reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Klaudia miała 56 cm i 3600 g ,aKsawek jak się urodził miał61 cm,a ważył 4180 g,też był kawał chłopa z niego:tak:dlatego więcej dzieci nie chcę ,bo co jedno to o pół kilo większe

reklama
AS
Jeju jaka Ona była duuuza:tak:Ja nigdy nie widziałam tak duzego noworodka:szok::-)
Moje 4,5 kg wazyły jak mialy ponad 7 miesiecy ale byly mniejsze:-D

mój antośko narazie ma te 4-9 kg ale czuje ze trzeba większe kupić:tak::tak:no i pogoda do bani do biedronki daleko bo bym kupiła dada bo fajne i tanie a tak muszę gonić do reala a tam ciekawe czy jakaś promocja jest akurat:baffled:
nie wiem czy jeszcze jest ale były po 43zł, ja ostatnio w carrefourze kupowałam 150 szt za 75 zł
aj@k twoja niunia niewiele starsza od antka i ma już 2 zęby a antek nic:no::no:ja też chcę:tak:
tak wyszły jej 2 w ciągu 1 tygodnia, pierwszy tydzień temu w środę i nie ma już bezzębnych dziąsełek:-) dumn jestem z mojej "dużej" córci

To moja jak sie urodzila wazyla 3750, teraz 11kg

nic, lecimy na szczep[ienie
bezbolesnego szczepienia życzymy

Klaudia była duża ,ale się szybko rodziła .
12 minut i po sprawie .2 bóle parte i dama na świecie.:-D:-D:-D
Kuba był wcześniakiem z 35 tc,ale wagowo też nieźle 3550 i 55 cm.
za to on rodził się 5 razy i przez 2 dni :szok::szok::szok::szok:
Ja tam mogę rodzić ,byle mi ktoś wychował.:-D:-D:-D

Moje dziewczyny chcialy isc spac:szok:Połozyłam Je do lozeczek i zobacze czy mi usna-nie powiem byloby mi to na reke:tak::tak::tak:

Klaudia była duża ,ale się szybko rodziła .
12 minut i po sprawie .2 bóle parte i dama na świecie.:-D:-D:-D
Kuba był wcześniakiem z 35 tc,ale wagowo też nieźle 3550 i 55 cm.
za to on rodził się 5 razy i przez 2 dni :szok::szok::szok::szok:
Ja tam mogę rodzić ,byle mi ktoś wychował.:-D:-D:-D
As podziwiam urodzić wielkoluda to sztuka,wiem coś o tym:tak:ja sie tak bałam ,bo mnie gin postraszył,że może się zaklinować ,ze będę sie męczyła,że się tak zaparłam ,3 patre i taaaaraa:-Dwiesz ja czasami mówię ,że wolę rodzić niż do dentysty chodzić ,bo poród to jest jakby poza progiem świadomości,boli ,ale mija prędko czas ,a potem się tego bulu tak nie pamięta,,,a zębby,chyba mi coś schrzaniła ,bo mnie boli jescze jak po kanałówce gryzę

Ostatnia edycja:
reklama
ja mlodego tez polozylam spac wypil mleko i chyba juz spi bo go nie slysze
o ludzie ale ciiiiiiiisza :szok: blogi spokoj :sorry2:

Do góry