reklama
medeuska
październikowa mama'09
no mi te 1 i 4 bo to praktycznie to samo- takie chce na pewno, tylko nei wem jakie jeszczemedeuska mi sie podobają najbardziej 1 i ostanie firanki:-)

no mi najbardziej od 4 teżMi najnmniej podobaja sie pierwsze trzy
Pozostale sa super![]()

od tej strony akurat mam północną stronę o szukam do 2 małych pokoi firaneka słoneczne masz mieszkanie czy nie duże pokoje jakie okna bo to ważne....ja uwielbiam firanki firaneczki zazdroski zawsze to ubiera ładnie okno i zarazem mieszkanie![]()

a w salonie mam południową- ale do tego firanki juz mam- sliczne

madziulanatasza
Fanka BB :)
Dawaj tytuł -uwielbiam horroryHej dziewczeta, nowy tydzien zaczal sie.
Wczoraj chciałam z wieczorka jeszcze wejsc, ale moj mezus zapodał horrrrrrrrrrrorrrrrrr. Świetny był, tak sie przestraszylismy, ze bez kitu i przesady, moj malo z fotela nie spadl, pozniej smielismy sie dobre 10 min. A jeszcze pozniej cholera jakis szelest, piski później i okazalo sie, ze moja kicia jaskółke na balkonie zlapala. Zdazylam jej zabrac i w nienaruszonym stanie wypuscic. Ale wieczor.
A pozniej spac, bo jeszcze padnieta bylam.
My sciagamy z torrentow PRzeZ BIT COmEta. mala pomAGa mi pisaaac

Jateż musze coś mnie ząb po kanałówxe bolimam nadziej,ze u mnie tez sie rozpogodzi,bo wczoraj nie bylismy na spacerku,a dzis chce pojsc zarejestrowac sie do dentysty i Damiana do ortopedy bo kazal przyjsc jak damian bedzie mial 13-14mies.

Mnie się podobają 5,6,7................................Aw ogóle to się witamWitam z ranaDziisaj przeglądałam od 7 firanki
Musze kupic material- wybrałam kilka jakie mi sie podobaja-kroje- bo babcia mi uszyje
pokaże Wam- ja na pewno bede miala białe- nie takie kolory jak Wam pokaże- pokazuje tylko sposób ułożenia i uszycia
Jaki horros? Bo lubie a może nie widziałam
Oj, biedactwo... to kuruj się, mi juz przeszło
Poiwiedzcie mi które wybracDo małych okien- bo nie chce takich zwykłych firan
![]()

AGNES
ONe sikaja przed samym spaniem zawsze
Jak nie usna przy mleku to wolaja jeszcze pozniej no i budza sie w nocy lub okolo tej 6:-)Najpierw sie wierca i kreca i jak nie wstane od razu to wolaja siusiu

A do sklepow ja Im nie zakladalam jak juz chodzily bez pampersow
Zawsze robily siku przed samymi zakupami w jakies krzaczki i wytrzymywaly no chyba ze nie chcialy to wolały i albo z nimi szlam albo musiały wytrzymac
A w biedronkach sa ubikacje

U mnie chyba nie
ONe sikaja przed samym spaniem zawsze

A do sklepow ja Im nie zakladalam jak juz chodzily bez pampersow

Zawsze robily siku przed samymi zakupami w jakies krzaczki i wytrzymywaly no chyba ze nie chcialy to wolały i albo z nimi szlam albo musiały wytrzymac
A w biedronkach sa ubikacje

agunia-ln
mi się ostatnio strasznie podobają firanki panelowe, te z 2 obrazka, ale pasują do raczej nowoczesnego wnetrzaWitam z ranaDziisaj przeglądałam od 7 firanki
Musze kupic material- wybrałam kilka jakie mi sie podobaja-kroje- bo babcia mi uszyje
pokaże Wam- ja na pewno bede miala białe- nie takie kolory jak Wam pokaże- pokazuje tylko sposób ułożenia i uszycia
![]()
Poiwiedzcie mi które wybracDo małych okien- bo nie chce takich zwykłych firan
![]()
czyżby lód był za zimnywitam z rana
ide nadrabiać zaległościa mnie choroba zmogła mam 38.3 i mega katar
![]()

co się stało? chora?Witam sie z rana i zaraz uciekam z Martynką do lekarza i zapłacic internet no i na zakupy pujdzie znowu 200 zł![]()
tylko się cieszyć malinka a nie zastanawiać bo znowu coś się odmienino normalnie w szok mnie wbił mój adam sam z siebie z nudów jak mi powiedział zrobił błysk w swoim biurkuktoś mi dziecko podmienił
![]()

no pewnie, ja Cię rozumiem bo sama mam mało czasu na bb przez tą robotęHEJ ,HEJ,pamiętacie mnie jeszcze????

masakra, mam nadzieję, że moje dziecko nie będzie miało takich koleżanekjoanna jak ja nie lubie takich ciotek co to faworyzują jedno dziecko nie widzac innych
a co do urodzin to napisze wam jak w listopadzie adama koleżanka z klasy zapraszała rówieśników..........adam dostał zaproszenie na urodziny do mc donaldsa razem z wydrukowaną listą prezentówdzieciaki miały sobie wybrać prezent z tej listy
powiem wam że nie było na niej nic poniżej 70 zł same firmówk
ja byłam w głębokim szoku powiedziałam adamowi otwarcie że wcale mi sie to nie podoba i że na takie prezenty jakie sobie życzy jego koleżanka to mnie najzwyczajniej w świecie nie stać
i że w takim razie poprostu nie pójdzie na te urodziny albo kupimy coś takiego spoza listy na co nas stać.....adam zapytał koleżanki czy można kupić jej coś spoza listy
dziewczynka stwierdziła że kategorycznie NIE!!!!
w efekcie adam nie poszedł a po urodzinach okazało się że na zaproszonych 25 dzieciaków było 4 a dziewczynka obrażona była na prawie całą klase
to jest doiero wychowanie
![]()

a burak nadal się nie odzywa tylko już nie słucha muzyki w słuchawkach

medeuska
październikowa mama'09
ja tez musze dzisaj na zakupy.. nie che mis ie kąpac i szykowac, ale trzeba..poza tym musze ogarnac mieszkanie
bo strrrrasznie jest
w sumie, bo nigdy sie nie wybiore.. ide pscic wode do wanny bo juz 10
kupiam te sciereczki wszystkie wyprobuje i dam znac ktore najlepsze

kupiam te sciereczki wszystkie wyprobuje i dam znac ktore najlepsze

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam 
Byliśmy wczoraj wieczorem z M na meczu u znajomego
patałachy znowu przegrali
współczuje temu mojemu on biedny tak to przezywa 
Moja niunia nadal ma luźna kupkę
już nie mam pomysłów co dawać jej do jedzenia, bo apatyt jej dopisuje 
A mi już odbiło, zaczęłam prac i prasować ciuszki dla Aniki
Jak się nie będzie za bardzo falunic to przez pierwszy tydzień juz nie musze prania robić 
Zgadzam się
Po co naprawiać coś co dobrze działa 
Jak jedziemy z Helen do marketu to mamy rytuał. Najpierw bankomat, potem toaleta i dopiero na sklep
Mała zadowolona, bawi ją korzystanie z publicznej toalety, a ja wiem że wysikana i mogę robić spokojnie zakupy 

Byliśmy wczoraj wieczorem z M na meczu u znajomego

Moja niunia nadal ma luźna kupkę

A mi już odbiło, zaczęłam prac i prasować ciuszki dla Aniki

No coz, funkcjonujemy juz tak dosc dlugo i nie mamy z tym problemow.![]()
Zgadzam się

...
i mam jeszcze problem jak jade na zakupy.często robimy zakupy w biedronce.Ale Oliwka jak zawoła siku to trzeba ja od razu wysadzić bo długo to ona jeszce nie wytrzymuje czekając.i jak będziemy robić zakupy to nie ma sposobu żeby zdążyc do toalety.bo co mam zakupy,wózek zostawić i lecieć do toalety?nikt mnie w kolejce nie przepuścizresztą w tedy też bym nie zdązyła.także jak na razie pampersa na zakupy tez zakładam a jak wychodzimy ze sklepu to jej ściągam.nie umię na razie rozwiązac tego problemu.:-)
Jak jedziemy z Helen do marketu to mamy rytuał. Najpierw bankomat, potem toaleta i dopiero na sklep

reklama
madziulanatasza
Pewnie ,że tęskniłayśmy ,witam sie i ja
tesknilyscie za mna hehe
postaram sie nadrobic co nie co zeby byc w temacie..
a ze jestem przy kawce to fajnie bo nie musze juz odchodzic![]()

Podziel się: