reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Ktoś ma ochotę na szampana? Chyba mi jeszcze coś zostało w butelce....

kobietki mam test
ale powiem wam ze tak mnie boli podbrzusze jakbym miala zaraz dostac @, dlatego chyba poczekam z testowaniem do jutra rana, jak okres nie przyjdzie...bo cos czuje ze sie tylko rozczaruje a @przyjdzie lata moment

Jak chcesz i dasz radę wytrzymać do jutra, to poczekaj. Rano koniecznie daj znać. Objawami się nie przejmuj, są fasolkowe!

Nie bede was zanudzac moimi zmartwieniami wiec wpadlam tylko na chwilke podziekowac wszystkim tym babeczka, ktore staraly sie mnie wczoraj pocieszyc. Staram sie spojrzec na nasza sytuacje z innej strony ale jakos mi nie wychodzi, to chyba juz nie chodzi w dzidzie ale to ze z M moze byc cos nie tak. Mam 1000 mysli na sekunde co nie pomaga w racjonalnym mysleniu, musze sobie zrobic przerwe od wszelkich pomiarow, testow i niestety od BB. Postaram sie do was wpadac od czasu do czasu, napewno o Was nie zapomne ( bylo by bardzo trudno) bardzo wiele mi pomoglyscie ale teraz ja musze sama siebie "poukladac".
Wielkie dzieki za wszystko. PA

Kochana ja cię doskonale rozumiem i wszystkim odradzam odpoczynek od BB. Wpadaj do nas jak masz ochotę. Życzę aby się wszystko poukładało po waszej myśli! No i wracaj do nas zafasolkowana!

hej hej
film byl świetny... :-Dpolecam wszystkim:-D
nawet namowilam malza zeby dal mi swoja krysie zebym pojechala sobie do kina, swietnie mi sie jechalo i wracalo... jak wrocilismy to podjechalam z nim po piwsko do zabki bo siedzimy u niego w firmie z kilkoma osobami... w kazdym razie oczywiscie sie poklocilismy podczas parkowania.. humor mam zjebany, nie mam ochoty tu z nimi siedziec, :-:)dry:

Co jest nie tak z tym parkowaniem,że zawsze o to akurat sie kłócicie?
Mój M uważa że ja za późno hamuję. Lubię szybko jeździć i zawsze hamuję w dobrym momencie, ale on uważa że za późno.No trudno! Ja mam taki styl jazdy!

Kochana ty bez pracy chodzisz jak twój M ma swoją firmę??? Nie możesz u niego pracować?

Gdzie jest Andzia???

reklama
eh dziewczyny staram sie to olewac, ale wyprowadza mnie z rownowagi tym ze on wie lepiej z gory ze ja zle zaparkuje, fakt jest to dosyc dlugi samochod i zgadzam sie ze moze mi nie wyjsc ale nie daje mi sprobowac tylko dyryguje jak mam to zrobic z gory wiedzac ze mi sie nie uda... eh no mowie wam co sie nadenerwowalam to moje.....
wiem ze bedzie lepiej ale wkurza mnie to .... humor mi zepsol i tyle..

loree no ma swoja firme ale elektroniczna, robia reklamy diodowe i ekrany LED, wiec ja nie bardzo mam co tu robic, czasami mu pomagam nóżki w diodach wyginac jak jest jakies zlecenie , a tak to ksiegowa swoja ma i dobrze bo akurat w tym to jestem dupa heheh wiec nic tu po mnie....

loree o parkowanie bo nasz samochod jest dlugi taki limuzynowaty wiec wiesz boi sie ze w cos walne albo sie nie zmieszcze....

Wiesz co jest najgorsze? Że nasi M mieli prawko długo przed nami i zawsze będą czuli się przez to lepszymi kierowcami! Mój mi wiecznie powtarza,że jak będę jeździć tyle co on, to pogadamy inaczej!. Tylko, że jak ja będę mieć prawko od 10 lat, to on od 20. Ja od 20 to on od 30. I zawsze bedzie sie tak wymądrzać! Najlepiej jak już będziesz mieć swoje autko i będziesz sama jeździć. Molestuj go o to auto! Samej się bosko jeździ!. Ja to lubię czasem depnąć jak widzę jakiegoś gościa za kółkiem któremu się wydaje,że baba za kółkiem nie ma z nim szans. Zwłaszcza jak on ma słabszy silnik:-D . Zobaczyć jego minę jak go wyprzedzam- uczucie nie do opisania:-D

Pusto tu dzisiaj, więc i ja uciekam. Idę dokończyć mojego szampanka. Takie mam zdradzieckie kieliszki- niby piję dopiero drugi, ale on ma chyba z pół litra!:szok::szok::szok:

Hanka gdzieś cholera uciekła, moze ona chociaż robiła badanie tego estradiolu! Ona juz chyba wszystkie badania robiła!

