reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja dzis na obiad mam placki ziemniaczane
a musze sie pochwalic ze Sewek jak narazie bez ani jednaj wpadki :-D
tfu tfu tfu... :tak:

Oliwka też nie :tak::tak::tak::tak::tak: od 7.00 godz zrobiła 2 razy siku i ogromniastą kupę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
jest super i myśle że już tak pozostanie :tak::tak::tak::tak::tak:
Brawa dla waszych pociech i niech już tak zostanie i o 40 zł będzie mniej jak pampersów nie tżeba bedzie kupować

reklama
A ja mam w szafie jeszcze prawie cała duza paczke pampersow 2:tak::tak::tak:Jka pojade do lekarza i nie zapomne to wezme je siorze bo ja ich uzywac juz nie bede a mlodemu sie przydadza:-)
Kurcze On ma 6 tyg i uzywa ten rozmiar pieluszek co moje uzywaly do ponad roczku a nawet do poltora roczku na noc:szok::-D

A ja mam w szafie jeszcze prawie cała duza paczke pampersow 2:tak::tak::tak:Jka pojade do lekarza i nie zapomne to wezme je siorze bo ja ich uzywac juz nie bede a mlodemu sie przydadza:-)
Kurcze On ma 6 tyg i uzywa ten rozmiar pieluszek co moje uzywaly do ponad roczku a nawet do poltora roczku na noc:szok::-D
Klaudia w pampersy 5-9 była ubierana jako noworodek.
Te malutkie 3-6 były za ścisłe w nóżkach.:-D:-D:-D:-D

moja też już od dawna na 3 jest i chyba przejdziemy na większe bo coś ciasne na nóżkach się robią

No Myszunia, to żeby Ci się tanio udało cos superaśnego znaleźć.
Grati właśnie jeszcze nie robiłam, tylko zostało mi dużo ziemniaków po obiedzie wczorajszym i przedwczorajszym i znalazłam coś takieo w necie. No i zastanawiam się, czy to zjadliwe, czy tylko kuszące. Miłam nadzieję, że któraś już to jadła. No nic będę króliczkiem.

wy tu o sikaniu o pampersach a ja patrze na szawke tam gdzie trzymam pampka a tam ostatnie 5 sztuk:szok::szok:aż przejżałam konty no głowe bym dała sobie uciąć że mam jeszcze pake hagisów:szok:

reklama
Do góry