reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Madziula, tylko sie pilnuj w tej cukierni. Ja kiedys tez pracowałam, duzo jadłam słodkości, ale wtedy jeszcze moglam

Takie duże dzieciaczki pokazujecie, to ja dla odmiany pokażę wam jakie ja miałam kruszynki.
piękne

mama helenki w 43 tygodniu:szok::szok:jesteś rekordzistką:tak::tak::tak:to ciekawe w którym tygodniu urodzisz anitke:confused::-D:-D:-D
ja też muszę niestety iść na zakupy ale to jak piotr wróci z pracy on zostanie z ferajną a ja zrobie zakupy i złapie oddech:tak::tak::tak:
moja jula powaliła mnie na łopatki siedzi u mnie na kolanach i patrzy na mój nowy awantar patrzy patrzy w końcu pyta mama a kto to???? ja a jak myślisz???? jula z włosów do ciebie podobna......ja tak.....a z reszty????? a jula no z reszty to nie bardzo:-D:-Dno to ja ciągne a czemu????jula myśli myśli a w końcu.....a o co mamuś pytasz ale tak konkretnie????ja no o figure???a jula no figura fajna ty też taka będziesz bo się odchudzasz ....ja a a o jaką reszte ci chodziło że nie bardzo podobna?????na to moja jula no mama ty taka prawie goła to chodzisz wieczorem dla piotra jak myślisz że już śpimy no i masz czarną koszulke i te no...stringersy:-D:-D:szok::szok::-D:-D
padłam.Siedzę i wyję ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D

A ja się dziś z kanarem ścięłam w autobusie.
Ależ ten bidula ode mnie usłyszał.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

Oooo ,a co tu tak pustawo ja mam mętlik w głowie ,ale z radości i nie mam sie z kim nim podzielić:tak:M przyjął dzielnie na klate ,że znowudomowymi obowiązkami bedziemy się dzielili na pół i to jest ta najbardziej radosna część:-D

a julki teksty sama czasami dziwie się skąd jej sie to bierze:szok::szok::szok:a bo julka to dziecko chowane przy mtv i rmf maxxxx:-D:-D:-D:-D:-Da tak serio to julia to świetny słuchacz i szybko takie teksty wyłapuje a piotrek mi zawsze mówi że nie mam się co dziwić że ona tak mówi jak sama takie i podobne teksty rzucam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:no fakt a z julką to ja uwielbiam gadać:tak::tak::tak::tak::tak:np wtacam wczoraj ze sklepu i gadamy nagle ja się zamyśliłam jula co tak milczysz....ja a tak myślę na co tyle kasy wydałam.....a julka wiesz co malina pogadajmy o pierdołach deszcz pada po co się dołować więcej:-D:-D:-D:-Dpomijam fakt że jula częściej mówi do mnie malina niż mama:szok::szok:
:szok: Dobre :-D:-D

napiszę Wam dzisiejsze zadania Kubusia z przedszkola z zerówki :szok::szok::szok::szok::szok:

1.
Na podwórku są 3 żółte kurczaki i 4 brązowe .
Ile jest wszystkich kurczaków na podwórku?
odp:
Na podwórku jest.... kurczaków.

Kurcze to są normalne zadania z treścią :szok::szok::szok::szok:
A to mnie powaliło na kolana :szok::szok::szok::szok:

2. Policz elementy w zbiorach i połącz z odpowiednią liczbą na osi liczbowej. :szok::szok::szok:
Oś do tego i zbiory do 10 elementów narysowane.
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Później was poczytam bo przed 20 min udało nam się dotrzeć do domu po spacerze z Joanna tylko my jeszcze moją babcię odwiedziłyśmy :tak::tak::tak:
Na życzenie Joasi wklejam zdjęcia z dzisiejszych szaleństw ;-)

Do góry