Haszitka
może kiedyś...
dobra zaraz mnie zlinczujecie że przypomniałam ten temat
już nie wracam do niego
Ktosiowa zaginela w akcji, slad po niej zaginal
Nic nie wiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobra zaraz mnie zlinczujecie że przypomniałam ten temat
już nie wracam do niego
Ktosiowa zaginela w akcji, slad po niej zaginal
Nic nie wiem
ja wlasnie wypralam swoje psa
a teraz sobie drineczka walnelam- Martini z cyntrynka,lodem i sprite'mktos sie przyłączy?? wkoncu dzis piatek!!
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. No to hmm. dobrze, że wyrzuciłam paskudztwo do koszaW sumie nie wiem na jakim etapie jest moja owulka, czy już była, czy dopiero będzie, bo mam bardzo rozregulowane cykle, ale może jeszcze uda się w tym cyklu coś zmajstrować
![]()
Kropeczko bylam dzis u ginekologa. wedlug niej wyglada na 7tydzien, Konkretnie. mialam ostatnia miesiaczke 26lutego. .... zrobilam betke 2kwietnia i nic bylo0,1 . Przez ostatnie 3tyg wymioty... myslalam,ze jakas baktere mam albo cos, a tu prosze 2 kreski na tescie. szok:-). Wszystko jest ok wedug pani ginekolog. Chociaz moje zycie teraz zmieni sie o 360'stopni, i nie jest tak jak powinno. bo facet z ktorym bylam 2,5roku i jest ojcem porpstu to olal.
to mam najblizszych przy sobie. Wiadomo ojca mu nie zastapie, ale postaram sie byc najlpesza matka. Powodzenia dziewczynki
Ale pamiętasz, ze do stworzeń żywych w instrukcji obsługi było wyłącz wirowanie!![]()
no dziewczynki to zdroweczko!!![]()
[/CENTER]
gratuluje umiejetnosci :-) masz moze jakas fotke pazurkow? pytam bo ja zajmuje sie profesjonalnie przedluzaniem paznokcisama nosze juz jakies 4 lata i nie wyobrazam sobie zycia bez nich :-)