reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
witaj mysza, z nami bedzie ci razniej;-)

zaniepokojona- ktosiowa jest w ziązy naprawde -potwierdzila to jej przyjaciolka Imagination. a nie pojawia sie juz pewnie bo nie ma po co i chyba do kogo...

ja wlasnie wypralam swoje psa:-D
a teraz sobie drineczka walnelam- Martini z cyntrynka,lodem i sprite'm :-D ktos sie przyłączy?? wkoncu dzis piatek!!:-D

ja wlasnie wypralam swoje psa:-D

a teraz sobie drineczka walnelam- Martini z cyntrynka,lodem i sprite'm :-D ktos sie przyłączy?? wkoncu dzis piatek!!

Ale pamiętasz, ze do stworzeń żywych w instrukcji obsługi było wyłącz wirowanie!:-D

Ja teraz nicu pic nie będę, chociaż mam wisienki w wódeczce. Ale zaraz zrobie sobie ziółka i też cosik na zdrówko walnę:-D

no dziewczynki to zdroweczko!!:-D

Załączniki

• martini.jpg
    martini.jpg
    1,7 KB · Wyświetleń: 58
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. No to hmm. dobrze, że wyrzuciłam paskudztwo do kosza :-D W sumie nie wiem na jakim etapie jest moja owulka, czy już była, czy dopiero będzie, bo mam bardzo rozregulowane cykle, ale może jeszcze uda się w tym cyklu coś zmajstrować :)

też słyszałam że nie za dobrze a jak za sucho to proponuje krem np.nivea ja tak robie i jest ok;-)

Kropeczko bylam dzis u ginekologa. wedlug niej wyglada na 7tydzien, Konkretnie. mialam ostatnia miesiaczke 26lutego. .... zrobilam betke 2kwietnia i nic bylo0,1 . Przez ostatnie 3tyg wymioty... myslalam,ze jakas baktere mam albo cos, a tu prosze 2 kreski na tescie. szok:szok::-D:-). Wszystko jest ok wedug pani ginekolog. Chociaz moje zycie teraz zmieni sie o 360'stopni, i nie jest tak jak powinno. bo facet z ktorym bylam 2,5roku i jest ojcem porpstu to olal.:szok:to mam najblizszych przy sobie. Wiadomo ojca mu nie zastapie, ale postaram sie byc najlpesza matka. Powodzenia dziewczynki

ciąża już daleko:-)a facetem się nie przejmuj;-)moja kumpela miała wpadke no i do porodu żadnych planów no i jest z dzidzią w domu zaczeło się spotykanie i z nia i z dzieckiem i dzisiaj są po slubie;-):-)a jeśli nawet by nie chciał być z wami to i nawet lepiej że już teraz odszedł bynajmiej dziecko nie bedzie patrzeć na kłótnie itp.a będzie się rozwijać wokół tych którzy je kochaja a facet widocznie niezły dupek co i tak byś nic z takiego chłopa nie miała co lepiej być samej z dzieckiem niż się meczyć z osobą która tak naprawde niezasługuje na was:tak:

reklama
[/CENTER]

gratuluje umiejetnosci :-) masz moze jakas fotke pazurkow? pytam bo ja zajmuje sie profesjonalnie przedluzaniem paznokci:-D sama nosze juz jakies 4 lata i nie wyobrazam sobie zycia bez nich :-)

Zdjęc nie mam bo od niedawna robię:)
Ale jak będe robic sobie pazurki to cyknę fotkę i wkleję:tak::-D

Mysza1984 Witaj wśród nas:)

Wiecie co, a ja ogladam Harrego Pottera na tvnie:-D

Do góry