reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy się

rosmerta, no ja nie mówię, żebyś się głodziła, bo przecież nawet w odchudzaniu nie o to chodzi, ale właśnie czytam ile kosztuje ta kuracja herbalife i się za głowę złapałam:baffled: Nigdy nie stosowałam ani DC ani herbalife, ale kiedyś zakupiłam sobie jakiś koktajl truskawkowy tego typu i miałam go stosować zamiast np. kolacji, niestety już po 3 dniach nie mogłam na to patrzeć, jakoś nie chciało mi to przez gardło przejść. Na mnie działa dieta o niskim indeksie glikemicznym i tego się trzymam:tak:Nie trzepie zbytnio po kieszeni, a efekty są wystarczające:tak:

reklama
Karolina i rosmerta jak efekty diety?

U mnie na razie nie ma czym sie chwalic. Kilka kilo mniej jest, ale jak na razie nie widze tego - troche czuje po ubraniach, ale to nie zadowala mnie. Chudne chyba jak zwykle nie tam gdzie trzeba czyli w tylku i piersiach. Brzuch ciezko schodzi. Staram sie cwiczyc, ale nie zawsze mi wychodzi. Kurcze.
Rosmerta, ja jakies 14 lat temu stosowalam Herbalife (przez 2 tyg) i bardzo mi pomogl. Udalo mi sie nawet sporo zrzucic i to byl wstep do racjonalnej diety. W sumie schudlam okolo 10 kg i te kilogramy nie wrocily, az do momentu po porodzie. Teraz trudno mi zrzucic nawet kilogram, ale teraz juz taka mloda nie jestem jak wtedy, hi hi.

Miśka, ja w grudniu tez kupilam sobie preparat zastepczy ''slimmm''. Chcialam zastepowac nim drugie sniadanie i kolacje. Podobnie jak Ty wytrzymalam kilka dni i dalam spokoj. Nie moglam tego przelknac, a do tego jak to pilam czulam jakby mi cos ''wyzeralo'' gardlo. Dalam spokoj. Teraz tez czuje ze najlepiej na mnie dziala np. dieta south beach, tylko brakuje mi owocow i chlebka niestety.

Karolina chlebek i owocki tylko przez pierwsze 2 tygodnie idą w zapomnienie na diecie sb, w II fazie już spokojnie możesz stopniowo wprowadzać:tak: Jak dla mnie ta dieta jest najskuteczniejsza:tak:polecam, bo daje niesamowite efekty, no i najważniejsze nie jest się na niej głodnym;-)

Karolina chlebek i owocki tylko przez pierwsze 2 tygodnie idą w zapomnienie na diecie sb, w II fazie już spokojnie możesz stopniowo wprowadzać:tak: Jak dla mnie ta dieta jest najskuteczniejsza:tak:polecam, bo daje niesamowite efekty, no i najważniejsze nie jest się na niej głodnym;-)

Wiem, wiem.W zeszlym roku jakos na wiosne ja stosowalam i udalo mi sie ladnie schudnac. Teraz chyba tez sprobuje.

o matko jakie wy jesteście dzielne serio

ja powinnam powiedzieć słodyczom STOP i pewnie by poszło ok.ale nie potrafię codziennie zjadam podjadam to ciasteczko do kawy to ciasteczko od SZymka to lizaczek.

nawet magiczny CHROM nie pomaga - no chyba że bym go jadła non stop może:confused::confused::confused:

a teraz no proszę wcinam pomidorki koktajlowe w kształcie serduszka uwielbiam kocham jak narkotyk.

ja sie napaiłam na to Herbalife bo sistra męża 3 lata temu schudła na niej w ciagu 4 miesiecy ponad 15 kg i wygladała super, az po 2 miesiącach zaszła w ciążę:-D no i wiadmomo przybrała (ponad 20kg) teraz znowu sie zabrała za odchudzanie i mnie zaraziła tym, i zmobilizowała,:tak: próbowałam od niej ten koktajl i jest naprawdę smaczny a jak czekoladowy zrobi sie na ciepło to pyzne kakao wychodzi:tak: zobaczymy jak mi pójdzie, od czagos musze ruszyć, jak beda efekty to będę miała większą motywację i może przejdę na jakąś inną dietę:tak:

powodzonka wszytskim walczącym z kg:tak:

Dziewczyny gratuluję zrzucenia kilogramów!
A tym które startują życzę powodzenia i trzymam kciuki:-)

Ja się co prawda nie odchudza, ale od początku maja chodzę na rollmasaż. Super sprawa - relax i modelowanie ciała w jednym:)

reklama
dziekuję :-) ja narazie jadę tydzien ten koktajl i ubyło moze z 1/3 puszki, więc pewnie tak srednio na 3 tygodnie wystarcza jak sie pije go 2 razy dziennie:tak:

Do góry