reklama
bedzie dobrze mam nadzieje ze masc pomozeJestem lekarz Martynce przepisał maść i mam ją smarować 2 razy dziennie dopuki nie zejdze A Martynka nie jest chora tylko na pośladkach i między nużkami ma uczulenie chyba od tego że czasem sie zesika a wiecie jak to przy dzieciach jeszcze jak je sama jestem czasem ją umyje a czasem nie jak mi sie Kamilek obudzi i sie drze a strasznie ją to swędzi i drapie sie i krew leci ale myśle że jej to zejdzie

madziulanatasza
Fanka BB :)
Mleno absolutnie się z tobą jednoczę bo nie uważam aborcji za środek antykoncepcyjny absolutnie to wielka sprawa ,życie jest cenne ,mówię o różnych innyh przypadkach ,takie podejście kobiety do sprawy jest odstręczające od niej samej,ale ja uważam że to jej sprawa, co z tego ,że to jest zabronione ,ludzie i tak to robią i będą nadal,szkoda ,że nie można u na w kraju podwiąać jajników,niektórym by wręcz wypadałomadziula ja mam mieszane ucuzcia , więc tak ja nie potrafiłabym tego zrobić , mogłam kiedy zaszłam młodo w pierwszą ciążę tak na prawde świat się na mnie zawalił ale podjęłam decyzję urodze dziecko bo trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny choć w tym wypadku to bradziej nieodpowiedzialnie zachował się sprawca ciązy mój eks mąż który celowo mnie w nia wmanewrował ( uzylismy prezerwatywy)
był czas że potępiałam kobiety za aborcję bardzo mocno jednak wiem ,że są sytuacje w których mozna usprawiedliwić np zagrożenie zycia czy gwałt itp.
ale popatrz ile chorych bab zamiast się zabezpieczać odpowiednio aborcję traktuje jak środek antykoncepcyjny! maja kila razy taki zabieg i spływa to po nich zero wyrzutów sumienia znam taką jedną 2 aborcje i nic " bo to płód nie dziecko" i wiem ,że nei zawahała by się zrobić to po raz kolejny a takie podejście to juz mnie odraża
.
anka26_x_07
Mama Laury :)
witam sie i ja
wybaczcie te moja nieobecnosc ale spedzam czas z moim bo bardzo sie stesknilismy za soba
Zjedlismy wspolne sniadanko i ktos teraz musi posprzatac
Moj mi nie pomoze ze wzgledu na reka ale dam rade Laura napewno mi pomoze.Poczytam Was pozniej
Pranie zroibilam ,obiadek prawie gotowy,czas na odkurzanie
wybaczcie te moja nieobecnosc ale spedzam czas z moim bo bardzo sie stesknilismy za soba
Zjedlismy wspolne sniadanko i ktos teraz musi posprzatac

Pranie zroibilam ,obiadek prawie gotowy,czas na odkurzanie

madziulanatasza
ba ,bo mi któraś tam pojechała na tmadziulanatasza zmienilas avatarek jaki zmyslowyi kuszaaaaaaacyyyyyyyyyyyyy :-):-):-)

ha ha a mnie krowa kręciła takie miała zmysłowe wymiona a tu tylko ustaba ,bo mi któraś tam pojechała na t![]()

reklama
madziulanatasza
Dziewczyny ja tu z wami gadu gadu ,a obiad w lesie ,a Klaudia za pół godziny do domu wraca

Podziel się: