w.kropeczka
Fanka BB :)
Będziemy kciuki trzymać!!!!
Wikulaa-hejka wrocław!
jak tam fryzurka...ciagle tego zdjecia wypatruje...pomalowałas sie juz czy jeszcze???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziemy kciuki trzymać!!!!
ŚliczneA to ja zrobiłam mojemu M na walentynki:-)
Niestety ale warto ;-);-);-);-)Witam!
Normalnie się coś ze mną dzieje dziwnego po tym duphasonie... cycki mam chyba wiekszy o rozmiar kurde szok,
Czuję się cała spuchnięta ... ja pier..... niedługo zamienie się w balon!
Piękne:-):-)ojej widze kochana ze mamy podbne zdolnosci ja tez takie filmiki zrobilam , np z okazji slubu![]()
Super, ja też bym bardzo chciała w szkole pracować ;-);-)w przyszlym tygodniu mam miec telefon czy bedzie dla mnie etat pedagoga w szkole ( zgodnie z moim wykształceniem )..oby oby!
Niestety nie pomogę :-Co z tym wysokim testosteronem wie która jak to sie leczy ??
Przytulam. Ja też mam jednego aniołka :-(Niestety:-( najgorsze, że nie wiedziałam, że ze mna jest, nie zdążyłam go pokochać jak byliśmy razem:--
-
-( widocznie tak musiało być, nie wiem czemu ale musiało.
Super, też bym tyle na plusie na koniec chciała mieć ;-);-)czesc dziewczynki, dawno nie pisałam tu....by nie denerwować tych, które czekaja w kolejce na II
ja juz 33tc...a mała jest w 34 i waży > 2 kg, czuje sie świetnie, na razie +8kg i mam extra kopiacego piłaska z przodu :-)
Co za jędza. Nie przejmuj się teraz Wy jesteście najważniejsi. Przytulam mocno.Wiem ze to nie miejsce i czas ale przyszlam sie wyzalic troszku i spadam bo moje problemy sa dla wielu z Was mikroskopijne ale wygadac sie czasem lepiejBylam wlasnie w pracy na rozmowie, wiedzialam ze bedzie ciezko ale nie az tak...
Trzymam kciuki:-)właśnie się dowiedziałam że w jednej szkole pedagoga szukaja ( mamusia mi powiedziała ) - jadę jutro z samego rana zawieźć dokumenty aplikacyjne i pogadać![]()
Ślicznie wyglądasz:-)Oto ja:-) Minę mam trochę idiotyczną, ale tak to jest jak się robi zdjęcie samej sobie![]()
Oto ja:-) Minę mam trochę idiotyczną, ale tak to jest jak się robi zdjęcie samej sobie![]()
A do mnie dzwonili z przychodni żeby na 9:45 przyjechać super będę się krócej przed wizytą denerwować.
Oto ja:-) Minę mam trochę idiotyczną, ale tak to jest jak się robi zdjęcie samej sobie![]()