reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ania bardzo ładne ja to miałam takie zwykłe proste bez niczego i kosztowały coś koło 300 zł za 2 no ale to było 11 lat temu:szok::szok:a teraz nawet nie wiem gdzie jest:-D:-D:-Da twoje jak cenowo??????a ta 3 najbardziej mi się podoba;-)

reklama
no kobitki gdzie wy??????????????????????
ja mam sony ericson w 300i i jestem zadowolona to z klapką a ja kocham telefony z klpką piotrek ma sony ericsson k 800 i jest superaśny ma świetny aparat 3.2 mp więc zdjęcia jakościowo super są tylko jak dla mnie to no nie ma klapki i trochę duży a to podobno kobiecy:szok::szok:
madziula to super że praca ok a co w sezonie z dzieciakami i wczasowiczami???????
Znowu latem k bedzie w domu siedział założy forum tatusiowie siedzacy w domu:-D:-D:-D:-D:-Dja w pracy on dom,podwórko i będzie do moje mamy chodził pomagać ,będzie super,wrócę z pracy to mu wygarnę ,że tylko przy kompie siedzi jak on mi ostatnio:-D:-D:-D:-D

ja własnie wróciłam ze spaceru załapałam się jeszcze na brzydule
umówiłam się na jutro na zrobienie brwi i henne i kupiłam farbę do włosów spróbuje sama ufarbowac raz kozie śmierć :-D
i dzięki Anabuba za podanie nazwy tej meridi niestety u nas tylko na receptę:nerd:
więc się umówiłam do lekarza na poniedziałek i spróbuję tę recepte zalatwić mam nadziję ,że nie bedzie z tym problemu

Mowisz ze zamienicie sie rolami :))
Ja ogladam Brzydule:-)Laura wlasnie zasnela ale nie bedzie spala do rana wyspi sie z godzinke i pobudka bedzie:-DZnow o 22 pojdzie spac:baffled:

mam upatrzone zaraz wkleje jeszcze 2 modele:-)

czekamy na foto

a moja Laura nie spala popoludniu chcialam ja polozyc ale nie chciala wiec nie zmuszalam jej teraz mnie dokarmia ciastkami:-)

milego weekendu

u mnie pada:baffled:

ja mam iPhona

:-D:-D:-D
najmniej podoba mi się ta pierwsza obrączka ,jakaś taka cienka ,nie wiadomo co to,a tamte dwie ładne:tak:

Brzydula sie konczy,juz wcale nie pada no i nei wieje a wiec zaraz zmykam z mlodymi na dwor:tak::tak::tak:

ANKA
Mi sie podobaja wszystkie obraczki:tak::tak::tak:I fryzurka tez:tak::tak::tak:
A bedziecie sobie cos grawerowac na nich:confused:

reklama
Do góry