w.kropeczka
Fanka BB :)
...moze dlatego tak jest ze jak to sie mowi nie mozna miec w zyciu wszyskiego , jakbys miala cudowny kontakt z mama to by bylo chyba za dobrze
najwazneijeszze ze jest okludzie maja takie problemy w zyciu ze ja czasami pukam sie w glowe , jak sobie pomysle ze mam humor popsuty z powodu jakiejs glupoty....
u mnie disiaj pochmurno , pewnie padac bedzie, ja sama jak palec w domu, malz w firmie chyba lusterko naprawia:-)
- masz racje...chyba za wiele bym chciala...nie ma co narzekac...
- co do problemow ludzi to nie trzeba daleko szukac,...ja mam ze zdrowiem tyle, ze juz reszta sie nie powinnam wcale martwic...a co dopiero inni...tylko wspolczuc i nie myslec o glupotach...masz racje kochanie!
- mam nadzijee, ze jak tak podmucham to rozgonie chmury i podesle ci troche mojego slonka:-)...a małz twoj pewnie niedlugo wroci i utuli wiec się rozchmurz...pomysl, ze ja jestem sama i nie mam szans na przytulenie az do czwartku...a potem 2 tygodnie zmezem i znowu miesiac albo i dluzej bez niego...
Skoro ja dam rade to ty tymbardziej kochanie!
Kropeczko Eve wiem ze mocno trzymałayscie kciuki miedzyinymi za mie tez więc szczególnie WAM dziekuję kochane. Kropeczko nie wydawało ci sie wczoaj miał byc teścik i był ale jakis uszkodzony
DZIEWCZYNKI fluidki specjanie dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kochanie-dzieki-ja lapie fluidki do sloiczka jak na razie...po drodze przed starankami 2 operacje i poprawa nasienia meza-o ile to mozliwe...ale mam andzijee, ze jak potem odkrece ten sloik pelen fluidkow to raz dwa sie uda...oby:-)
Zycze Ci zdroweczka i sily!!! Dla Ciebie i Twojej kochanej fasolki!!! Zeby się wszystko dobrze i szczesliwie zakonczylo po 9 miesiącach od poczecia i ani dnia wczesniej!!!
Zobaczysz bedzie dobrze-tak Tobie jak i Kingusi-los wszystko wynagrodzi!!!
I uwazaj na siebie i nie uciekaj od nas na dluzej...tak od razu milej jest jak jestes tu z kolorowa czczionką Pysiu!!!
Buziaki!!!!!
Ostatnia edycja: