reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie była ulewa chyba przez 2h,ale lało,wracałam z zakupów to tak zmokłam że szok,nie było na mnie suchej nitki.dobrze że Oliwka ze mną nie była :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Przejmujący był ten odcinek ,normalnie łzy mi leciały na początku rozmów w toku................Jaka nastolatka zafarbowałam sobie włosy na piękną tycjanowską czerwień (wstawie wam kiedyś na t)byłam boska:-Dale zapragnęłam wrócić do swojego naturalnego blondu,aże kasy na fryca nie było ,mój chłopak podjął się tego wyzwania ,czyli ,że rozjaśni mi włosy....no i jak słukałam rozjaśniacz to okazało się żmam żółte włosy nic z nimi nie mogłam zrobić były sztywne,popalone i żółte:-D:-D:-D:-D:-Dchodziłam tak 3 miesiące ,aż fryzjer bez obaw ,że wyłysieję doprowadził mój bałagan na głowie do porządku:-D(też wstawię)od tamtej pory wolę fryzjera jeżeli chodzi o rozjaśnianie ,czy jasne farby.kupną farbą daję sobie farbować ewentualnie odrosty tą samą ciemną farbą nomen omen ten sam facet mnie farbuje:-D:-D:-D

no normalnie jak omyśle o tym listonoszu to będe was prosiła o przysyłanie nawet pustych kopert byle poleconym:-D:-D:-D:-D
piotrek czyta mi przez ramie i mówi malinka złotko idź się położyć bo majaczysz:-D:-D:-D

My po drugim spacerku, mała dzisiaj nie spała i stroi fochy :no: wylała na mnie zupe. Głodna jak wilk jest ale wybrzydza, najchetniej to by zjadła jogurt albo ogórka :szok::baffled:

Nie mogę jej nie dawać kaszy na mleku bo nie będzie jadła już nic :no: A na kasze na wodzie nie daje się nabrać ( nie daje mleka krowiego tylko modyfikowane, wiem że takie też rozluźnia ale siła wyższa :no:)

Młoda leży na kanapie i ogląda bajkę, zaraz mi uśnie :wściekła/y:

Malinka, kuruj się :tak:

reklama
mama Helenki to przejdz się z nią do lekarza.niech coś da na te kupy.a dajesz jej dicoflor????????pomaga na takie kupy.jak cos to zawsze mam po reka jak by było potrzebne dla Oliwki :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry