• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

Tylko że mnie się ten brzuch wcale nie opuszcza :no:
Wystraszyłam się, że to te wody :-(
No bo kurcze, wszędzie napisane, że obwód powinien się zwiększać.

Ostatnio porównywałam zdjęcia z 33 i 39 tc i jak byk widać, że to teraz mam brzuch wyżej. Dziwactwa jakieś :baffled:

No same zobaczcie (zdjęcia już pokazywane)

Załączniki

• user43643_pic5602_1237939018.jpg
    user43643_pic5602_1237939018.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Moniqsan - ślicznie wyglądasz - a brzusio jaki gładziutki :-) też mam długaśną linea niagre ale ona akurat mi się podoba. Natomiast moje rozstępy już nie :-( a pojawiły się tak z dnia na dzień :szok: smaruję się kremami od początku ciąży ale widać taka uroda.. Na dodatek niektóre te pręgi bolą przy dotyku :baffled: Mam też bliznę po kolczyku (kiedyś nosiłam w pępku) która teraz rozciągnęła się do mega rozmiarów.. :zawstydzona/y: i dużo czerwonych kropeczek - takie jakby krople krwi tuż pod skórą..nigdy czegoś takiego nie miałam :confused:
A Ty Confi - nie przesadzaj z fryzurą bo śliczną masz jak zwykle a najładniejsza jest ta Twoja grzywka :-) i uśmiech na twarzy :happy2: Aż się nie chce wierzyć, że u fryzjera byłaś w grudniu :no:

Ostatnia edycja:
moniqsan mnie też się brzuch podniósł... jak się mała przekręciła, ale dr mówi, że się wstawia i jest dobrze..

fajne macie te brzuszki dziewczyny

confi, moniqsan - ale Wy jesteście śliczne w tej ciąży!!!

co do obwodu brzucha - mi też sie teraz zmniejszył o 4 cm (w porównaniu z wymiarem sprzed tygodnia), tyle tylko, że w moim przypadku chyba zaczyna delikatnie opadać (nareszcie!!!)

pigmentacja skóry - mi też pociemniało wszystko co tylko mogło.. grunt, że ma zniknąć!!

reklama
Ciekawe, która pierwsza.. Ja obstawiam u siebie 24 (moje imieninki) lub 26 (dzień matki) :-D mój mąż marzy o 17 bo wtedy on i jego tato mają urodziny..:baffled: ale myślę, że jednak Patryk poczeka minimum na przyjazd babci, która ma być 23. :rolleyes:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry