reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam sie wieczorowo byłam wczesniej zaczełam czytac i musiałam kompa wyłączyc bo była burza u nas naszczęscie przeszła:-)siedzielismy u babci bo sie baliśmy
Dzieciaczki już spią a ja sobie siedze poczytałam T .......i jeszcze mi sie z madziulki smiać chce
ach te pająki też sie ich boje
Tyle zdążyłam zapamiętać
Mlena śliczny kotek bidulek dobrze że przynajmniej teraz jest ciepło bo w zimie by chyba zamarzł
Dowikla śliczne fotki a ten malutki bobasek na łóżku to kto

Mlena śliczny kotek bidulek dobrze że przynajmniej teraz jest ciepło bo w zimie by chyba zamarzł

Dowikla śliczne fotki a ten malutki bobasek na łóżku to kto

MLENA

Chyba zartujesz

A jakby co to do cioici nie mamy daleko wiec mozna pozyczyc;-):-)
Myslałam ze moja trojca jest wymeczona a poki co bawia sie w najlepsze

Juz bym chciala polozyc Ich spac bo sama jestem zmeczona

A jakby co to do cioici nie mamy daleko wiec mozna pozyczyc;-):-)
Myslałam ze moja trojca jest wymeczona a poki co bawia sie w najlepsze

Juz bym chciala polozyc Ich spac bo sama jestem zmeczona
u nas tak samo ale ja na szczescie nie wychodzilam z domu bo jak widzialm te chmurzyska to nie nie...U mnie była ulewa chyba przez 2h,ale lało,wracałam z zakupów to tak zmokłam że szok,nie było na mnie suchej nitki.dobrze że Oliwka ze mną nie była![]()

heh juz nie moge sie doczekac jak zajrze na tPrzejmujący był ten odcinek ,normalnie łzy mi leciały na początku rozmów w toku................Jaka nastolatka zafarbowałam sobie włosy na piękną tycjanowską czerwień (wstawie wam kiedyś na t)byłam boskaale zapragnęłam wrócić do swojego naturalnego blondu,aże kasy na fryca nie było ,mój chłopak podjął się tego wyzwania ,czyli ,że rozjaśni mi włosy....no i jak słukałam rozjaśniacz to okazało się żmam żółte włosy nic z nimi nie mogłam zrobić były sztywne,popalone i żółte
chodziłam tak 3 miesiące ,aż fryzjer bez obaw ,że wyłysieję doprowadził mój bałagan na głowie do porządku
(też wstawię)od tamtej pory wolę fryzjera jeżeli chodzi o rozjaśnianie ,czy jasne farby.kupną farbą daję sobie farbować ewentualnie odrosty tą samą ciemną farbą nomen omen ten sam facet mnie farbuje
![]()
haha dobreno normalnie jak omyśle o tym listonoszu to będe was prosiła o przysyłanie nawet pustych kopert byle poleconym
piotrek czyta mi przez ramie i mówi malinka złotko idź się położyć bo majaczysz![]()

super...Coś na dobry wieczór![]()

biedna kizia mizia super fotkaa opowiem Wam historię z dzisiejszego ranka
Siedzę z Lenką na łóżku marudzi więc się z nią bawię i nagle słyszę taki przeraźliwy płacz nastawiam uszu i myślę co to..
a tu dalej w końcu wstałam z Lenką i chodze po mieszkaniu myślę nasz kot bo to między płaczem dziecka w marcu a płaczem dziecka ale w mieszkaniu cisza wychodzę na balkon i głośne płacze patrzę a nasz kot pod balkonem on nigdy z domu nie wychodził zawsze się bał i nie wiem jak ta łajza to zrobiła ale wygląda na to ,że całą noc spędził na dworze bidulek ale do teraz nie mam pojęcia jak to się stało czy zeskoczył z balkonu czy wyszedł drzwiami
poszłam po niego i biedny teraz cały dzień odsypia tak zawsze szalał a teraz śpi jak zabity
a to nasz Rudolf na randce
https://www.babyboom.pl/forum/[url=...com/131/glitterfy124404311D38.gif[/img][/url]![]()
no super super dumna jestem z Ciebie
DZISIAJ KUPIŁAM GLUKOZE![]()

ale superasne zdjecia a z Ciebie chudzina jak Twoje szczypiorkiOto fotki:-)
Ta dziewczynka z ktora jestem na jednym ze zdjec to coreczka mojej znajomej-narzeczona mojego chrzesniaka;-):-)
ja lece bo moj m przyszedl haha

wiktoria12
Patrysiu udanej nocki co ja mówie napewno będzie udana bo jak by inaczej
No i owocnej w starankach ;-);-);-);-):-):-):-)Patrysiu udanej nocki co ja mówie napewno będzie udana bo jak by inaczej

wiktoria12
Bo nie mogłam pojąc bo napisałaś nażeczona mojego chrzesniaka
reklama
wiktoria12
A ja wcinam drugiego jogurta tym razem ananasowego
Podziel się: