reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Z tego co tu tak ogólnie wyczytuje z forum to ja jestem szczęśliwa że ja w Polcse prowadze badania:tak:
No ja w Polsce przeszlam przez 2 kliniki ,nie liczac rejonowych ginow.
Moim bledem bylo ,ze od razu nie poszlam do jakiejs prywatnej kliniki ,tylko panstwowo. Gdy sie na prywatna zdecydowalismy to juz musielismy emigrowac ,wiec nici z tego :hmm:.
Wychodzilam z zalozenia , ze lekarz to lekarz ,nie myslalam ,ze jak sie zaplaci to wtedy dopiero sie toba ktos przejmie :baffled:.

LOREE -wlasnie sobie przeczytalam ,ze podwyzszony estradiol moze wskazywac na guzy ,dlatego pewnie ten lekarz ci zalecil sprawdzenie tego hormonu.

reklama
Hej dziwczynki!!
Ze dwa dni mnie nie było, ale udło mi sie nadrobic to co naskrobałyście, ale wybaczcie, nie będę odpisywać, żeby czegoś nie namieszać.
u mnie nic nowego się nie dziejei, właśnie wróciłam z biblioteki, zjadłam obiadek i zaraz wychodzę do kosmetyczki zrobić sobie paznokcie
Wdług moich wcześniejszy cykle (28-30dni) toza kilka dni powinnam dostać @, cycki mam dosyć twarde i wrażliwe, a nigdy tak nie miałam, generalnie nigdy przed @ nic mi sie nie dzaiło, dopiero w dzień @brzuch mnie bolał,...

Witam Was djewuszki :-)
Ja w pracy niestety siedzę... Jeszcze tylko 4 godzinki zostały, a później na pociąg i wjo do Katowic. Trochę dokumentów do ślubu trzeba pozałatwiać... Tak mi się nic nie chce... Brzuch mnie czasem pobolewa, ale to raczej z nerwów, czy uda mi się uporać ze wszystkim w dwa dni :baffled:

A jeśli chodzi o staranka, hmm jakiś taki niedowiarek ze mnie w tym cyklu. Już się szykuję na następne majstrowanie, chociaż @ dopiero za 10 dni :-D

Ostatnia edycja:
A jeśli chodiz o tusz do rzęs to ja polecam Heleny Rubistain, złoty w czarne centki, on jest pogrubiający, a nie wydłużający, rewelka!! Trochę drogi, ale wystarcza na bardzo długo:tak:

Ostatnia edycja:
Witam Was djewuszki :-)
Ja w pracy niestety siedzę... Jeszcze tylko 4 godzinki zostały, a później na pociąg i wjo do Katowic. Trochę dokumentów do ślubu trzeba pozałatwiać... Tak mi się nic nie chce... Brzuch mnie czasem pobolewa, ale to raczej z nerwów, czy uda mi się uporać ze wszystkim w dwa dni :baffled:

A jeśli chodzi o staranka, hmm jakiś taki niedowiarek ze mnie w tym cyklu. Już się szykuję na następne majstrowanie, chociaż @ dopiero za 10 dni :-D
Ja bardzo miło wspominam wszystkie przygotowania do ślubu, fakt te w urzędzie to takie trochę nudne, ale już cała ogranizacja wesele i wszystkiego z tym związanego to super sprawa, u nas ja prtaktycznie wszystko załatwiałam, mój małż tylko akceptował moje decyzje i płacił:-)

Elfa75-dobrze ze dostalam L4 bo do pracy t lepiej zebys teraz nie chodzila, fakt...
Nie pij malin, ale za to polecam imbir-kup korzen imbiru i mozesz zaparzac taki żywy-najlepiej dziala...pic z miodem, bardzo dobrze lagodzi bol gardla. Dobra jest tez herbata tetley z imbirem...
Dostatnio byl taki dlugi.

kropeczko mam naszczescie korzen imbiru i własnie pije cherbatke z imibirem i miodem , mam stan podgorączkowy, ale powiem ci szczerze, ze ja juz od lat dziecinstwa nie miewam wysokich temeratur, u mnie 37,4 to tak jakby 38.00 tak sie czuje, dzis mam 37,2 wiec narazie traktuje to jako stan podgorączkowy, lekarz kazal mi do niego przyjsc ponownie gdyby temperatra wzrosła

Jak cię bolą mięśnie oby to nie było jakieś grypsko! Kuruj się w domku. Jak bardzo boli gardło to je płucz- są w aptece różne nie groźne środki. Jakbyś miała gorączkę to musisz iść jeszcze raz do lekarza, bo to może coś więcej niż przeziębienie. Trochę zdziwił mnie twój lekarz- przecież są nawet antybiotyki bezpieczne dla kobiet w ciąży! No ale może stwierdził,że to nic poważnego i póki co nic mocnego nie trzeba.

