reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
b3c7d6a78f.jpeg

Co o nim myślicie:cool2:

Witam!

Ja tylko wpadłam się przywitać bo ostatnio czasu nie mam na nic :no::no:
Masakra z tym ślubem, coraz mnie czasu i ja nie wiem w co mam ręce włożyć :-:)-(

Kuba zasnął przy jedzeniu ale się obudził i szaleje w bujaku. Dzisiaj mama była u babci, nie jest za dobrze :-:)-( w tamtym tygodniu to chociaż się poruszyła dawała jakieś znaki a ostatnio nic. Ordynator powiedział że nie będzie takiej sytuacji że zadzwoni i powie że można ją zabrać do domu :-:)-( nie mam już siły na nic. Jeszcze w poniedziałek mam ten polski i nie wiem jak t wyjdzie, nie mam słowy do nauki :no::no::no:

Także w tygodniu nie będę miała za bardzo czasu żeby zajrzeć :-:)-:)-:)-(
miłego i spokojnego tygodnia życzę dziewczynki :tak::tak:

AS
Smacznego:tak::tak::tak:
A tak swoja droga to za mna tez chodzi pizza i moze jutro tez sobie zamowie:tak::tak::tak:Moje ulubione to tutti frutti,kebab i rzeznicka oczywiscie na podwojnym ciescie:-);-)

ale żeście mi narobiły smaka pizzami,ale sie powstrzymam :tak::tak::tak:

joanna jak ja nie lubie takich ciotek co to faworyzują jedno dziecko nie widzac innych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a co do urodzin to napisze wam jak w listopadzie adama koleżanka z klasy zapraszała rówieśników..........adam dostał zaproszenie na urodziny do mc donaldsa razem z wydrukowaną listą prezentów:szok:dzieciaki miały sobie wybrać prezent z tej listy:szok:powiem wam że nie było na niej nic poniżej 70 zł same firmówk:szok::szok:ja byłam w głębokim szoku powiedziałam adamowi otwarcie że wcale mi sie to nie podoba i że na takie prezenty jakie sobie życzy jego koleżanka to mnie najzwyczajniej w świecie nie stać:no::no:i że w takim razie poprostu nie pójdzie na te urodziny albo kupimy coś takiego spoza listy na co nas stać.....adam zapytał koleżanki czy można kupić jej coś spoza listy:confused:dziewczynka stwierdziła że kategorycznie NIE!!!!:szok::szok:w efekcie adam nie poszedł a po urodzinach okazało się że na zaproszonych 25 dzieciaków było 4 a dziewczynka obrażona była na prawie całą klase:szok::szok:to jest doiero wychowanie:no::no:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: masakra,pozostawiam to bez komentarza :no::no::no:

wiki coż to za chłopaczek ze zdjęcia???????

no normalnie w szok mnie wbił mój adam sam z siebie z nudów jak mi powiedział zrobił błysk w swoim biurku:szok::szok::szok::szok:ktoś mi dziecko podmienił:rofl2::rofl2:

reklama
Do góry