reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dobra ja sciagnelam meza do domu, moze cos podejrzewa, bo jak pytal jaki wynik testu to mu powiedzialam ze go nie zrobilam, a on to co okres dostalas, a ja nooo :)
ale za bardzo go kusilam zeby do domu na chwile podjechal !

juz sie nie moge doczekac kiedy mu powiem !

Obawiam się, że nie będzie chciał zostać tylko "na chwilę" :-D

Cześć dziewczyny :)
przepraszam że się ne udzielam ostatnio, ale najpierw mialam zepsuty komp a teraz mi si enie chce - w sumie spie średnio 16h na dobe :) wiec mam malo czasu (pozostale 8h jem :cool2: ). U nas wszystko dobrze, małe się rozwija prawidłowo, ja również, reszta domu wychudzona i coraz cześciej słyszy tekst: zostaw to, to dla dzidziusia! ty możesz zjeść co innego! Po czym nastepuje foch i obraza moralności i słyszę: taaaaak!!, moja matka tez tak do ojca mówiła!!! ja się nie dam! wszystkie jestescie takie same!, dziecko wam na mozg pada! :)

Oprocz tego jest spokojnie i kochamy sie bardzo :).

Kupilam juz fotelik samochodowy i wozek(2w1) firmy bebecar - wiec jestem ukontentowana. Na nastepny ogien w czerwcu idzie lozeczko, w lipcu pierdoly: przewijaki, gruszki inne duperelki w sierpniu pościele itd, wrzesień zabawki i inne, pazdziernik - ciuszki. Ciuszki dopiero w pazdzierniku bo chce wiedziec mniej wiecej ile "toto" bedzie mierzylo :) na razie jest "za dlugi" o przerasta date poczęcia o 5 dni :). W sumie na calosc nie planuje wydac wiecej niz 1500 - 2000 zlotych bo wszystko leci z allegro :)

Niesmialo dodam ze chyba czuje pierwsze ruchy - zupelnie niesmiale i nie codziennie ale w nocy jednak... w kazdym razie bardzo bym chciala :).

Jak juz sie zbiore do kupy to zeskanuje usg i dolacze - ale w sumie mozna by wybrac losowo zdjecie jakiegokolwiek dziecka w 13 tc bo one wygladaja niezwykle podobnie jesli nie tak samo :D

Przesyłam ciążfluidki: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Buziaki :)

opoczywaj ile wlezie:tak:ja też robie się senna;-)super że dzidzia zdrowo się rozwija i juz zakupy fajnie ja tak wszystko mam tylko chce przewijak kupić i nowy fotelik dla noworodka no i tam ciuszki to zawsze bo po synku też są poniszczone no a jak dziewczynka by wyszła to juz wogóle na nowo ale to super bo uwielbiam takie zakupy:-):tak:

Czsc STOKROTKI, zrobiłam teścik i co ? I sa II piękne wyraźne kreseczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

GRATUUUUUUULACJEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!:-)

A propos zwierzaków, widziałyście takie coś:

4663925ad99623dadbf8a0e534200484_7158.jpg

WOW ten kocurek sobie nie żałuje:-D:szok::-D

mam piekne 2 kreski

QUOTE]

GRATUUUUULACJEEEEEEEEEE!!!!!!!!!:-)

FASOLKI SYPIA SIĘ JEDNA PO DRUGIEJ TO TA WIOSNA ROBI:-)

jesu dziewczyny ja tu jednym okiem zagladam bo dzis normalnie nie moghlam sie podniesc a tu takie nowiny!!!!!!!!!

pysiu i elfko gartulacje cholera jasna no!!!!!!!!!!!!!!!juuupiiii!!!!!!!!!

elfko a widzisz:-D tak sie ciesze, teraz juz chyba przestaniesz obraczką rzucac przez okno!:-D wymyslilas juz jak powiesz malzowi o ciązy????

Dziendoberek! :tak:
Czsc STOKROTKI, zrobiłam teścik i co ? I sa II piękne wyraźne kreseczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
KURCZE PYSIACZKU JAK JA SIĘ CIESZĘ!!! :-):-):-):-):-) gratuluję!!!!!!
gratuluje pysiu !
chyba wiem co czujesz
ja kobietki nie umie jeszcze uwierzyc i dosc do siebie , bo zrobilam test ciazowy przed chwila i...
mam piekne 2 kreski
GRATULUJĘ!!!!! :-):-):-):-):-) SUPER ZE SIĘ W KOŃCU UDAŁO :-) :-D
ALE PIĘKNY PORANEK MAMY!!! :-)
EVE - zarąbiste fotki, zazdroszcze ci Lachonie tych widoków
A DZIEKOWAĆ :-) Ale co fakt to fakt widoczki były 1 klasa!:-)

ja się dzisiaj kiepawo czuje jakaś podenerwowana jestem tym powrotem do pracy boje się ze będę miała jazdy z serduchem i sie nakrecam! :zawstydzona/y: do tego męzu z rana pojechal do rodzicow ...na kilka dni.. chociaz mialam z niego niezly ubaw! bo zapomnial walizki i sie wrocił! :-) to smial sie ze pewnie mu specjalnie schowalam zeby jeszcze raz dostac buziaka! :-D

PYSIA510-moja kochana-trzymałam te kciuki za Ciebie wczoraj bo wydawalo mi sie, ze w sobote testujesz, a to dzis-:-);-):-);-):-);-)
GRATULACJE NAJMOCNIEJSZE POD SŁONCEM!!!!!!!!

ELFA75 -KOCHANIE-ZUCH JESTES I BARDZO SIĘ CIESZE, ZE SIĘ UDALO-TERAZ JUZ WSZYSTKO BEDZIE TYLKO PIEKNIE-SERDECZNIE GRATULUJE!!!!!!!!!!!!:-):tak::-):tak::-)

hmm... coś tam miał ...:-)

Eve-jesli bedzie chcial o tym gadac podpytaj o ile mozesz o szczegoly...ja sie tego troche boje...szczerze mowiac...

A tu do 24 maja muszę czekać. Przypuszczalnie najwcześniej @ może się pojawić 22.V :-D

Niech sie nie zjwaia-łap dobrą pase fasolkowa!!!

U nas wszystko dobrze, małe się rozwija prawidłowo, ja również, reszta domu wychudzona i coraz cześciej słyszy tekst: zostaw to, to dla dzidziusia! ty możesz zjeść co innego! i :)

Passingby-super ze tak sie dobrze czujesz, maluszek bryka a Ty jestes teraz number1...tak ma byc...niech maz wie co najwazniejsze:-)!
Zdrowka i wszystkie naj dla Ciebie....i podziwiam rozplanowanie zakupow...wszystko pięknie przemyslane-spuper!

Witam Was dziewczynki niedzielnie :) Coś to słoneczko marnie świeci nad Warszawą, może pogoda się poprawi, bo jakoś tak smutaśnie jest. Póki co herbatka z cytrynką i śniadanko. Pozdrawiam

Witaj Mysza...wysylam sloneczne promyczki do Ciebie z Malopolski!!!

A u mnie nawet ladnie w krakowie swieci sloneczko i zapowiada sie cieply dzien...
:-)

Hej Gosiaczku-to tak jak u mnie...piekna pogoda od samego rana...

.ja mam jeszcze 3 dni do @ i oczywiscie wszystko wskazuje na to ,ze sie pojawi.nie mam zadnych objawow oprocz bolu piersi,bola mnie tak po bokach,ale nie od strony pach,tylko troche nizej.juz mi smutno,ze @ znowu przyjdzie.pozdrowka!;-):tak:;-):tak:

Emma kochanie-zobacz ile sie fasolek teraz sypie, jest dobry czas na testowanie-trzymam kciuki by @ jednak za 3 dni nie przyszla , ani za 4, ani za 5, ani za 6.....;-)

Dobra ja sciagnelam meza do domu, moze cos podejrzewa, bo jak pytal jaki wynik testu to mu powiedzialam ze go nie zrobilam, a on to co okres dostalas, a ja nooo :)
ale za bardzo go kusilam zeby do domu na chwile podjechal !

juz sie nie moge doczekac kiedy mu powiem !

I jak mu powiesz??? A jesli juz jestes "po" to opisz jak bylo, jak zareagowal i wogole????

Tak sobie mysle, ile juz fasolek bylo odkad ja tu jestem... a jestem od wrzesnia 08...w kazdym razie wiele, wiele razy 2 kreseczki i wiele wiele gratulacji...i wiecie co-to daje duze nadzieje, dla tych co jeszcze na II czekaja...na to, ze my kiedys tez odbierac bedziemy usmieszki i gratulacje :-)

Czyli jak na razie w maju mamy 5 fasolek...a juz za kilka dni dojda kolejne...zobaczycie!

a mi trafilo sie wczoraj chyba najgorsze co moglo... otoz odwozilam wszystkich po imprezie wczoraj i podczas wjazdu na nasze podworko ,a mamy bardzo wąsko a samochód szeroki, zachaczyłam lusterkiem o smietnik:wściekła/y: i odpadlo:no: naszczescie moj maz jest taki ze nie krzyczy ani nic, powtarzal w kolko ze nic sie nie stalo, ale ja oczywiscie okropnie sie z tym czuje bo pzeciez sie klocilismy o to wczoraj tzn o samochod i wogole a tu na koniec masz babo placek i wyszlo na jego..... normalnie naryczalam sie wczoraj , az mam dzis powieki spuchniete....:zawstydzona/y:

Ahahahaha, ale się uśmiałam
wypowiedź pewnego "mężczyzny" na forum pod tytułem "co pomaga zajść w ciążę":

"Powiedz mezowi ze chcesz aby on spuscil cala zawtratosc spermy bedac w tobie. Niech NIE uzywa wtedy prezerwatywy. a Ty nie bierz w ten dzien pigulki anty."

Eshhh, gdyby to było takie proste ;)

reklama
Estradiol mam mieć koło 24 dc tak????

Ja mialam robiony w 3dc chyba...zaraz popatrze na wyniki. jezu-nie pamietam juz, ale chyba w 3 dc...ide po wyniki i napisze za chwilke.

ja się dzisiaj kiepawo czuje jakaś podenerwowana jestem tym powrotem do pracy boje się ze będę miała jazdy z serduchem i sie nakrecam! :zawstydzona/y: do tego męzu z rana pojechal do rodzicow ...! :-D

Eve-nie denerwuj sie, najgorzej jest sie nakrecac i dreczyc myslami...wtedy naprawde Ci pikawka zacznie szalec...nie rob tego kochanie!!!
Powrotem do pracy sie nie stresuj, znasz robote, ludzi, firme, wiec nie spotka Cie nic nowego czym musialabys sie stresowac...a pewnie jutro bedzie mily dzien i bedziesz musiala tylko wkolo zdawac relacje z wakacji...a to akurat jest bardzo mile powspominac prawda?

Do góry