Teraz zauważyłam,że jesteś z Chorzowa. Znasz może dr. Bydlińskiego? ( ginekolog)

kurde Loree tak mnie miesnie bola, ze ledwo wytrzymuje, bardzo bym chciala moc łykac choc ten apap, ale masz racje, lekarz stwierdzil ze narazie nie jest nic tak powaznego abym musiala brac antybiotyk, oczywscie kazal przyjsc ponownie gdyby mi sie pogorszyło

co do DR Bydlińskiego mialam okazje go poznac jak lerzałam w szpitalu na strzelców, o ile sie nie myle, to on przyjmuje prywatnie w chorzowie batorym, jedna z jego pacjentek mi go polecała
ja jednak poki co chodze do dr. Wilka w Katowicach Ligota

a Ty do jakiego lekarza chodzisz, mozna wiedziec?

kobietki przez te grypsko zaczelam sie martwic, juz moja rodzina i czesc osób w pracy wie ze wyszedł mi test dodatni, ma sie ten długi język ja i moj maz oboje !
mam nadzieje ze z przebiegiem bedzie wszystko oki i ze serduszko bedzie biło, nie chcialabym sie potem wstydzic..

Kawa zaliczona ale nie psoiedze teraz z wami bo idzie wielka burza i bede musiala wylaczyc komputer zeby go nie trafilo....uroki domu na wsi:-)

Wikulaa-ten tusz to pewnie cenowo tak jak z YSL...musze sprawdzic go na strefie...ja z tej wyzszej polki bardzo lubie YSL i Lancome-tego drugiego uzywalam chyba przed 3 lata....ale potem trafilam na YSL i teraz sie niedawno skonczyl...a szkoda mi tyle zas kasy dawac...
Jezuuuuu jak leje!!!

Aisha-a mąz sie badal czy nie???
5 lat to juz kawal czasu....a robilas kiedykolwiek w Polsce w trakcie tych staran jakiekolwiek badania? jakie mialas wyniki? Hormony, monitoring cyklu itd??? masz regularne cykle??? Jakies klopoty ze zdrowiem?

No w UK prywatnie tez bym nie chodzila...ja robilam badania prywatnie w Polsce....bo na NHS w UK sie nie doczekalam...ale to zalezy jak sie trafi...

Ja bardzo miło wspominam wszystkie przygotowania do ślubu, fakt te w urzędzie to takie trochę nudne, ale już cała ogranizacja wesele i wszystkiego z tym związanego to super sprawa, u nas ja prtaktycznie wszystko załatwiałam, mój małż tylko akceptował moje decyzje i płacił:-)

U mniebylo urwanie glowy bo sami robilismy wesele, bez pomocy rodzicow...i finansowo i zadaniowo musielismy sprostac sami. Bylo tego zalatwiania wiele...polowe jakbym mogla zrobic 2i raz zrobilabym inaczej....ale i tak podobno wszystkim sie podobalo i wesele byko udane...tylko ja bylam za bardzo padnieta to raz a nakrecona adrenalina i stresem to dwa... by to widziec.

Kiedy wielki dzien Twoj Myszko???

kropeczko mam naszczescie korzen imbiru i własnie pije cherbatke z imibirem i miodem , mam stan podgorączkowy, ale powiem ci szczerze, ze ja juz od lat dziecinstwa nie miewam wysokich temeratur, u mnie 37,4 to tak jakby 38.00 tak sie czuje, dzis mam 37,2 wiec narazie traktuje to jako stan podgorączkowy, lekarz kazal mi do niego przyjsc ponownie gdyby temperatra wzrosła

kurde Loree tak mnie miesnie bola, ze ledwo wytrzymuje, bardzo bym chciala moc łykac choc ten apap, ale masz racje, lekarz stwierdzil ze narazie nie jest nic tak powaznego abym musiala brac antybiotyk, oczywscie kazal przyjsc ponownie gdyby mi sie pogorszyło

co do DR Bydlińskiego mialam okazje go poznac jak lerzałam w szpitalu na strzelców, o ile sie nie myle, to on przyjmuje prywatnie w chorzowie batorym, jedna z jego pacjentek mi go polecała
ja jednak poki co chodze do dr. Wilka w Katowicach Ligota

a Ty do jakiego lekarza chodzisz, mozna wiedziec?

kobietki przez te grypsko zaczelam sie martwic, juz moja rodzina i czesc osób w pracy wie ze wyszedł mi test dodatni, ma sie ten długi język ja i moj maz oboje !
mam nadzieje ze z przebiegiem bedzie wszystko oki i ze serduszko bedzie biło, nie chcialabym sie potem wstydzic..

No toscie poszaleli...ja jak zajde to do 3 miesiaca ciiiisza bedzie, secret, top secret:-)
No....powiem moze Wam...;-) i tylko psiapsiolce co jest w USA...bo to bezpieczna sprawa i ona nie wypapla:-)

Ja tez rzadko ma goraczke, ale jak juz mam to na maksa....

kuruj sie ile wlezie....

o dr Wilku juz ci kiedys pisalam, moja sasiadka u niego rodzila w Ligocie...ona i jej rodzina-tzn baby w rodzinie wszystkie do niego chodza-sa zadowolone, bardzo go chwalily.

Wlasnie Loree-zapominialam o nim-on jest w Katowicach-dr Wilk-moze do niego zagladnij?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry