reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Nie stresujcie mnie z tą kawą, bo ja pije dwie (czasami jak jestem na "gościnie" to zdarza mi się trzy) Rano rozpuszczalną, a po obiedzie sypaną. Fakt, że przez pierwsze 8 tygodniowo kawa szła mi górą, ale teraz zaczyna znowu smakować
NIe przejmuj sie tą kawa, choc 3dziennie, to chyba dość sporo. Moze lepiej wypijaj sobie jedna, zreszta jesli lekarz nie widzi nic przeciwko, to dlaczego nie. Ja osobiscie przed ciaza tez pilam tyle i z dnia na dzien zrezygnowała, ale na szczescie nie brakuje mi tego. Mi lekarz (jak mowilam ze miewam niskie cisnienie) powiedzial, ze spokojnie moge jedna dziennie wypijac. Ale po prostu nie mam ochoty...

etna36 nic sie kawa nie stresuj mi lekarz zezwolil na 3 filizanki dziennie,to nie szkodzi a wrecz przeciwnie ja sie czuje po kawce dobrze,cisnienie mi wraca do normy,glowa nie boli i tak moge zaczac nowy dzien :)
a co do samopoczucia psychicznego to musze tu troche wpuscic pozytywnej nutki bo widze moje kochane ze hormony biora u Was gore.
ja dzis wstalam o 9.30 wypilam kawke,podlalam kwiatki w ogrodzie bo pogoda jest przepiekna i poszlam sie wykapac.Czuje sie wspaniale i cisze sie moja dzidzia,brzusio rosnie,cycuszki tez,same powody do radosci :)
czego Wam tez moje kochane zycze,glowa do gory i zobaczycie ze za pare dni bedziecie tryskac energia i super samopoczuciem :)
Jutro zaczynam 16 tydzien jupi
pozdrawiam

natalunia nie wiem jakie są powody dlaczego masz takie złe samopoczucie może spróbuj sobie inaczej zoraganizować wolny czas , czymś się zająć żeby nie przemyślać za dużo
ciesz się dzidzią:tak:to największy skarb jaki mogłaś dostać

Mój Ł teraz dał mi w kość, pokłóciliśmy się, jeszcze ta sytuacja z wypadkiem... Na dodatek jeszcze mieliśmy stłuczkę i przy wtrząsie nadwyrężyłam kark... Na szczęście z dzidzią wszystko w porządku :tak: Boję się, że do wesela kostka nie będzie sprawna...

etna36 ja też piję kawę, ale jedną na tydzień :zawstydzona/y: nie wiedziałam, że można! Już jest trochę lepiej z nastrojem, wróciłam do pracy i jest mi lżej. Dzisiaj od mamy spodniej pożyczyłam (aaaaa:szok:) i doszłam do wniosku, że to chyba czas najwyższy na to, żeby kupic spodnie z golfem.Brzusio rośnie jak na drożdżach! Dzisiaj pojawiło się rano niewielkie krwawienie (tylko na papierze toaletowym) i nie wiem czy mam się martwić czy nie. Ale to było tylko rano i równie dobrze mogło być przejściowe. Gdyby się ze mnie lało, albo bym miała plamienie, to bym od razu pojechała. A tak mój gin powiedział, że nie mam czym się przejmować.

U mnie tez królują ostatnio hamburgery i cheeseburgery ale ja robie sama tylko kupuje hamburgery i bulki i dokladac duuuuzo surówek, ogórka, rzodkiewki, papryki i sosy, pychotka.....hmmmm... chyba dzisiaj też będą:-D
ej dobry pomysl zeby sobie smemu zrobic tylko ja tu nie widzialam takiego gotowego mieska do hamburgerow :confused: a wiem ze u nas w Polsce sa. Ewelina a ty potem lekko zapiekasz zeby sie ser rozpuscil?

hej dziewczyny..ja tez mam dzis jakies takie kiepskie samopoczucie pewnie przez ta pogode..u mnie wlasnie leje:-(

Dziewczyny myslalyscie o tym czy po maciezynskim chcecie zostac nadal ze swoimi bobaskami w domu czy do pracy bedziecie wracac??Bo w sumie kase dostaje sie na maciezynskim a potem radz sobie sam jak masz dochod wiekszy niz 504zl!!Ja chyba nie zostawie dziecka 20tyg w zlobku!!Myslalam zeby siedziec z nim min 1.5roku tak jak z moja Maja..a jakie jest wasze zdanie??

Troche zasmucilo mnie to ze panstwo daje matce kase przez 20tyg:-(

reklama
a ja zaczelam dzis 15tydzien:-)a dzidzie zobacze dopiero na usg polowkowym ok 21tc bo wszytsko jest ok:-)dziewczyny a jak jest wizyta bez usg to czy lekarz slucha jakos serduszka bobaska aby stwierdzic ze jest wszystko ok??Bo chyba po zwyklym badaniu ginekologicznym nie moze tego stwierdzic tak??

Do góry