reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To zaraz popatrze a o tym denerwowaniu to coś wiem wczoraj nosiłam Kamilka po polu i tak zmieniałyśmy sie z babką bo zrzucałyśmy wegiel no a póżniej położyłam go na kocyk i chodził po trawie a jak go na ręce wziełam to mnie odpychał bo chciał na ziem iśc

reklama
o czym marzy córa to wtedy łatwiej wybrać:tak:
moja o rowerze marzyła a teraz stoi na strychu i czeka na antka bo ona coś nie bardzo lubi nim jeździć no i już chyba z niego wyrosła:confused:
no u mnie jak sie jej zapytalam to chce szminki, lustro i takie pierdoły,a jak z Polski wyjeżdżałyśmy 2 miesiące temu to jej obiecałam też łóżeczko dla lalek, i uważam że fajne ma zachciewajki,odpowiednie do jej wieku.Za 2 tygodnie kończy 4 latka. A dziś idziemy do jej najlepszego kolegi,też kończy 4 latka i rodzice kupują mu Wii,coś w stylu X-Boxa czy playstation,ale niby dla dzieci. Ja uważam że to jest niezła przesada,zwłaszcza,że dzieciak całe dnie spędza przed tv na minimini,nie potrafi nawet gadać po polsku,a co dopiero po angielsku,rower mu kupili taki jak ma moja Vanessa rok temu i od tego czasu wciąż nie lubi i nie umie jeździć...
a mój ślubny ma wzrostu 174cm gdzieś, a miał ksywę suchar,więc to chyba wiele tłumaczy. No generalnie przy jego wzroście to on jest szczuplejszy ode mnie:zawstydzona/y:

My po spacerku, mała śpi, M dłubie w kompie, a mi się obiadek gotuje :tak: Tylko, że mam strasznego lenia :baffled: Zaraz sam się walnę :tak:

Spacer bez wpadek z kupą, jest nadzieja, bo jak nie to jutro do lekarza :no:

M narobił pozadków, podłogi pomyte, poodkurzane :tak: Nic tylko leżeć :-D

ja to mojemu wagą nigdy chyba nie dorównam bo on wzrost 184 a waga 76 ostatnio więc szczupły a ja wzrost 1722 ale waga oj większa ale się diece:tak:
a co do prezent to rodzice chyba dla siebie go kupili nie dla dziecka masz rację przesada:szok:moja jula dostała na 5 urodziny kucyka z lalką i spodnie bluzeczkę i jest zadowolona dzieci powinny dostawać prezenty adekwatne do wieku i zainteresowań:tak::tak::tak:
ale co się dziwić mój mały jak w ubiegłym roku szedł do komuni to w klasie dzieci dostawały laptopy komputery qwady:szok::szok::szok:
piotr pojechał dziś na komunię syna siostry pytaliśmy małego co chce dostać powiedział że on tylko chce byśmy byli a dostał już co chciał bo babcia kupiła mu wymarzony zestaw lego którego mu brakowało bo to lego maniak:-Da my dali śmy kasę to sobie kupi co chce to jest naprawde fajny dziecik i tu chwała jego rodzicom że tak go wychowują:tak::tak:

My po spacerku, mała śpi, M dłubie w kompie, a mi się obiadek gotuje :tak: Tylko, że mam strasznego lenia :baffled: Zaraz sam się walnę :tak:

no i jak tu takiego nie kochać:-D:-D:-D:-D
może helence już przechodzi daj boże:tak:mój antek jeszcze się smarczy ale jest poprawa musi zdrowieć bo we wtorek szczepienie :tak:na szczęście to tylko katarek zero temperatury czy kaszelku pewnikiem załapał od nas:confused:

Własnie spojrzalam na gg i moja siora ma taki opis
Przepiekny mecz Lecha...Z puszka ANANASOW w szkole:-D:-D:-D:-D:-D
No jestem posikana-oczywiscie wiecie o czym pomyslałam:confused::szok::szok::szok::szok::-D

oj wiemy o czym pomyslałaś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

WITAM :-D nie wie mco mi sie stało cała buzie mam czerwoną jakbym jakiegos uczulenia dostala a :szok::szok::szok::szok::szok: a najgorsze ze nie mam zadnego fluidu żeby zatuszować :zawstydzona/y::-:)-( a ide do kosciola na 11 moze przjdzie :-:)-(milej niedzieli

a to na pewno uczulenie?może za bardzo na słoncu sie spiekłaś?

Moja cały czas kupka na rzadko :no: Ale już nie co 5 min więc może idzie ku lepszemu :confused:
Przez to siedzimy w domu bo boje się gdzieś dalej wybrać :baffled: Ale park zaraz zaliczymy :tak: Puki jeszcze słońce, bo na popołudnie zapowiadali burze :szok:

Miłej niedzieli kobitki :tak:
coś długo trzyma Helenke ta rzadka kupa,jak nie przejdzie to przejdź się znia lepiej do lekarza.

Moja lezy w łóżeczku ale spać widzę nie myśli.istny kocioł jest w tym łóżeczku :-D:-D:-D:-D:-D

A mnie coś dziś głowa boli od rana,nie wiem dlaczego,chyba zaraz weźmę sobie jakiś przeciwbólowy.

No to taki mąż to skarb:tak:
ja to mojemu wagą nigdy chyba nie dorównam bo on wzrost 184 a waga 76 ostatnio więc szczupły a ja wzrost 1722 ale waga oj większa ale się diece:tak:
a co do prezent to rodzice chyba dla siebie go kupili nie dla dziecka masz rację przesada:szok:moja jula dostała na 5 urodziny kucyka z lalką i spodnie bluzeczkę i jest zadowolona dzieci powinny dostawać prezenty adekwatne do wieku i zainteresowań:tak::tak::tak:
ale co się dziwić mój mały jak w ubiegłym roku szedł do komuni to w klasie dzieci dostawały laptopy komputery qwady:szok::szok::szok:
piotr pojechał dziś na komunię syna siostry pytaliśmy małego co chce dostać powiedział że on tylko chce byśmy byli a dostał już co chciał bo babcia kupiła mu wymarzony zestaw lego którego mu brakowało bo to lego maniak:-Da my dali śmy kasę to sobie kupi co chce to jest naprawde fajny dziecik i tu chwała jego rodzicom że tak go wychowują:tak::tak:
Ja Martynce na 3 urodzinki kupiłam spodnie i bluzeczke dostała jeszcze pare prezentów i byla bardzo zadowolona
no i jak tu takiego nie kochać:-D:-D:-D:-D
może helence już przechodzi daj boże:tak:mój antek jeszcze się smarczy ale jest poprawa musi zdrowieć bo we wtorek szczepienie :tak:na szczęście to tylko katarek zero temperatury czy kaszelku pewnikiem załapał od nas:confused:
No może no to powodzenia na szczepieniu a my pójdziemyw lipcu na szczepienie

reklama
Do góry