Loree
Fanka BB :)
Ktoś ma ochotę na szampana? Chyba mi jeszcze coś zostało w butelce....
Jak chcesz i dasz radę wytrzymać do jutra, to poczekaj. Rano koniecznie daj znać. Objawami się nie przejmuj, są fasolkowe!
Kochana ja cię doskonale rozumiem i wszystkim odradzam odpoczynek od BB. Wpadaj do nas jak masz ochotę. Życzę aby się wszystko poukładało po waszej myśli! No i wracaj do nas zafasolkowana!
Co jest nie tak z tym parkowaniem,że zawsze o to akurat sie kłócicie?
Mój M uważa że ja za późno hamuję. Lubię szybko jeździć i zawsze hamuję w dobrym momencie, ale on uważa że za późno.No trudno! Ja mam taki styl jazdy!
Kochana ty bez pracy chodzisz jak twój M ma swoją firmę??? Nie możesz u niego pracować?
Gdzie jest Andzia???
kobietki mam test
ale powiem wam ze tak mnie boli podbrzusze jakbym miala zaraz dostac @, dlatego chyba poczekam z testowaniem do jutra rana, jak okres nie przyjdzie...bo cos czuje ze sie tylko rozczaruje a @przyjdzie lata moment
Jak chcesz i dasz radę wytrzymać do jutra, to poczekaj. Rano koniecznie daj znać. Objawami się nie przejmuj, są fasolkowe!
Nie bede was zanudzac moimi zmartwieniami wiec wpadlam tylko na chwilke podziekowac wszystkim tym babeczka, ktore staraly sie mnie wczoraj pocieszyc. Staram sie spojrzec na nasza sytuacje z innej strony ale jakos mi nie wychodzi, to chyba juz nie chodzi w dzidzie ale to ze z M moze byc cos nie tak. Mam 1000 mysli na sekunde co nie pomaga w racjonalnym mysleniu, musze sobie zrobic przerwe od wszelkich pomiarow, testow i niestety od BB. Postaram sie do was wpadac od czasu do czasu, napewno o Was nie zapomne ( bylo by bardzo trudno) bardzo wiele mi pomoglyscie ale teraz ja musze sama siebie "poukladac".
Wielkie dzieki za wszystko. PA
Kochana ja cię doskonale rozumiem i wszystkim odradzam odpoczynek od BB. Wpadaj do nas jak masz ochotę. Życzę aby się wszystko poukładało po waszej myśli! No i wracaj do nas zafasolkowana!
hej hej
film byl świetny...polecam wszystkim
nawet namowilam malza zeby dal mi swoja krysie zebym pojechala sobie do kina, swietnie mi sie jechalo i wracalo... jak wrocilismy to podjechalam z nim po piwsko do zabki bo siedzimy u niego w firmie z kilkoma osobami... w kazdym razie oczywiscie sie poklocilismy podczas parkowania.. humor mam zjebany, nie mam ochoty tu z nimi siedziec, :-dry:
Co jest nie tak z tym parkowaniem,że zawsze o to akurat sie kłócicie?
Mój M uważa że ja za późno hamuję. Lubię szybko jeździć i zawsze hamuję w dobrym momencie, ale on uważa że za późno.No trudno! Ja mam taki styl jazdy!
Kochana ty bez pracy chodzisz jak twój M ma swoją firmę??? Nie możesz u niego pracować?
Gdzie jest Andzia???