reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

A tu coś dla duszy....:
ba199e161619427215e6ed091ddfa0e9_7107.jpg

reklama
Czesc dziewuszki!witam sie niedzielnie.dzisiaj mam troszke czasu na male gadu,gadu z wami,bardzo sie ciesze,ale w niedziele to pewnie wy jestescie zajete swoimi rodzinkami.ja mam jeszcze 3 dni do @ i oczywiscie wszystko wskazuje na to ,ze sie pojawi.nie mam zadnych objawow oprocz bolu piersi,bola mnie tak po bokach,ale nie od strony pach,tylko troche nizej.juz mi smutno,ze @ znowu przyjdzie.pozdrowka!;-):tak:;-):tak:
nie ma @ - jest nadzieja - pamietasz??

witam:) u mnie sliczna pogoda i wreszcie cieplo!! ja biore sie do czytania, ech wy to nie macie litosci z tym pisaniem....;-)
skad ja to znam, pojdziesz do pracy a potem 100 stron do czytania:-):-):-)
Czsc STOKROTKI, zrobiłam teścik i co ? I sa II piękne wyraźne kreseczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Myszko Staralismy sie od lipca 2008 a potem była przymusowa zdrowotna przerwa 3 miesiącie i po przerwie strzała w 10 za pierwszym raazem:-)
no to tym bardziej GRATULACJE!!!!!!!!!!!

Kochana gratuluję to cudowna wiadomość.!:tak:Zyczę dużo zdrówka i spokojnych kolorowych 9 miesięcy.:tak:
Miałaś jakieś przeczucie,objawy?

Czy ten pan jest artystą? Spiewał może kiedyś piosenki takie stare?
Jak tak to widziałam go razem z tym kotem kiedyś u weterynarza w Warszawie na Bemowie.:-)

Kochana nie wiem, przeglądałam fotki różne na necie i jak to zobaczyłam:-D :-D :-D

Pysiu kochanie!jak bardzo sie ciesze.ty jestes na forum od kad pamietam,czyli od wrzesnia 2008(wtedy sie zarejestrowalam).napisz mi skad wiedzialas,ze sie udalo,bo pisalas juz przed testowaniem,ze chyba jestes w ciazy.moze jak ty,to i ja niedlugo zafasolkuje.jeszcze raz ogromniaste gratulacje!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

gratuluje pysiu !
chyba wiem co czujesz
ja kobietki nie umie jeszcze uwierzyc i dosc do siebie , bo zrobilam test ciazowy przed chwila i...

mam piekne 2 kreski

kobietki, marzenix ty mnie popchenalas do testu, ja bym jeszcze czekala nie wiadomo na co

kobietki 10 miesiecy staran zakonczonych sukcesem , pomimo słabych plemniczkow meza, ja w tym cyklu przestlalam lykac clo

wiecie co z tym wyluzowaniem to faktycznie prawda ! w tym miesiacu bardziej sobie opuscilam, nie mierzylam temki, przestalam brac clo, przestalam chodzic do gina, zapisalam sie na fitness imprezowalam no i co , chyba jestem w ciązy :))))))

Karola,czy ty jutro testujesz?masz jakies przeczucia?:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Mam zapas testów kupiłam na allegro ale się boję testować i chcę poczekać do środy.Jak @ nie pojawi się we wtorek to zatestuje tak sobie to wymyślilam.
Z przeczuciami raz tak raz nie odganiam od siebie wszystkie myśli aby się nie nakręcać.
Bolą mnie trochę piersi i senna jestem wczoraj mnie mdliło wieczorem i jak zjadlam przestało.Ale to pewnie moje jazdy i tyle @ pewnie będzie a ja się znowu wkurzę że się nakręciłam.Ale jak tu na BB się nie nakręcać.:happy2:

reklama
gratuluje pysiu !
Chyba wiem co czujesz
ja kobietki nie umie jeszcze uwierzyc i dosc do siebie , bo zrobilam test ciazowy przed chwila i...

mam piekne 2 kreski

kobietki, marzenix ty mnie popchenalas do testu, ja bym jeszcze czekala nie wiadomo na co

kobietki 10 miesiecy staran zakonczonych sukcesem , pomimo słabych plemniczkow meza, ja w tym cyklu przestlalam lykac clo

wiecie co z tym wyluzowaniem to faktycznie prawda ! W tym miesiacu bardziej sobie opuscilam, nie mierzylam temki, przestalam brac clo, przestalam chodzic do gina, zapisalam sie na fitness imprezowalam no i co , chyba jestem w ciązy :))))))
gratulacje!!!!mow nam tu szybko;jak to zrobilas?i jakie mialas objawy?:-):-):-):-):-)

Do góry