reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oliwka coś od wczoraj kupy nie może zrobić,nie wiem dlaczego -nigdy nie miała z tym problemu.Wczoraj próbowała zrobic ale nie zrobiła i dziś też nic.
Co mogę jej dać żeby coś sie tam ruszyło z tą kupą????wiecie może?
Podaj jej suszone sliwki, tak do zjedzenia, albo namoczone. Na pewno pomoże.
Są też w słoiczkach Gerbera "Krem z jabłuszek i suszonych sliwek"

Ok sa fotki:-);-)
Fotki super!!! Fajowe masz dzieciaki!!!

Teraz idę z Kubusiem kwiatki na tarasie sadzić,bo kupił sobie pelargonie różowe do gazonów.:-D:-D:-D:-D:-D
Mały ogrodnik mi rośnie?:szok::-D:-D:-D
A swoją drogą ma chłopak gust ,bo najładniejszy odcień wybrał .:tak::tak:
To fajnie, że Kuba ma jakies zainteresowania.
Madeuska, 37,1 to ja mam przez całaciąże :tak:
Ja też :tak:

jutro w De jest Dzien Matki
W Austrii też :tak:

Maluchy juz dawno spią. Benjaminowi pozwoliłam dzisiaj dłużej poogladać bajki, ale zaraz go szurnę w stronę łóżka ;-)

Maluchy juz dawno spią. Benjaminowi pozwoliłam dzisiaj dłużej poogladać bajki, ale zaraz go szurnę w stronę łóżka ;-)
widzę,że nie tylko moje dziecię nie ma jakoś ochoty na spanie:no:puszczam jej usypiającą muzykę i nic, nawet ją kołyszę na rękach:szok::szok:a ciężka jest strasznie i jeszcze nie śpi:baffled:

A u mnie jeszcze nikt nie spi:no:Siedza i patrza jak tata je loda

hej:-Dmelduję, że żyję :-D zalatana jestem strasznie i dopiero teraz siadłam do bb, jestem na t i zanurzam się w lekturze:tak::tak::tak:
Witaj AGUNIA:-)
A z tego wszystkiego zapomnialam jutro w De jest Dzien Matki wiec dzis wieczorkiem wpadnie do mnie kumpela i bedziemy swietowac :))

Laurze powietzre dobrze zrobilo nawet goracza jej przeszla:confused: nie wiem o co chodzi ale na szczescie jest dobrze jak bym wiedzila to juz wczoraj bym z nia na spacer poszla:-D:-D
Milego swietowania:tak::tak::tak:
Ja dostalam zaproszenie na dzien matki do Dominika do przedszkola na 27 maja na 10 rano:tak::tak::tak:Napewno bedzie super bo w zeszlym roku sie poryczalam

Super ze z Laura juz dobrze:tak::tak::tak:

wiem mąż wrocił pewnie zajrzy dopiero w poniedzialek jak bardzo Ci zależy to moge napisac do niej zeby weszla na chwilkę na BB:tak:ja jutro sie pojawie ide bo wszyscy śpią :szok::szok::szok::szok: i mnie tez sie ziewa :dry:DOBRANOC do jutra ;-)
No jak byś mogła zależy mi bardzo powiedz jej że zostawiłam jej wiadomość w profilu tam jak są wpisy

reklama
wpadłam zobaczyć co słychować:happy2:
u mnie nastała błoga cisza szarańcza śpi tzn jula i adam dziś u taty a antocha zasnoł w 3 sekundy...piotrek jakiś film ogląda "zodiak" się dopytałam:-Dale zaraz prysznic jakiaś wspólna gimnastyka się kroi bo moje kochanie nawet sok ananasowy kupiło i sączy go teraz:confused::-D:-D:-Di patrzy tak na ,nie z pytaniem czy widze że go pije:-D:-D:-Dno a rano pietruszka wstaje skoro świt bo o 5.55 ma pociąg do koszalina jedzie na tą komunie a my byczymy się z antoszką w domciu a koło 15 dzieci wrócą:tak:

Do góry