reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

...moze dlatego tak jest ze jak to sie mowi nie mozna miec w zyciu wszyskiego , jakbys miala cudowny kontakt z mama to by bylo chyba za dobrze:-D:-D

najwazneijeszze ze jest ok:tak: ludzie maja takie problemy w zyciu ze ja czasami pukam sie w glowe , jak sobie pomysle ze mam humor popsuty z powodu jakiejs glupoty....

u mnie disiaj pochmurno , pewnie padac bedzie, ja sama jak palec w domu, malz w firmie chyba lusterko naprawia:sorry2::-)

- masz racje...chyba za wiele bym chciala...nie ma co narzekac...

- co do problemow ludzi to nie trzeba daleko szukac,...ja mam ze zdrowiem tyle, ze juz reszta sie nie powinnam wcale martwic...a co dopiero inni...tylko wspolczuc i nie myslec o glupotach...masz racje kochanie!

- mam nadzijee, ze jak tak podmucham to rozgonie chmury i podesle ci troche mojego slonka:-)...a małz twoj pewnie niedlugo wroci i utuli wiec się rozchmurz...pomysl, ze ja jestem sama i nie mam szans na przytulenie az do czwartku...a potem 2 tygodnie zmezem i znowu miesiac albo i dluzej bez niego...
Skoro ja dam rade to ty tymbardziej kochanie!

Kropeczko Eve wiem ze mocno trzymałayscie kciuki miedzyinymi za mie tez więc szczególnie WAM dziekuję kochane. Kropeczko nie wydawało ci sie wczoaj miał byc teścik i był ale jakis uszkodzony:dry:
DZIEWCZYNKI fluidki specjanie dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kochanie-dzieki-ja lapie fluidki do sloiczka jak na razie...po drodze przed starankami 2 operacje i poprawa nasienia meza-o ile to mozliwe...ale mam andzijee, ze jak potem odkrece ten sloik pelen fluidkow to raz dwa sie uda...oby:-)

Zycze Ci zdroweczka i sily!!! Dla Ciebie i Twojej kochanej fasolki!!! Zeby się wszystko dobrze i szczesliwie zakonczylo po 9 miesiącach od poczecia i ani dnia wczesniej!!!
Zobaczysz bedzie dobrze-tak Tobie jak i Kingusi-los wszystko wynagrodzi!!!

I uwazaj na siebie i nie uciekaj od nas na dluzej...tak od razu milej jest jak jestes tu z kolorowa czczionką Pysiu!!!

Buziaki!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana jestes Kropczko, TObie tez trzeba zyczyc duuuzo zdróweczka, dzielna z ciebie dziewczynka i do tego wszystkiego nie tracisz siły i pocieszasz innych.
BUZIAKI OGROMNE DLA CIEBIE.ONECZKO:tak:

No ale jeszcze do testowania oficjalnego trochę brakuje????????
wiesz Hanka.. owulke mialam duzo wczesniej wiec cykl powiniem byc 27 dniowy.. czyli 3 dni tylko wczesnie zatestowalam, myslalam ze jak cos bedzie to wyjdzie
testu nie ma co robic za wczesnie, ja tez zrobilam pierwszy tydzien temu i mi nie wyszlo nic , to bylo wg moich wyliczen 10 dni od owulki, dzis 2 dni po opóxniajacej sie miesiaczce juz bardzo wyrazne 2 kreski
kurde pamietacie kiedys pisalyscie o bolach brzucha w ciazy, ktore so ok, a ktore sa nie ok, cos kojarze ze bol w srodku brzucha jest nie ok, a po bokach jest ok :)
wiecie o co mi chodzi? mnie muli po lewej stronie i troche po srodku jak na okres, troche sie martwie

jesli chodzi o test to jak nie przyjdzie @ w czwartek to moze zatestuje w sobote.. jak wytrzymam ale w czwartek tez chyba pojde do lekarza z wynikami..poniewaz w srode popoludniu powinnam juz miec..

odnosnie bóli w ciazy te po bokach to rozciaganie macicy a w dole brzucha tak na @ to moga sie pojawiac co miesiac w okolicach daty @.. i nie wiem czy one dobre czy zle..