Dobranoc babeczki, do jutra! Ja na bank mam pobudkę o 8, bo moje dziecko ostatnio nie chcę spać służej:-(

no za dwa tygodnie gora bede miala juz swoje autko i sie ciesze wlasnie przynajmniej nie bedzie mi trul..... no ale do tego czasu musze sobie czyms jezdzic bo po pierwsze chce a po drugie lepiej nie wypasc z wprawy;-)

to zdrowko twoje loree z tym twoim szamponikiem:-D ja browca pije ale mi nic nie wchodzi... ble....

ja bym pogadala z toba chetnie ale glupio tak ze tu impreza aja na kompie siedze, ale najchetniej to bym do domu poszla.... eh no nic trzeba to przezyc..... buziolki

Bardzo bolesne dobrze że w Warszawie ładna pogoda bo jak szarówa i deszcz by cię powitał to jeszcze gorzej.A jak z owulką na wyjeżdzie trafiłaś?Czy tak jak przypuszczałaś będzie jak twój mąż wyjedzie?
no owu byla w termine idelanym ale w tym cyklu sobie odposcilismy ze wzgledu na moj aparat na zęby ktory chce zalozyc tzn musze jeszcze wykonac pantogramy szczeki chyba ze 2 i nie moge być w ciąży do tego! :sorry2: chociaz zastanawiam sie czy nie bedzie wpadki :-):-):-):-)
A mial operacje?
Eve, kurcze-ja nie wiem ile to jest daleko a ile blisko???
nie bedzie szarej rzeczywistosci...z nami jest kolorowo-moze nie az tak jak na Zakynthos...ale zawsze:-)
hmm... coś tam miał tak mi świta cosik w możdzku!:dry: ale nazywał to raczej zabiegiem ... albo ja to tylko tak bagatelizowalam ... bo tak szczerze mowiac to mielismy w domu z tego niezly ubaw! :-) przepraszam bo wiem ze to nic zabawnego ale jak go potem czlowiek widzial (a on taki spaslaczek) i chodzil tylko syczał i łapał sie za .... ;-) pamietam jak do szpitala do nigo jechalismy i jak potem na zwilnieniu siedzial! ale jakby cosik to podpytam co i jak tylko teraz wyjechal chyba jutro bedzie! :confused:

DOBRANOC! :-)

2jfm3p4.jpg

Słodziutki:-)

Tak w ogóle, to widzę, że wszystkie babeczki laseczki grzać łóżeczka pouciekały.

Ja też zresztą zaraz zmykam.

Dosyć długo godziliśmy się :-D :-D z M popołudniu teraz ino nam zostało przytulić się i zasnąc:-)

Ciekawa bardzom jest czyśmy coś tam zasiali:confused:

A tu do 24 maja muszę czekać. Przypuszczalnie najwcześniej @ może się pojawić 22.V Zaraz po odstawieniu dupchastonu. Jak ta małpa przyjdzie to chyba kurna ją odszczelę.

Kur.......... słszę ładny sen będziemy mieli. Jakieś pijane debile drą się pod oknami.

Dobranoc:-D

reklama
Cześć dziewczyny :)
przepraszam że się ne udzielam ostatnio, ale najpierw mialam zepsuty komp a teraz mi si enie chce - w sumie spie średnio 16h na dobe :) wiec mam malo czasu (pozostale 8h jem :cool2: ). U nas wszystko dobrze, małe się rozwija prawidłowo, ja również, reszta domu wychudzona i coraz cześciej słyszy tekst: zostaw to, to dla dzidziusia! ty możesz zjeść co innego! Po czym nastepuje foch i obraza moralności i słyszę: taaaaak!!, moja matka tez tak do ojca mówiła!!! ja się nie dam! wszystkie jestescie takie same!, dziecko wam na mozg pada! :)

Oprocz tego jest spokojnie i kochamy sie bardzo :).

Kupilam juz fotelik samochodowy i wozek(2w1) firmy bebecar - wiec jestem ukontentowana. Na nastepny ogien w czerwcu idzie lozeczko, w lipcu pierdoly: przewijaki, gruszki inne duperelki w sierpniu pościele itd, wrzesień zabawki i inne, pazdziernik - ciuszki. Ciuszki dopiero w pazdzierniku bo chce wiedziec mniej wiecej ile "toto" bedzie mierzylo :) na razie jest "za dlugi" o przerasta date poczęcia o 5 dni :). W sumie na calosc nie planuje wydac wiecej niz 1500 - 2000 zlotych bo wszystko leci z allegro :)

Niesmialo dodam ze chyba czuje pierwsze ruchy - zupelnie niesmiale i nie codziennie ale w nocy jednak... w kazdym razie bardzo bym chciala :).

Jak juz sie zbiore do kupy to zeskanuje usg i dolacze - ale w sumie mozna by wybrac losowo zdjecie jakiegokolwiek dziecka w 13 tc bo one wygladaja niezwykle podobnie jesli nie tak samo :D

Przesyłam ciążfluidki: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Buziaki :)

Do góry