MONIA-AREK
Fanka BB :)
Dziewczyny!!
Mimo wszystko życzę Wam miłego dnia i głowy do góry
Trzymajcie sie!!!
Do później.
Mimo wszystko życzę Wam miłego dnia i głowy do góry

Do później.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NIe przejmuj sie tą kawa, choc 3dziennie, to chyba dość sporo. Moze lepiej wypijaj sobie jedna, zreszta jesli lekarz nie widzi nic przeciwko, to dlaczego nie. Ja osobiscie przed ciaza tez pilam tyle i z dnia na dzien zrezygnowała, ale na szczescie nie brakuje mi tego. Mi lekarz (jak mowilam ze miewam niskie cisnienie) powiedzial, ze spokojnie moge jedna dziennie wypijac. Ale po prostu nie mam ochoty...Nie stresujcie mnie z tą kawą, bo ja pije dwie (czasami jak jestem na "gościnie" to zdarza mi się trzy) Rano rozpuszczalną, a po obiedzie sypaną. Fakt, że przez pierwsze 8 tygodniowo kawa szła mi górą, ale teraz zaczyna znowu smakować
natalunia nie wiem jakie są powody dlaczego masz takie złe samopoczucie może spróbuj sobie inaczej zoraganizować wolny czas , czymś się zająć żeby nie przemyślać za dużo
ciesz się dzidziąto największy skarb jaki mogłaś dostać
ej dobry pomysl zeby sobie smemu zrobic tylko ja tu nie widzialam takiego gotowego mieska do hamburgerowU mnie tez królują ostatnio hamburgery i cheeseburgery ale ja robie sama tylko kupuje hamburgery i bulki i dokladac duuuuzo surówek, ogórka, rzodkiewki, papryki i sosy, pychotka.....hmmmm... chyba dzisiaj też będą![]()