reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

OK, chyba na drukarzy roku startujecie. Nie przeczytałam wszystkiego. A tak naprawdę to doszłam do tego, że kropeczka chce kupić tusz do rzęs i jak zerkam na ilość stron do przeczytania to splajtowałam.

Na zakupach byłam 3 godz. z czego droga w te i nazad to jakieś 40 min. Butów żadnych nie kupiłam, chociaż jedne jak teraz tak pomyśle, to zaczeły mi się podobać, ale kurna tylko szare różowe i niebieskie. Inne jak mi się podobały to koturna nie dośc że wąska to jeszcze pod piętą jakieś 15 cm. Nie mogłam w nich prosto stanąc a co dopiero chodzic. Kupiłam sobie różowiasty lakier do paznokci w rosmanie. Trzeba pazurki u stupek zmienic. Krem do japy na noc i ten nowy antypespirant rexony, Pani przy kasie mów, że dostane gazetę gratis:-D:szok::-D Jejku, gazeta! Ale fajnie! :-D Śmiac mi sie chciało jak powiedziała że dostanę gazetę, ale trzeba było się powstrzymac :-D Wpadłam do bielizny i kupiłam taki śliczny stanik różowa koronka z czarnymi obramówkami. Słodki a drugi taki granatoy z satyny. Milutki. Więc zakupy ogólnie udane. Jestem zadowolona. Kobieta obkupiona zadowolona:-D

A propos tuszu do rzęs polecacie coś jeszcze, Tylko ja tak bardziej z Astora i Mabelin bo mnie nie uczulają. Nie mogłam na nic sie zdecydowac.

reklama
Teraz mogę usiąść i poczytać co napisałyście.
Ja zgrabiłam przed domem, zrobiłam 2 prania, wyprasowałam stertę ciuchów, zrobiłam obiad dla nad i osobny dla dziecka, posprzątałam całą chałupę, wymyłam podłogi na 110 m i jeszcze posprzątałam w szafkach kuchennych.
No i zdążyłam paznokcie u nóg pomalować jak dziecko spało:-D
Ja się jak widać dobrze czuję jak jest niskie ciśnienie. U nas była właśnie burza.

Teraz mogę usiąść i poczytać co napisałyście.
Ja zgrabiłam przed domem, zrobiłam 2 prania, wyprasowałam stertę ciuchów, zrobiłam obiad dla nad i osobny dla dziecka, posprzątałam całą chałupę, wymyłam podłogi na 110 m i jeszcze posprzątałam w szafkach kuchennych.
No i zdążyłam paznokcie u nóg pomalować jak dziecko spało:-D
Ja się jak widać dobrze czuję jak jest niskie ciśnienie. U nas była właśnie burza.

nie lubie sprzątać:baffled:ale jak się już wezme to szybko idzie i zawsze coś się znajdzie a może to jeszcze a może to:-Dja ogólnie zawsze rano wieczorem to pomywam lub także rano jak jest mało i wieczorem jedynie zabawki zgarne aby nie było tu takiego burdlu a tak odkurzanie kurze itd.to rano:tak:

Ledwo usiadłam i już mnie skunks goni, bo on chce film oglądać.

Miłego wieczora. Może zaprezentuje mu nową bieliznę i może uda mi się go zgwałcić przy okazji:-D

Loree to masz tak jak ja...czyli stricte plamienia.
Zbadaj estradiol w 3 dc i sie wyjasni. Z tego co mi mowil gin to za to jest jednak bardziej progesteron odpowiedzialny...o estradiolu nie mowil nic...ja go badalam bo robilam komplet hormonow...a nie z zalecenia gina.

Daj znac po czwartku...az sama jestem ciekawa co ci powie inny lekarz.
Bo w sumie u Ciebie tylko to teraz Cie trapi-te plamienia...? czy jest cos jeszcze

Póki co myslę tylko o tych plamieniach. Bo wszyscy obwiniają za to niski progesteron , a u mnie jest ok.
Z ciążą po cesarce już wiem że nie będę czekać do 3 lat. Z tego co czytam ,to dziewczyny nawet po pół roku zachodzą w kolejną ciążę i jest ok. U mnie już minęło 2,5 roku, więc nie jest źle. Swoją drogą co lekarz to inna opinia. A przeciez na studiach tego samego ich uczą! Może nie wszyscy uczą się sumiennie.:-)

No ja mam dokladnie tydzien przed @ te krwawienia i trwaja do 4 dni potem nic za 3 dni przychodzi @ z bolem brzucha itd.:wściekła/y:
W POlsce robilam wszystkie badania hormonalne estradiol tez i jest ok 75,29 w fazie folik.( norma to 20-155)

Nie nie mamy jeszcze dzieci ,mam 27 lat (jeszcze ;-)) ,maz 32 .Staramy sie od 5 lat mialam przerwe 3-miesiezna 3lata temu ,w ktorej bralam antyki na wchloniecie torbielki ,po za tym caly czas sie staramy.

Kochana ja czytałam na necie,że dziewczyny miały estradiol w normie, ale mimo wszystko za mały aby zajść w ciążę. Może poczytaj na ten temat. Jak to znajdę to tutaj wrzucę.
Długo się starcie, może to jakaś blokada psychiczna skoro jesteście zdrowi?

co do DR Bydlińskiego mialam okazje go poznac jak lerzałam w szpitalu na strzelców, o ile sie nie myle, to on przyjmuje prywatnie w chorzowie batorym, jedna z jego pacjentek mi go polecała
ja jednak poki co chodze do dr. Wilka w Katowicach Ligota

a Ty do jakiego lekarza chodzisz, mozna wiedziec?

No własnie od dr Bydlińskiego mam taki rewelacje o plamieniach i o ciąży po cesarce. On ma zupełnie inną teorię niż lekarze u których ostatnio byłam. Oczywiście nie mówię,że złe, bo tego nie wiem. Ale odmienne i przez to namieszał mi w głowie.

ja tam nawet nie probuje , boje sie takich rzeczy, bo sie naczytalam i naogladalam jak komus cos tam w pochwie utknelo:szok: wole tam nic nie wkladac(oprcz wibratora haha) zadnych malych dziwnych rzeczy :szok:
mam kolezanke ktorej siostra pracuje na pogotowiu i co rusz opowiada jak po nocach przywoża ludzi bo a to jednemu banan utknął albo ogórek czy parówki :szok::szok::no:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Cholera! Ludzi na wibratory po prostu nie stać a potrzeby są....

reklama
Do góry