a mi trafilo sie wczoraj chyba najgorsze co moglo... otoz odwozilam wszystkich po imprezie wczoraj i podczas wjazdu na nasze podworko ,a mamy bardzo wąsko a samochód szeroki, zachaczyłam lusterkiem o smietnik:wściekła/y: i odpadlo:no: naszczescie moj maz jest taki ze nie krzyczy ani nic, powtarzal w kolko ze nic sie nie stalo, ale ja oczywiscie okropnie sie z tym czuje bo pzeciez sie klocilismy o to wczoraj tzn o samochod i wogole a tu na koniec masz babo placek i wyszlo na jego..... normalnie naryczalam sie wczoraj , az mam dzis powieki spuchniete....:zawstydzona/y:
kochana w czwartek z M pojechalismy do Nysy do zakladu energetycznego i byl dosc spory kraweznik i trzeba bylo przez niego przejechac by sie zaparkowac.. ja nie za bardzo chcialam przez niego przejezdzac ale M mowi wjezdzaj i tylko uslyszalam zgrzyt tlumika.. wycofalam a teraz M w zartach to Twoja wina.. oczywiscie ja sie wypieram.. kazales to pojechalam wiec wara ode mnie.. i tyle po rozmowie.. a jak Twoj M powtarza ze nic sie nie stalo to kobito nie placz wez sie w garsc.. nie Ty pierwsza i nie ostatnia skasowalas autko.. faceci sa takze nie bez winy..

Nektatynko Emma dziekuję i trzymam kciuki a zadnych limitów na fasolki nie ma wiec ściskam mocno kciukasy.:happy2:

DZIEWCZYNKI fluidki specjanie dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dziekuje.. moze za wczesnie zrobilam.. poczekam jeszcze troche do daty spodziewanej..

Ostatnia edycja:
jesu dziewczyny ja tu jednym okiem zagladam bo dzis normalnie nie moghlam sie podniesc a tu takie nowiny!!!!!!!!!

pysiu i elfko gartulacje cholera jasna no!!!!!!!!!!!!!!!juuupiiii!!!!!!!!!

elfko a widzisz:-D tak sie ciesze, teraz juz chyba przestaniesz obraczką rzucac przez okno!:-D wymyslilas juz jak powiesz malzowi o ciązy????

tak juz mu powiedzialam , przed chwila pojechał znow do szkoly, mam nadzieje ze teraz juz zadnych kłotni nie bedzie, tylko juz lepiej ! narazie jest spokoj i mam nadzieje ze juz tak zostanie ...ehh marzenikx ty mi to wykrakalas z ta ciązą ja naprawde nie sądziłam ze jestem :) widzisz zrobilam test i juz wiem, mogam nawet zrobic wczoraj hehe

p.s. przykro mi z powodu samochodziku, ale nie martw sie, wazne ze jezdzisz, takie małe wpadki kazdemu sie zdarzaja ! ja mam prawko ale boje sie jezdzic

ELFA75 -KOCHANIE-ZUCH JESTES I BARDZO SIĘ CIESZE, ZE SIĘ UDALO-TERAZ JUZ WSZYSTKO BEDZIE TYLKO PIEKNIE-SERDECZNIE GRATULUJE!!!!!!!!!!!!:-):tak::-):tak::-)

I jak mu powiesz??? A jesli juz jestes "po" to opisz jak bylo, jak zareagowal i wogole????

dziekuje kropeczko za gratuacje
trzymam kciuki aby operacje w czrwcu przebiegły prawidłowo i obys jak najszybciej mogła sie tez zacząc starac ! wtedy wysle specjalnie dlaciebie caly wielki dzban fluidek !

Ale ci zazdroszczę! Ja chciałam mojemu powiedzieć w jakiś fajny sposób, ale nie wytrzymałam i przy nim zrobiłam test! Daj znać jak reakcja!

Nie przejmuj się kochana! Nie pierwszy i nie ostatni raz taka przygoda z autem. Mój świetnie jeździ a czasem coś tam zepsuje. To nie znaczy,że źle jeździsz! Poza tym skoro M nie krzyczy- to jest ok;-);-)

a wiet to było tak : wszedł do domku, dałam mu buzi na przywitanie i zaparło mi dech w ustach nie umialam nic wydosic z siebie :) pokazalam mu tylko test i mowie widzisz 2 kreski :)
bardzo sie ucieszyl ale widzialam tez nie dowierzanie, chcial jeszcze jeden test kupowac dla pewnosci :) potem byl zamyslony mysle ze choc staralismy sie od długiego czasu i tak jest zaskoczony bo dlugo sie nie udawało a tu nagle bach jest
teraz zacznie sie przejmowac kasa i takimi sprawami ! ale jestesmy bardzo szczesliwi

DZIEWCZYNY WYWOŁAŁYŚCIE NA MOJEJ BUZI UŚMIECH OD SAMEGO RANA !!!!

