reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

no już jestem z powrotem
wiec tak gin bardzo fajny i rzeczowy
już go lubie bo nie wziął ode mnie kasy za wizytę
mam zrobić badania testosteronu i jeszcze jakieś 2 ale głupie nazwy jakieś i z wynikami do niego
a na wyrególowanie cyklu dał mi clo i luteinę

reklama
hmmm dłługo sie zmagałas z chorobą?
ja własnie zrobiłam sobie herbatke z imbirem i miodem
Chyba z tydzień.

Wdług moich wcześniejszy cykle (28-30dni) toza kilka dni powinnam dostać @, cycki mam dosyć twarde i wrażliwe, a nigdy tak nie miałam, generalnie nigdy przed @ nic mi sie nie dzaiło, dopiero w dzień @brzuch mnie bolał,...
Trzymam kciuki

A jeśli chodzi o staranka, hmm jakiś taki niedowiarek ze mnie w tym cyklu. Już się szykuję na następne majstrowanie, chociaż @ dopiero za 10 dni :-D
Może nie będzie kolejnych staranek ;-);-);-)

czy ktos to ma??? ja chyba sie jednak na takie przezycianie pisze...tchorz jestem:-)
Ja tylko słyszałam, że fajne ale sama nie sprawdzałam:shocked2:

chyba moje pytanie przeoczone-co moge kupic mojej mamie na urodziny....nie zadne okrągle-52ie...
Perfumy ;-)

Witam!
Dzisiaj dalej mam podły humor, nic mi się nie chcę chyba przechodzę jakieś załamanie... wciąż mi się chce płakać... chyba @ jest blisko!
Sorry że nie odpisuję dziś na posty wybaczcie mi !
Przytulam

Teraz mogę usiąść i poczytać co napisałyście.
Ale się narobiłaś, zasłużony odpoczynek :tak::tak:

a ja sie czyms zatrulam..bo rzygnelam sobie i mi strasznie niedobrze..wlasnie sie mieta poje i mam nadzieje ze przejdzie..nie lubie rzygac..
Oj biedactwo
no już jestem z powrotem
wiec tak gin bardzo fajny i rzeczowy
już go lubie bo nie wziął ode mnie kasy za wizytę
mam zrobić badania testosteronu i jeszcze jakieś 2 ale głupie nazwy jakieś i z wynikami do niego
a na wyrególowanie cyklu dał mi clo i luteinę
A monitoring????????????

Dobry wieczór kobitki.
M chciał oglądać Stuarta Malutkiego i musiałam siedzieć obok niego. Rodzinny się zrobi:szok:

Już się skunks czepia:wściekła/y:
Poplotkować nie można.

Namawiałam, prosiłam molestowałam. Nie dopuścił mnie do siebie. Twierdzi, że przejadł się po obiedzie bo zjadł trzy wielkie burgery rybne z surówką.

Wiecie co, nagle ni z tąd ni z owąt pojawił się niesamowicie płodny śluz, tak z 1,5 godz temu, z lekką pamazią krwistą, jajnik zacząkluc jakby masa igieł go atakowała, piersi z pod pachy zaczeły ciągnąc. tylko temp rano była taka jak przez ostatnie dwa dni:confused:.
Pomijając temp mówię do M robimy synusia. Taką ochotę miałam od rana na sex. Mówie do niego, ze właśnie oulacja chyba była masz idealną szansę na chłopca, a on a skąd wiesz, ja mu na to, że owulacje chyba wyczaiłam, jadłam dostatecznie jak na chłopca, bo wczoraj gril, mięsko, ziemniaki, warzywka, lody....reszta jakie ma plemniczki to już nikt nie wie. wystarczy teraz seksiorek i od jutra tabletki to sprawa prawie na 100 % załatwiona. On jednak nadal NIECHCE MI SIĘ. No kur....a jak facetowi goła baba, ani bielizna seksi nie wystarcza do zachęty to może, zeczywiście się przeżarł prosiak. To ja mu na to, to jak chcesz, wczoraj po południu wygrzaliśmy porządnie kanapę i jeśli tą marną dobę jakieś żołnierze przetrwali w mojej otchłani to do dzisuaj żaden meski żołnieżyk nie miał durzych szans przetyrwac tylko babski bo te lepsze, więc jak sie udało coś zasias to niech się nie zdziwi, ze będzie córcia, bo ostatnią szansę mu dałam. On z niechęcią, to może wieczorem.
Pierwszy raz udało mi się wyczaic wełaśnie ten moment i jeszcze cykl wspomagany tabsami a on się ociąga:szok:
Kurna, z facetem nieraz to gorzej niż z babą w ciąży. Ręce opadają.
Na obecną chwilę przestaje kłuc, piersi też się uspokoiły.
teraz tylko poczekac. Prawie dwa tygodnie. Jak ja to wytrzymam:confused:

dziewczynki prosze o rade!moje motto dzisiejsze "nie nakrecac sie"fajnie zdawalo egzamin do godz.18.o 18 krotko przed koncem pracy poszlam do toalety i przy wycieraniu sie zobaczylam na papierze rozowe slady.wsadzilam sobie wkladke,bo myslalam,ze @ dzien wczesniej przyszla:-(.przyszlam przed chwila do domu,poszlam do lazienki,a tu nic,:szok:ani sladu @.wsadzalam sobie palce(przepraszam za szczegoly),ale ani sladu krwi.brzuch mnie wogole nie boli jak przy @,a piersi tez jakby troszke mniej.co o tym sadzicie?@napewno przyjdzie dzisiaj w nocy.o.k teraz sie wygadalam i zabieram sie za czytanie.buziaki!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dziewczynki prosze o rade!moje motto dzisiejsze "nie nakrecac sie"fajnie zdawalo egzamin do godz.18.o 18 krotko przed koncem pracy poszlam do toalety i przy wycieraniu sie zobaczylam na papierze rozowe slady.wsadzilam sobie wkladke,bo myslalam,ze @ dzien wczesniej przyszla:-(.przyszlam przed chwila do domu,poszlam do lazienki,a tu nic,:szok:ani sladu @.wsadzalam sobie palce(przepraszam za szczegoly),ale ani sladu krwi.brzuch mnie wogole nie boli jak przy @,a piersi tez jakby troszke mniej.co o tym sadzicie?@napewno przyjdzie dzisiaj w nocy.o.k teraz sie wygadalam i zabieram sie za czytanie.buziaki!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Spokojnie malutka, najgorzej to się napalać. Poczekaj ze dwa dni jak nie przyjdzie to środa albo czwartek rób teściorka.
Może też stałaś pod tym woreczkiem od fasolek jak się sypały.

Kochana ja czytałam na necie,że dziewczyny miały estradiol w normie, ale mimo wszystko za mały aby zajść w ciążę. Może poczytaj na ten temat. Jak to znajdę to tutaj wrzucę.
Długo się starcie, może to jakaś blokada psychiczna skoro jesteście zdrowi?
..
A juz sama nie wiem co to ,Mam dosc :dry:,poczekam na list ze szpitala nawet jesli by to pol roku mialo trwac i wtedy bede ich cisnac by mi wytlumaczyli o co tu biega:confused:.
Do tego czasu nie bede sie zamartwiac bo zwariuje.:no:

Z tego linku ktory wkleilas wynika ,ze wlasnie oni tam o plamieniach mowia ,a ja krwawie ,to chyba nie to samo i moze ma inna przyczyne.

Kochana moja:) Poczekaj jeszcze troszkę i zrób teścik..:tak: Tak jak radziła Ci tu moja przedmówczyni;-)
Trzymam kciuki, pozdrawiam!:tak:

reklama
Niunia27 ja biorę duphaston i czuję się po nim okropnie!
Nektarynko jak się czujesz jakie przeczucie?

Martynko sama nie wiem.. @ powinna przyjsc w czwartek zawsze kilka dni wczesniej bolał mnie brzuch teraz nic.. pierwszy raz w tym cyklu czułam owulacje, wedlug testow owu na pewno owu była przed 14dc bo wtedy je zaczełam obic z mysla ze bedzie owu okolo 17.. i zero pozytywnego.. jakies tam słabe kreski.. do piersi przez 5 ostatnie dni nie mogłam sie dotchnac, 21dc (8dni po owu) miałam kucie w lewym jajniku - z tego była owu - a dzis sutki.. bron Cie, nie dotykaj.. a mojemu M w to mi graj to tyle co dotchnie to juz stoja sutki.. a jak lekko dotchne to strasznie bola.. no chyba ze owulka w ogole była pozniej na to nawet nie wskazuja testy owu.. wiec stawiam na owu 13dc i plus 14 dni wychodzi ze w czwartek na byc @ a w niedziele nie wytrzymalam i testa walnełam (negatywny) ale to byl 11dpo a czułość 25mlU/ml

Do góry