reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

ooo Madzia..fajnie tam jest:happy2:bylam jeszcze przed remontem:cool2:teraz pewnie jeszcze fajniej;-);-);-)babskie zakupki lux:-D

reklama
hej!

dziewczyny poratujcie gdzie można kupić coś ładnego bo ja mam 3 wesela:blink:

agawaw Świcie kupiłaś tą kreację?
czemu byliście w Prokocimiu? przeoczyłam coś?:sorry2:

anitasynuś dorośleje to będzie coraz bardziej wymagający;-)

kasiademam tak samo z dentystą:baffled: większy tres niż matura:sorry2:

Michałku wszystkiego najlepszego!!
BrightColoredPresents-GiftCertifica.jpg

na weekend zapowiadaja znów ciepełko:blink:super:tak:
mam nadzieje, że się sprawdzi :tak::-)

Mela tez sie dostała do przedszkola ufff:-)
super:tak::-)

a moja od poniedziałku do przedszkola ma iśc - zobaczymy jakie cyrki rano będą :confused:
napewno bedzie dobrze :tak:

Kasiudove i jak po tym dentyście?

Nie byłam nigdy w tej galerii dębickiej.. muszę P wyciągnąć kiedyś;-)

Ostatnia edycja:
madzikm spódnicę kupiłam na burku a żakiecik w zenicie w sumie kompletów takich jak umieściłam nie widziałam ale pełno jest wszędzie ładnych ciuszków ;-)
a w prokocimiu byliśmy z Mikołajem bo ma problemy skórne :-( plamki na brzuszku i w zgięciach kolan i rączek i pediatra nam poradziła żeby tam jechać nic nowego nam nie powiedzieli tyle że emolium mamy stosować i dietę odpowiednią no i jeszcze zyrtec w kropelkach :blink:

Kasia nogi Cię nie bolały po tak długim spacerku?
.
Mój spacer przy twoim to pryszcz :-D

Kasiudove i jak po tym dentyście?
W sumie ok :-)
Karola pouczyła panią dr żeby była ostrożna :-D
Mamy się pojawić za jakieś 3 miesiące z piątkami - wskazanie do lakowania bo jakieś tam wyżłobienia się robią.

Znów mam dzień lenia
3_4_23.gif
:zawstydzona/y:

hej
Agunia jest duzo sklepów teraz ale nic nei znalazłam ciekawego na wesele i chyba zakupie sobie zakiet i spódnice jak Agawa;-)(mam andzieje ze nei ebdzie mi miec za złe) Jest RE w GD i Re kids i Rebaby i zdecydowanie wiekszy wybór niz u nas:tak:
Beti jedz koniecznie i wez meza z grubym portfelem hehe;-)
Kasiu to super ze zabki zdrowe:tak::-)
Dana to gicior:tak: i ajk fotelik? Masc pomogła jak zwykle;-)a jak udał sie spacerek hmmm?

Witam

Dzięki dziewczyny za życzenia dla mnie i Michała

agunia271 Następnym razem będzie lepiej. Moi są obcinani w domu przez T. :-)

anneczka1983 Fajną emotkę znalazłaś. :-D:-D:-D

agawa25 To jeszcze są lekarze, co twierdzą że mleko mamy jest bezwartościowe? Jeśli dobrze Miki przybiera, a tobie karmienie nie przeszkadza to nie widzę potrzeby dodatkowego wydawania kasy na modyfikowane. Tym bardziej, że przecież chyba rozszerzyłaś małemu dietę o inne posiłki więc ty powoli robisz się dodatkiem do normalnego jedzenia. ;-) No chyba, że chcesz go już odstawić.
Super, że zakupy udane.

agataxk Też nie biorę znieczulenia - raz miałam i długo jeszcze trzymało i dziwnie się czułam.

kasiadove Co do lakowania to są różne opinie. Michałowi raz lakowałam, Piotrka muszę zabrać na kontrolę.

Zaraz coś postawię i zmykam do spania - mało dziś nie odleciałam w pracy - miałam ciśnienie 90/65. Po kawie odżyłam.

witam wieczorkiem
dzisiaj ja zrobię przeciąg :-D:-D:-D
zacznę od najserdeczniejszych życzeń:
Aniu, Michałku - wszystkiego naj naj naj
192-big.jpg

ale na wyżerkę wpadłam :-D:-D:-D
:-Db]agawa
[/B]
na pewno coś ładnego kupiłaś..zresztą będziemy widzieć na zdjęciach ;-):-D:tak:
idziesz jak burza z tym pisaniem
zdziwiłam się jak napisałaś, że pokarm bezwartościowy
jak widać punkt widzenia zależy od lekarza :szok:
z dentystą chyba się wyłamię - bo wolę mieć drętwą twarz niż żeby mnie bolało :-D:-D:-D i wcale się tym nie przejmuję :cool2::cool2::cool2:
agunia ooo...nie wiedziałam, że się tym zajmujesz :-)
kasia siedziałaś w komisji? ja jeszcze w przyszłym tygodniu na historii :baffled:
anita współczuję ząbkowania - ale potem będzie już dobrze - no chyba, że ugryzie :-D:-D:-D
madzik ładne rzeczy widziałam ostatnio w świcie
chyba, że tak jak dziewczyny - wyskoczysz do GD
ja szczerze mówiąc - jeszcze tam nigdy nie byłam
mrowa no mrówki Cię kochają...bądź bardziej wyrozumiała :-D:-D:-D
no i skleroza mnie już dopadła...nie wiem co jeszcze miałam napisać
lepiej pójdę spać :tak:;-)
spokojnej nocki!

reklama
Witam
Dana to gicior:tak: i ajk fotelik? Masc pomogła jak zwykle;-)a jak udał sie spacerek hmmm?
Tak szybko pomogło :szok::-D:-D:-D Cieszę się.
W spacerku towarzyszyła mi Kasiadove, więc było super.
Fotelik super-mam nadzieję,że bedzie Emilce służył.
Super, że Amelka przyjęta do przedszkola.
Ania pyszności-mniam mniam.
Kasia super hasło Karoli:-)

Do góry