reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wogole mialam sen, że widziałam w jakiejsc trumnie ciało.....obrzydliwe to było.....kurde co to moze znaczyc!!!???

reklama
Trup może oznaczać wygasłe uczucie, namiętność. Czasami wyraża się w nim podświadome pragnienie śmierci osoby, przez którą mamy problemy.
widzieć: zwiastuje wesele albo narodziny dziecka w najbliższym otoczeniu.
..............

Trup może oznaczać wygasłe uczucie, namiętność. Czasami wyraża się w nim podświadome pragnienie śmierci osoby, przez którą mamy problemy.
widzieć: zwiastuje wesele albo narodziny dziecka w najbliższym otoczeniu.
..............

oo to moze u ciebie cos bedzie jakis nowy potomek :-D:-D

dalam mlodemu kanapke i odkurzylam mieszkanko
:tak:

Co robicie na obiad? bo nie wiem co wyciagnac z zamrażarki...
Ale w sumie i tak mi sie nie rozmrozi, a wiem, zrobię kotlety z jajek:) mniami są do tego mizerie i ziemniaki.

Co robicie na obiad? bo nie wiem co wyciagnac z zamrażarki...
Ale w sumie i tak mi sie nie rozmrozi, a wiem, zrobię kotlety z jajek:) mniami są do tego mizerie i ziemniaki.

tez uwielbiam te kotlety :tak::tak:
ja mam dzis ziemniaki mizerie :-D:-D i kotlety takie kupne na szybko :-D:-D

dobra spadam ubrac mlodego i za jakies 15 minut idziemy :tak::tak:

to do pozniej papatki :tak:

reklama
kasiu jakie kotlety zjajek?>pierwsze slysze:-Ddawaj tu przepis ale to juz:-D
kochane ja sie dzis juz dobrze czuje,wczoraj dostalam male zrypki od mojego,bo zamiast spac to ja na forum siedze normalnie nalog jest:-Dtylko skrobiecie ze az trezba niespac i pisac,a wczoraj niespalam od 4,30 rano wiec to bylo zmeczenie,ale wnocy pocilam sie jak krowa,niewiem co to bylo:-D
larvunia tak to jest zfacetami,hehe chyba u kazdej tak jest ze gadasz gadasz jak do slupa:-)ale smieszne to czasem:-)
madzia sluchaj ty czesto jestes w intermarche?bo brat mi mowil ze tam jest tansze mleczko nan jakos po 11zl a wtesco po 14 ok,jak bedziesz tam to zerkniesz jaka cena jest,bo u nas nie ma inter,hhhhhhhmmmm zlikwidowali:wściekła/y:a te bebiko to chyba mojemu nie podchodzi,zaczal wiecej ulewac i jakos tak nie bardzo,ale jeszcze zobaczymy.
hehe ja zamiast ogarnac chatke to ja tu siedze i was czytam.
kurde tyle skrobiecie ze koniecznie trzeba z kawka zasiasc:-)
kasia ty cos wspominalas ze masz pol paczki pampersow za male dla twojej dzidzi,jaki rozmiar?mzoe sie jakos dogadamy :)

Do góry