

Marlenko... u nas tez tak srednio z tą pogodą:zawstydzona/y: Pochmurno i zimno... aż sie nie chce nigdzie wychodzic:-( ale weekend juz ponoc ma byc sliczny;-)

Miłego dnia mamusie!

Marlenko ciesze sie, że w końcu sie udało z suwaczkiem :tak:

Wszystkiego słonecznego dla naszych solenizantów !!

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki!:-)

Maja teraz spi,a ja sie relaksuje:-)Tutaj pogoda tragiczna-wieje,troche pada,chlodno,ciemno.......Pewnie wyjdziemy tylko do sklepu i z powrotem (mamy niecale 10 minut do supermarketu).

Wszystkiego naj naj dla Martynki i Kubusia:-)

Bbakania jak tam kawka?
Kawka wypita .. a głowa jak bolała, tak boli. To chyba nieszczęsne zatoki. I do tego to ciagłe patrzenie w monitor. Ale taka praca. Teraz pije Powerade - może pomoże. Nie lubie tabletek ale jak trezba będzie to w końcu bede musiała coś wziasc.

Dziewczynki życze poprawy pogody i wiecej słonka.
Pewnie Mamoocik jest zadowolona ze względu na alergie :tak:Oby.

Witajcie kochane!
W imieniu Jasia serdecznie dziękuję za życzenia :-)
a dzisiejszym szkrabikom buzialki z okazji ukończenia kolejnych miesięcy ;-)

Moniczki spóźnione ale najszczersze życzenia imieninowe ;-):-);-)

Asiowo gratulacje kochana :-):-):-)

My już zaliczyliśmy spacer z zakupami udało się przed deszczem. Teraz mały śpi na balkonie a ja klikam BB :-) wieczorami nie mam teraz czasu ponieważ po aerobicu ogarniam dom, pranie itp a Jasiek niestety bardzo często sie budzi (chyba ząbki dają o sobie znać:baffled:) z tego też powodu chodzę wiecznie niewyspana i czasem rozdrażniona :-(
Zazdroszcze wam wszystkim tych przespanych nocek. U nas są 2 pobudki na mleczki i 1000 razy smoka daje. Czasem mam wrażenie że nadal mam noworodka.
Ja mam podobnie tylko 4-6 pobudek w nocy. Przewracam się tylko z boku na bok co 30 min lub przy dobrych wioatrach co godzinę :baffled: ciekawe jak wytrzymam takie nocki jak wrócę do pracy a pobudkę będę juz miała o 5 :dry:
BBakania współczuję mandatu ale mój brat miał podobną sytuację tylko facio był jeszcze bardziej bezczelny - brat miał już skasować bilet a ten go za rękę i na przystanek i wypisuje mandat :wściekła/y: no wk...wił się na maxa a że miał świadków bo jechał ze znajomymi to sprawa szybko została umorzona :tak:
walcz kochana ja bym nie popuściła

Bbakania... to dopiero początek... 5-6 tydzien wychodzi:tak: do lekarza wybiore sie gdzies za 1,5-2 tygodnie, bo wczesniej nie ma sensu:tak:
Nie czekaj ponieważ ostatnio na TVN mówili, że jak po 10 tyg pójdzie się do gina to ponoć przepada becikowe ale nie jestem pewna, czy to ma wejść w życie, czy juz weszło bo słuchałam i karmiłam Jaśka więc nie dosłuchałam :tak:

Buziaki dla wszystkich :-)
miłego dnia :-D

reklama
Asiowo z tym becikowym to faktycznie teraz pozmieniali.
Tutaj jest artykuł na ten temat: Nowe zasady becikowego - Rzeczpospolita
Biurokracja goni biurokracje i to na każdym kroku.
A co jak ktos sie pojawi u lekarza po 10 tygodniu. Przecież różnie to wyglada, bo i róznie się w życiu sytaucje układają.

Ostatnia edycja:
Do góry