reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
śliczny brzusio !!!!! taki zgrabny! tylko pozazdroscicWitam panie:-)
Niestety nie dam rady nadrobić zaległości ale obiecuje się poprawić.
My w 17 tc ;-);-)

Domelka
Fanka BB :)
Ślicznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Witam panie:-)
My w 17 tc ;-);-)
niech maluszek rozwija się i rośnie zdrowo:-)
badaicka
Paulusia i Filipek
Ale fajna kuleczkaWitam panie:-)
My w 17 tc ;-);-)

P
patrysia*
Gość
Witam panie:-)
My w 17 tc ;-);-)
słodki brzusio:-)
kinguś
Nie poddam się
Nic nie czujeKinguś kochana piękny masz brzusio jak się czujesz?? kopie już maleństwo czy jeszcze jest łaskawe dla mamuni i nie dokucza??

Troszkę się martwię bo mam napięte podbrzusze, gadałam z ginką i biorę magnez i nospę. Jutro mam wizytę i mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.
Betka85
Kochane wie któraś jak sie obniza wysoki testosteron tzn jak sie leczy. wiem ze tabletki antykoncepcyjne obniżaja bo juz kiedyś tak właśnie z tym walczyłam ale teraz jak chce mieć fasolke to nie chcę brac antykoncepcyjnych a podejrzewam właśnie że mi skoczył testosteron bo mi cera szaleje i ten wstrzymany okres moze tez przez to być.
Kinguś napewno wszystko będzie dobrze i to tylko chwilowe dolegliwosci i malutka napewno zdrowo rośnie, nie ma innej obcji!!
Kinguś napewno wszystko będzie dobrze i to tylko chwilowe dolegliwosci i malutka napewno zdrowo rośnie, nie ma innej obcji!!
Haszitka
może kiedyś...
No i obiad gotowy.
Naleśniczki zrobione.
Tak? chciała bym!
Jak widzi te trzy fałdeczki na brzuszku to od razu śmiech i krytyka
A teraz taka sytuacja:
Jesteśmy u rodziców, z mamą opalamy się (spodenki i górna część bielizny) jemy obie lidy. Mój M siedzi obserwuje, cisza, tylko ptoszki ćwierkają. Ten ni z gruszki, ni z pietruszki wypalił:"nie jedz już lodów, niech mama zobaczy jaki ona już brzuch ma!"
Co prawda mama to siostra mojej biologicznej mamy, ale to bezpośrednio jej siostra i geny te same, to nie dziwne, że między mną a przybrana mamą jest podobieństwo a ona co nie ukrywać ma nieznaczny brzuszek (dba o siebie bo ma cukrzyce, jest po dwóch operacjach jelitach i jajnika, nie może przytyć i na ścisłej diecie siedzi) i biedak się przestraszył, że mi brzusio zostanie.
Gdybyście widziały jak go moja mama zmierzyła. Ja aby uniknąć zamieszania ucięłam rozmowę, że z biegiem lat człowiek się zmienia i nic nie zmieni a mama tylko się z niego zaśmiała
Naleśniczki zrobione.
OJJJJJJJJJJJJJJ TAAAAAAAAAAAAAAAAK MÓWI ŻE CHCE TAMTĄ MISIE(tak na mnie mówi miśka:-))WIĘC KOBITKI CIESZCIE SIĘ ZE SWYCH KRĄGŁOŚCI BO FACECI JE KOCHAJĄ![]()
Tak? chciała bym!
Jak widzi te trzy fałdeczki na brzuszku to od razu śmiech i krytyka

A teraz taka sytuacja:
Jesteśmy u rodziców, z mamą opalamy się (spodenki i górna część bielizny) jemy obie lidy. Mój M siedzi obserwuje, cisza, tylko ptoszki ćwierkają. Ten ni z gruszki, ni z pietruszki wypalił:"nie jedz już lodów, niech mama zobaczy jaki ona już brzuch ma!"
Co prawda mama to siostra mojej biologicznej mamy, ale to bezpośrednio jej siostra i geny te same, to nie dziwne, że między mną a przybrana mamą jest podobieństwo a ona co nie ukrywać ma nieznaczny brzuszek (dba o siebie bo ma cukrzyce, jest po dwóch operacjach jelitach i jajnika, nie może przytyć i na ścisłej diecie siedzi) i biedak się przestraszył, że mi brzusio zostanie.
Gdybyście widziały jak go moja mama zmierzyła. Ja aby uniknąć zamieszania ucięłam rozmowę, że z biegiem lat człowiek się zmienia i nic nie zmieni a mama tylko się z niego zaśmiała

reklama
Loree
Witam panie:-)
My w 17 tc ;-);-)
To już 17 tydzień?

Super brzuszek, niech dzidzia rośnie zdrowo! A na ruchy chyba jeszcze za wcześnie, ale kto wie...U mnie tez najpierw było łaskotanie, jakby mnie ktoś smyrał czymś delikatnym od środka:-):-):-)
Spadam robić obiadek póki dziecko śpi.
Podziel się: