reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AS
Smacznego:tak::tak::tak:
A tak swoja droga to za mna tez chodzi pizza i moze jutro tez sobie zamowie:tak::tak::tak:Moje ulubione to tutti frutti,kebab i rzeznicka oczywiscie na podwojnym ciescie:-);-)
Moja ulubiona to hawajska na cienkim cieście z podwójnym serem.
Wiecie,że Kuba na kolację zjadł pół dużej pizzy i chciał jeszcze?:szok::szok::szok:
Usnął biedaczek z 4 kawałkiem w ręku :-D:-D:-D:-D

joanna jak ja nie lubie takich ciotek co to faworyzują jedno dziecko nie widzac innych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a co do urodzin to napisze wam jak w listopadzie adama koleżanka z klasy zapraszała rówieśników..........adam dostał zaproszenie na urodziny do mc donaldsa razem z wydrukowaną listą prezentów:szok:dzieciaki miały sobie wybrać prezent z tej listy:szok:powiem wam że nie było na niej nic poniżej 70 zł same firmówk:szok::szok:ja byłam w głębokim szoku powiedziałam adamowi otwarcie że wcale mi sie to nie podoba i że na takie prezenty jakie sobie życzy jego koleżanka to mnie najzwyczajniej w świecie nie stać:no::no:i że w takim razie poprostu nie pójdzie na te urodziny albo kupimy coś takiego spoza listy na co nas stać.....adam zapytał koleżanki czy można kupić jej coś spoza listy:confused:dziewczynka stwierdziła że kategorycznie NIE!!!!:szok::szok:w efekcie adam nie poszedł a po urodzinach okazało się że na zaproszonych 25 dzieciaków było 4 a dziewczynka obrażona była na prawie całą klase:szok::szok:to jest doiero wychowanie:no::no:
U nas w szkole jest to samo.
Już sił brak na te kinder bale :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mnie stać,ale ja też nie szaleję.Kubuś wie,że maksymalna kota na prezent to 30 zł.
Uważam ,że dla dziecka to i tak dużo.

MALINKA JA tez tlumacze Zuzi ze skoro on jest zapraszana to ona potem musialby sie zrewanzowac a mnie nie stac na urzadzani urodzin w bawialniach czy tez w mc donldzie a ta lista prezentow to poroniony pomysł :szok:
I dobrze tłumaczysz.
Ja urodzinki dzieci zawsze robię u nas w domu i jakoś wszyscy są zadowoleni.
Rodzice po dzieci przyjeżdżają i jest płacz ,że nie chcą wracać.

Witam!

Ja tylko wpadłam się przywitać bo ostatnio czasu nie mam na nic :no::no:
Masakra z tym ślubem, coraz mnie czasu i ja nie wiem w co mam ręce włożyć :-:)-(

Kuba zasnął przy jedzeniu ale się obudził i szaleje w bujaku. Dzisiaj mama była u babci, nie jest za dobrze :-:)-( w tamtym tygodniu to chociaż się poruszyła dawała jakieś znaki a ostatnio nic. Ordynator powiedział że nie będzie takiej sytuacji że zadzwoni i powie że można ją zabrać do domu :-:)-( nie mam już siły na nic. Jeszcze w poniedziałek mam ten polski i nie wiem jak t wyjdzie, nie mam słowy do nauki :no::no::no:

Także w tygodniu nie będę miała za bardzo czasu żeby zajrzeć :-:)-:)-:)-(
miłego i spokojnego tygodnia życzę dziewczynki :tak::tak:
dobry lekarz.Babcia ma przynajmniej opiekę zapewnioną.:tak:

no normalnie w szok mnie wbił mój adam sam z siebie z nudów jak mi powiedział zrobił błysk w swoim biurku:szok::szok::szok::szok:ktoś mi dziecko podmienił:rofl2::rofl2:
dobry chłopak,ciesz się .A może sprawdź rzeczywiście czy to nie podmiana :-D:-D:-D:-D

Miałam właśnie telefon od Klaudii
Ma biegunkę,wymiotuje i nie da rady wyjsć z łazienki.
Idę po nią do szkoły.

reklama
AS
To Twoj Kubus je tyle co ja;-):-D:-D:-D

Ja na razie daje sobie spokoj z tym sprzataniem bo i tak mlode chodza za mna i mi syfia:angry::-DWiec podłogi pomyje jak beda spaly

A wracajac do firanek to ja kupilam sobie z dobry miesiac temu i do dzisiaj nie ma mi kto ich powiesic:szok::no:

Joanna ładnetuniki ,1 ładna i ta wężowa i ostatnia i z jednym rękawem też ,ta czerwona może być problematyczna ,bo osobom z zaczerwienioną buzia od naczynek czerwieni się nie poleca...najbardziej bym obstawiała jedunke i dwójkę bo mi sie wydaje ,że najbardziej by wysmukliły sylwetkę ,sama wiesz najlepiej jaką masz figurkę:tak:

Jak jedziemy z Helen do marketu to mamy rytuał. Najpierw bankomat, potem toaleta i dopiero na sklep :tak: Mała zadowolona, bawi ją korzystanie z publicznej toalety, a ja wiem że wysikana i mogę robić spokojnie zakupy :tak:
zgadzam się
to najlepszametoda,na moją Vanessę też działa, zawsze tak robię

As ja też poroniłam z tego co wywnioskowałam i miałam łyżeczkowaną macicę ,płakałam ,wyłam (choć nie planowana ciąża)obwiniałam sie o to,bałam sie czy będę w ogóle mogła mieć dzieci,jednak nie rażą mnie takie filmiki choć są smutne tytul mówi za siebie ,więc można nie otwiearać,a jak któraś chce nam coś pokazać to no problem dla mnie,kraj nasz wolny można mówić o wsystkim,może twoje przeżycia były poważniejsze i gorsze nie wiem,a co do aborcji ..to uważam ,ze to powinno być prawo każdej kobiety.......pewnie mnie zjecie za to ale tak uważam ,osobiście nigdy bym tego nie zrobiła bo nie potrafiłabym ,ale ludzie są różni...nie nam decydować i oceniacc co złe.a my nie możemy za kogoś decydować o jego życiu Przepraszam ,ze tak sie wkręciłam z wątkiem ,ale nadrabiam właśnie zaległości,a to moje zdanie

madziula ja mam mieszane ucuzcia , więc tak ja nie potrafiłabym tego zrobić , mogłam kiedy zaszłam młodo w pierwszą ciążę tak na prawde świat się na mnie zawalił ale podjęłam decyzję urodze dziecko bo trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny choć w tym wypadku to bradziej nieodpowiedzialnie zachował się sprawca ciązy mój eks mąż który celowo mnie w nia wmanewrował ( uzylismy prezerwatywy)
był czas że potępiałam kobiety za aborcję bardzo mocno jednak wiem ,że są sytuacje w których mozna usprawiedliwić np zagrożenie zycia czy gwałt itp.
ale popatrz ile chorych bab zamiast się zabezpieczać odpowiednio aborcję traktuje jak środek antykoncepcyjny! maja kila razy taki zabieg i spływa to po nich zero wyrzutów sumienia znam taką jedną 2 aborcje i nic " bo to płód nie dziecko" i wiem ,że nei zawahała by się zrobić to po raz kolejny a takie podejście to juz mnie odraża

reklama
Jestem lekarz Martynce przepisał maść i mam ją smarować 2 razy dziennie dopuki nie zejdze A Martynka nie jest chora tylko na pośladkach i między nużkami ma uczulenie chyba od tego że czasem sie zesika a wiecie jak to przy dzieciach jeszcze jak je sama jestem czasem ją umyje a czasem nie jak mi sie Kamilek obudzi i sie drze a strasznie ją to swędzi i drapie sie i krew leci ale myśle że jej to zejdzie

Do góry