reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MALINKA Dobranoc:-)
Oby do jutra Tobie przeszlo:tak:Duuuzo zdrowka Kochaniutka

Moje dzieciaki juz w wyrkach a ja sobie pozeram danio i pije reddsika:tak::tak::tak::tak:W tv na razie nic nie ma a wiec siedze na kompie

Oto fotki:-)
Ta dziewczynka z ktora jestem na jednym ze zdjec to coreczka mojej znajomej-narzeczona mojego chrzesniaka;-):-)

śliczny ten twój chrzesniak :tak::tak::tak::tak: a dziewczynki mega zainteresowane małym,nie były zazdrosne jak brałas go na ręce????

wpadłam wam tylko powiedzieć dobranoc mam mega gorączkę 39.7 idę do łóżka a jutro do lekarza no i z antkiem na szczepienie

oj malinka bidulo,kuruj się a jak nie przejdzie to mykaj do lekarza.

a ja tylko wpadłąm na chwilke.Bo M mnie zaciąga do łóżka :-p:-p:-p:-pno ma ochotę na cosik :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bo sie za bradzo przymila.nawet mi przed chwilka powiedział ze jak się dziś bzykniemy bo ma taką ochotę ogromniastą to mi kupi tego przyjaciela :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
normalnie jestem w szoku a niedawno nie chciał o tym słyszeć :-D:-D:-D:-Dno to musiało go nieźle przypilić.

więc uciekam,będę mieć ręce pełne roboty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobranoc :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

No i jazladnelam ale za wiele nie napisalyscie
dzis cos pustawo na forum bylo:szok:
Fotki oczywiscie swietne, kotek milusi i z kim mial te randke??
Wszystkie sie milutko klada wiec teraz czas na prysznic i wskakuje do lozeczka
Chorowitkom zdrowka
Dobrej nocki zycze:tak:

reklama
witam:)

dzis sie troszke wyspalam choc nie za duzo ,damian o 3 w nocy przyszedl do naszego łozka i zasnał dopiero po 4.i spalismy do 7.

jak zwykle duzo popisałyscie,a ja jak zwykle sie pogubiłam ,nie wiem na której stronie skonczylam:((((

malinka kuruj sie kuruj.

Do góry