Greti
Fanka BB :)
Ja jestem :-) Idę wasz nadrobićNo i nikogo nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem :-) Idę wasz nadrobićNo i nikogo nie ma
Podaj jej suszone sliwki, tak do zjedzenia, albo namoczone. Na pewno pomoże.Oliwka coś od wczoraj kupy nie może zrobić,nie wiem dlaczego -nigdy nie miała z tym problemu.Wczoraj próbowała zrobic ale nie zrobiła i dziś też nic.
Co mogę jej dać żeby coś sie tam ruszyło z tą kupą????wiecie może?
Fotki super!!! Fajowe masz dzieciaki!!!Ok sa fotki:-);-)
To fajnie, że Kuba ma jakies zainteresowania.Teraz idę z Kubusiem kwiatki na tarasie sadzić,bo kupił sobie pelargonie różowe do gazonów.
Mały ogrodnik mi rośnie?
A swoją drogą ma chłopak gust ,bo najładniejszy odcień wybrał .![]()
Ja teżMadeuska, 37,1 to ja mam przez całaciąże![]()
W Austrii teżjutro w De jest Dzien Matki
widzę,że nie tylko moje dziecię nie ma jakoś ochoty na spanieMaluchy juz dawno spią. Benjaminowi pozwoliłam dzisiaj dłużej poogladać bajki, ale zaraz go szurnę w stronę łóżka ;-)
A u mnie jeszcze nikt nie spiMaluchy juz dawno spią. Benjaminowi pozwoliłam dzisiaj dłużej poogladać bajki, ale zaraz go szurnę w stronę łóżka ;-)
Witaj AGUNIA:-)hejmelduję, że żyję
zalatana jestem strasznie i dopiero teraz siadłam do bb, jestem na t i zanurzam się w lekturze
![]()
Milego swietowaniaA z tego wszystkiego zapomnialam jutro w De jest Dzien Matki wiec dzis wieczorkiem wpadnie do mnie kumpela i bedziemy swietowac)
Laurze powietzre dobrze zrobilo nawet goracza jej przeszlanie wiem o co chodzi ale na szczescie jest dobrze jak bym wiedzila to juz wczoraj bym z nia na spacer poszla
![]()
wiem mąż wrocił pewnie zajrzy dopiero w poniedzialek jak bardzo Ci zależy to moge napisac do niej zeby weszla na chwilkę na BBJoanna a nie wiesz co u Sol bo mam do niej pytanie nie wiesz czy będzie dzisiaj na Forum
No jak byś mogła zależy mi bardzo powiedz jej że zostawiłam jej wiadomość w profilu tam jak są wpisywiem mąż wrocił pewnie zajrzy dopiero w poniedzialek jak bardzo Ci zależy to moge napisac do niej zeby weszla na chwilkę na BBja jutro sie pojawie ide bo wszyscy śpią
i mnie tez sie ziewa
DOBRANOC do jutra ;-)