STRASZNIE WAM GRATULUJĘ !!!!!!!!
QUOTE]
Elfa GRATULUJĘserdecznie i zyczę zdrowych 9 miesiecy, co do bóli brzuch, to mi lekarz mówił, ze brzych w tak wczesnej ciązy nie moze bolec co innego w 10-12 tygodniu jak biore luteine na podtrzymanie ciązy i bole ustapiły do tego co jakiś cza nospe zeby odgonic skurcze. Jezeli twoje bole beda sie powtarzały to nie czekaj tylko skikaj do doktórka, WIERZ MI WIEM CO MÓWIĘ.

ojj troszke mnie zmartwiłas, wiesz te bóle nie są silne, ale planuje isc do gina dopiero tak za 2 tygodnie bo chyba nie mam sensu isc wczesniej jesli bedzie wszystko oki, oczywiscie jesli te bole sie pogłebia lub cos mnie nie zapokoi to pójde wczesniej, z progesteronem raczej nie bede miala problemow bo ostatnio jak badałam jego poziom to mialam go baardzo dużo

no nic teraz to tylko wazne aby wszystko bylo ok, martwi mnie jedynie moje imprezowanie niestety troche przecholowałam z % i o to jestem na siebie zła
najwazniejsze teraz aby ciąza sie dobrze rozwijała i zeby serduszko plodu w rótce zabiło !

aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! zjadłam już prawie poł opakowania ptasiego mleczka!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i nie mogę się oprzeć reszcie! :no: ratunku!
a mialam sie od dzis zaczac sie ruszac zebz zgubic te dodatkowe 2 kg! :baffled:
ale mi sie nudzi samej! nawet pies chrapie! :dry: mama wziela bratanka na starowke brat z zona na jakims romantisz wyjezdzie we dwoje mąz se pojechal ... a ja sie lenie! :zawstydzona/y:

kochana w czwartek z M pojechalismy do Nysy do zakladu energetycznego i byl dosc spory kraweznik i trzeba bylo przez niego przejechac by sie zaparkowac.. ja nie za bardzo chcialam przez niego przejezdzac ale M mowi wjezdzaj i tylko uslyszalam zgrzyt tlumika.. wycofalam a teraz M w zartach to Twoja wina.. oczywiscie ja sie wypieram.. kazales to pojechalam wiec wara ode mnie.. i tyle po rozmowie.. a jak Twoj M powtarza ze nic sie nie stalo to kobito nie placz wez sie w garsc.. nie Ty pierwsza i nie ostatnia skasowalas autko.. faceci sa takze nie bez winy..

..
no tak zazwyczaj wszystko na nas zwala, nawet nic nie mowiąc ...
naszczescie lusterko juz naprawione:-)
tak juz mu powiedzialam , przed chwila pojechał znow do szkoly, mam nadzieje ze teraz juz zadnych kłotni nie bedzie, tylko juz lepiej ! narazie jest spokoj i mam nadzieje ze juz tak zostanie ...ehh marzenikx ty mi to wykrakalas z ta ciązą ja naprawde nie sądziłam ze jestem :) widzisz zrobilam test i juz wiem, mogam nawet zrobic wczoraj hehe

p.s. przykro mi z powodu samochodziku, ale nie martw sie, wazne ze jezdzisz, takie małe wpadki kazdemu sie zdarzaja ! ja mam prawko ale boje sie jezdzic
dzieki :)
a ty to musisz byc szczesliwa teraz, pamietam jak chyba 2 cykle temu bylas prawie pewna ze sie udalo, mialas przucia i potem takie rozczarowanie... atu nagle bach i jest fasolka...... no i 10 cykli... jak dla mnie to sporo ja sama mam teraz 5 i juz jak dla mnie to wieki...

a teraz mialas jakies przeczucie??

aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! zjadłam już prawie poł opakowania ptasiego mleczka!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i nie mogę się oprzeć reszcie! :no: ratunku!
ale mi sie nudzi samej! nawet pies chrapie! :dry: mama wziela bratanka na starowke brat z zona na jakims romantisz wyjezdzie we dwoje mąz se pojechal ... a ja sie lenie! :zawstydzona/y:
ooo kochana to widze ze rządzisz tak jak ja heheh ja ptasiego mleczka ale smietankowego tez potrafie zjesc pol naraz!! potem mi niedobrze ale co tam......:-D

tez sie nudze jak mops, zbieram sie zeby wyjsc bo cos slonce wyszlo ale jakos sie ruszyc nie moge.....:sorry2:

slucham na okrąglo annie lennox- "why":-) tak mam ze jak mi w ucho wpadnie jakas piosenka to slucham jej naokraglo caly tydzien az sie na pamiec naucze:-D

A u nas już po pierwszej turze gości:tak::-D
Jeszcze teraz czekamy na moją mamę i jej faceta i wolneee:tak::-D
Będziemy się obijac na tapczanie i ogladac tv:tak::-)
Ale super expres dostaliśmy:tak: Dolce Gusto, robi różne kawy i rzeczywiście, tak jak na reklamie:tak::-D A smak... mmmmm:tak::-)
Zapraszam na kawkę!!:-D

reklama

EVuNIU ja mam to samo siedzie i poprostu wchlaniam ptasie mlczko a mialo byc dla gosci do kawy:cool2:, bo nic nie piekłam:zawstydzona/y:

Do góry