agusia9915
Matka wariatka
23-04-2009
-3kg:-)ja stan -2kg:-)do wrzesnia 10kg musi zejsc
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
-3kg:-)ja stan -2kg:-)do wrzesnia 10kg musi zejsc
![]()

:-)
muszę zrzucic przynajmniej 8kg, nie mówię, ze super by było i więcej, no ale zobaczymy jak mi pójdzie
Agusia pięknie! Gratulacje
Rosmerta trzymam kciuki! Te koktaile herbalife to chyba coś podobnego do mojej dietki DC, tylko mniej radykalne bo mozna tez normalnie jeśćJak długo będziesz na tej diecie?
:-) nie no, planuje tak długo az nie osiagnę zamierzonego sukcesu
pierwszy raz bede na tej diecie, ale szwagierka własnie zaczeła po raz drugi, osttanio sie odchudzała 2 lata temu, duzo zrzuciła, a potem ciąza i wiadomo, przybrała sporo, teraz pojedziemy na diecie razem:-)
a w miedzyczasie jakiś owoc czy sałatę mozna jak najbardziej zjeść. nie zamierzam sie głodzić

Pięknie schodzisz z kg;-)
Ach muszę się w końcu serio wziąć za siebie, a nie tylko gadać ciągle o tym

dzisiaj ma wysłac ponoć, a jak nie to 
narazie jestem na tzw diecie "mż" ("mało żreć");-) czuję, ze tu i ówdzie mi troche spadło, ale na wage jeszcze nie wchodziłam