reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oto fotki:-)
Ta dziewczynka z ktora jestem na jednym ze zdjec to coreczka mojej znajomej-narzeczona mojego chrzesniaka;-):-)

Załączniki

• SDC10568.jpg
    SDC10568.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 48
  • SDC10567.jpg
    SDC10567.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 49
  • SDC10570.jpg
    SDC10570.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 56
  • SDC10572.jpg
    SDC10572.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Witam sie wieczorowo byłam wczesniej zaczełam czytac i musiałam kompa wyłączyc bo była burza u nas naszczęscie przeszła:-)siedzielismy u babci bo sie baliśmy :zawstydzona/y:Dzieciaczki już spią a ja sobie siedze poczytałam T .......i jeszcze mi sie z madziulki smiać chce:-D:-Dach te pająki też sie ich boje:szok::szok:Tyle zdążyłam zapamiętać
Mlena śliczny kotek bidulek dobrze że przynajmniej teraz jest ciepło bo w zimie by chyba zamarzł:szok:
Dowikla śliczne fotki a ten malutki bobasek na łóżku to kto :baffled:

MLENA
:szok::szok::szok:Chyba zartujesz:-D:-D:-D
A jakby co to do cioici nie mamy daleko wiec mozna pozyczyc;-):-)

Myslałam ze moja trojca jest wymeczona a poki co bawia sie w najlepsze:szok::tak:
Juz bym chciala polozyc Ich spac bo sama jestem zmeczona

U mnie była ulewa chyba przez 2h,ale lało,wracałam z zakupów to tak zmokłam że szok,nie było na mnie suchej nitki.dobrze że Oliwka ze mną nie była :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
u nas tak samo ale ja na szczescie nie wychodzilam z domu bo jak widzialm te chmurzyska to nie nie... :no:
Przejmujący był ten odcinek ,normalnie łzy mi leciały na początku rozmów w toku................Jaka nastolatka zafarbowałam sobie włosy na piękną tycjanowską czerwień (wstawie wam kiedyś na t)byłam boska:-Dale zapragnęłam wrócić do swojego naturalnego blondu,aże kasy na fryca nie było ,mój chłopak podjął się tego wyzwania ,czyli ,że rozjaśni mi włosy....no i jak słukałam rozjaśniacz to okazało się żmam żółte włosy nic z nimi nie mogłam zrobić były sztywne,popalone i żółte:-D:-D:-D:-D:-Dchodziłam tak 3 miesiące ,aż fryzjer bez obaw ,że wyłysieję doprowadził mój bałagan na głowie do porządku:-D(też wstawię)od tamtej pory wolę fryzjera jeżeli chodzi o rozjaśnianie ,czy jasne farby.kupną farbą daję sobie farbować ewentualnie odrosty tą samą ciemną farbą nomen omen ten sam facet mnie farbuje:-D:-D:-D
heh juz nie moge sie doczekac jak zajrze na t
no normalnie jak omyśle o tym listonoszu to będe was prosiła o przysyłanie nawet pustych kopert byle poleconym:-D:-D:-D:-D
piotrek czyta mi przez ramie i mówi malinka złotko idź się położyć bo majaczysz:-D:-D:-D
haha dobre :-D:-D:-D:-D
Coś na dobry wieczór :-D
super... :cool2::cool2::cool2:
a opowiem Wam historię z dzisiejszego ranka
Siedzę z Lenką na łóżku marudzi więc się z nią bawię i nagle słyszę taki przeraźliwy płacz nastawiam uszu i myślę co to..
a tu dalej w końcu wstałam z Lenką i chodze po mieszkaniu myślę nasz kot bo to między płaczem dziecka w marcu a płaczem dziecka ale w mieszkaniu cisza wychodzę na balkon i głośne płacze patrzę a nasz kot pod balkonem on nigdy z domu nie wychodził zawsze się bał i nie wiem jak ta łajza to zrobiła ale wygląda na to ,że całą noc spędził na dworze bidulek ale do teraz nie mam pojęcia jak to się stało czy zeskoczył z balkonu czy wyszedł drzwiami
poszłam po niego i biedny teraz cały dzień odsypia tak zawsze szalał a teraz śpi jak zabity

a to nasz Rudolf na randce :-D

https://www.babyboom.pl/forum/[url=...com/131/glitterfy124404311D38.gif[/img][/url]
biedna kizia mizia super fotka
:tak:

DZISIAJ KUPIŁAM GLUKOZE:-D:-D:-D
no super super dumna jestem z Ciebie :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p
Oto fotki:-)
Ta dziewczynka z ktora jestem na jednym ze zdjec to coreczka mojej znajomej-narzeczona mojego chrzesniaka;-):-)
ale superasne zdjecia a z Ciebie chudzina jak Twoje szczypiorki

ja lece bo moj m przyszedl haha :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry