reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy się

reklama
gratki gratki, życze dalszych sukcesów:tak::tak::-)

ja startuje jutro, i to mam zamiar ostro sie za siebie wziąć:tak::sorry2: muszę zrzucic przynajmniej 8kg, nie mówię, ze super by było i więcej, no ale zobaczymy jak mi pójdzie
narazie wyelminowałam zupełnie słodycze i ziemniaki do obiadów i teraz staram sie wyeliminowac chleb, jutro ma dojść koktail i błonnik z herbalife:tak:

Agusia pięknie! Gratulacje :tak:

Rosmerta trzymam kciuki! Te koktaile herbalife to chyba coś podobnego do mojej dietki DC, tylko mniej radykalne bo mozna tez normalnie jeść :tak: Jak długo będziesz na tej diecie?

Agusia pięknie! Gratulacje :tak:

Rosmerta trzymam kciuki! Te koktaile herbalife to chyba coś podobnego do mojej dietki DC, tylko mniej radykalne bo mozna tez normalnie jeść :tak: Jak długo będziesz na tej diecie?

nie wiem jak długo wytrzymam;-):-D:-) nie no, planuje tak długo az nie osiagnę zamierzonego sukcesu:tak: pierwszy raz bede na tej diecie, ale szwagierka własnie zaczeła po raz drugi, osttanio sie odchudzała 2 lata temu, duzo zrzuciła, a potem ciąza i wiadomo, przybrała sporo, teraz pojedziemy na diecie razem:-)

no na sniadanie i kolację błonnik + koktajl a przed obiadem błonnik i normlany obiad mozna zjeśc:tak: a w miedzyczasie jakiś owoc czy sałatę mozna jak najbardziej zjeść. nie zamierzam sie głodzić:no::-D

Gratulacje Agusia:tak: Pięknie schodzisz z kg;-)

Dziewczyny trzymam kciuki i wytrwałości życzę, bo mi chyba na razie jej za mało:zawstydzona/y: Ach muszę się w końcu serio wziąć za siebie, a nie tylko gadać ciągle o tym:sorry2:

no chciałabym sie pochwalic efektami, chciałabym.... tylko sprzedawca z allegro nawalił i jeszcze nie mam moich preparatów:crazy::crazy::crazy::baffled: dzisiaj ma wysłac ponoć, a jak nie to :wściekła/y::wściekła/y: narazie jestem na tzw diecie "mż" ("mało żreć");-) czuję, ze tu i ówdzie mi troche spadło, ale na wage jeszcze nie wchodziłam

reklama
no raczej tak.... bo ledwo wyrabiam, a poza tym musze wyeliminować chleb, a bez tego mi trudno...
ze mna na dodatek jest tak, że jak jestem głodna to zaraz mi słabo i robi mi sie ciemno przed oczami, więć nie moge tak na dłuższą mete na głodniaka chodzić:sorry2:

Do góry